Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende bilmiyorum ipek:26: işte düzensiz besleniyorum falan ya vücut dengem düzelsin biraz diye düşndüm
o amaçla yanii

aslında şu sana ilaçları veren doktora bir kontrole gitsen hamile klmak istediğini neler yapman gerektiğini sorsan birazda beslenmeni düzene sokmaya çalışsan daha iyi olur

doktorun ne diyo bu konuda o dışarı çıkmana yürümene sınır getirdimi eğer izin veriyosa gidebilirsin
daha sonra ağırlaştınmı çok zor olur hem hepsi bir günde çok uzun sürer yavaş yavaş başla bence eğer doktor yasak koymadıysa benim iki hafta önceye kadar doktor yürüyüş yapmamı özellikle söylüyodu

aslında şu sana ilaçları veren doktora bir kontrole gitsen hamile klmak istediğini neler yapman gerektiğini sorsan birazda beslenmeni düzene sokmaya çalışsan daha iyi olur

ah bende istiyorum ama artık dohtor için izin alamıcam geçen hafta boyunca yattım ya belim yüzünden bide sınav için aldım arkasından doktor dersem hopppppppp diyceklerr
önümüzdeki ay düğün var ankaraya gitmek istiyorum onun yerinide yapmalıyımnetcem bilmemmm valla

3 haftamı kalmışş kankimm aaa vallahi heyecanlandım şimdi ,sanki ben doğuma girecem bana ne oluyorsainşallah sağ salim alırsın kucağına canım bneim dularımız seninlee

hoşgeldin nurcan ........

güle güle nurcan............

ben gelene kadar herkeşş gitmiş madem öyle bende oyunlara dalayımm

geliyorum gidiyorum kimseler yokkkkkkkkkkkk nerdesiniz kızlarr

fatma(şifa) ve ipekkkk sizin tamam yazabilirsiniz

çıktım byyyyyyyyyy

ben günlerdir çokk yoruluyorum yarın da duamız var hazırlık yapıyorum akşamdan rus salatası yapacam sabah kavurmalı pilav bide kıymalı börekkk başka bi abla da tatlı ve börek yapacak çünkü ben onun yerime alıyorum günü o evime kabul edemedi ben aldımm iştee böleeee

burda kimse yok diye geziniyordum beni affet diye bi başlığa girdim kadın çocuğunu aldırıyımmı diye soruyor yorumlar beni sitrese soktu allaha şükür sizlere arkadaş olmuşum herkezin aklı başında kendini bilen yorumlar yapıyorsunuz

kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…