bende bilmiyorum ipek:26: işte düzensiz besleniyorum falan ya vücut dengem düzelsin biraz diye düşndüm
o amaçla yanii
alışverişe çıktığımız zaman hepsine bakarım canım inş. çıkabilirsem tabi..... beni doktor harici araya bindirmedikleri için.... :97::97::97::97: sadece kıyafet almak için özel çıktım öncesi ve sonrası doktor harici çıkmadım.... kaderim bölemiş napalım..... eşim az daha sabret kızımız olunca acısını çıkartıcaz diyor amaaa bide bana sor... :97::97::97::97:
aslında şu sana ilaçları veren doktora bir kontrole gitsen hamile klmak istediğini neler yapman gerektiğini sorsan birazda beslenmeni düzene sokmaya çalışsan daha iyi olur
kızlar ben çıkyım eltime inicem sonra görüşürüz...... hepinizi öptüm........
3 haftamı kalmışş kankimmher hafta kontrol ediyo doktorumuz dün daha iyi amaher hafta gelmeye devam dedi benim doktorum şartlar uygun olursa istersen normal deneriz demişti ama oğlum dönmedi daha kafası göğsümde eğer dönmezse 3 hafta sonra falan alırız dedi
hoşgeldin nurcan ........
güle güle nurcan............
nerde bu millet bu devletkızlarrr gelin artık yaaaaaaa
çekilinnnn ülennnnn ben geliyorummmmm
şükürler olsun bi gelen oldu sonunda ama burada kimse yok diye başka topiklere girdim yolumu kaybettim aman neler var burda ben güvenilir aklı başında normal arkadaşlar bulmuşum kaybetmeyim allah beni öbür topiklere düşürmesin
ben günlerdir çokk yoruluyorum yarın da duamız var hazırlık yapıyorum akşamdan rus salatası yapacam sabah kavurmalı pilav bide kıymalı börekkk başka bi abla da tatlı ve börek yapacak çünkü ben onun yerime alıyorum günü o evime kabul edemedi ben aldımm iştee böleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?