burda kimse yok diye geziniyordum beni affet diye bi başlığa girdim kadın çocuğunu aldırıyımmı diye soruyor yorumlar beni sitrese soktu allaha şükür sizlere arkadaş olmuşum herkezin aklı başında kendini bilen yorumlar yapıyorsunuz
kolay gelsin canım
anam çok gerildim kendime hareketli kıvrak müzikler açayım burada paylaşmayı bilsem sizlerede gönderirdim ebru gündeşten ALDIRMA DELİ GÖNLÜM parçasını
ben hep unuttum kızlar asta börek işlerini önceden çok güzel yapardım herşeyi ama yapmaya yapmaya insan herşeyi unutuyor biliyomusunuz
en az 2 yıldır pasta börek yapmadımm
ben hep unuttum kızlar asta börek işlerini önceden çok güzel yapardım herşeyi ama yapmaya yapmaya insan herşeyi unutuyor biliyomusunuz
en az 2 yıldır pasta börek yapmadımm
niye yapmıyorsun ben haftada bir mutlaka yaparım hamur işi bu günde hamur mayaladım patatez haşladım eşim gelsin patatezli bazlama yapacağım
abooowwwwwwwwww
insan çalışınca böyle oluyor işte canım maalesefffff pasta börekliri annelerde yiyos ancakkkniye yapmıyorsun ben haftada bir mutlaka yaparım hamur işi bu günde hamur mayaladım patatez haşladım eşim gelsin patatezli bazlama yapacağım
ahh canım ben de öle yapmıyorum artık çünkü eşim çokk kilo alıyo aldıı zaten alacağı kadar hele tatlı çok nadir yapıyorum çünkü senin benin gibi yemiyo bi pastanın yarısını bi oturuşta yiyo:26::26::26:
ne oldu şok mu oldun
insan çalışınca böyle oluyor işte canım maalesefffff pasta börekliri annelerde yiyos ancakkk
benimkide bayılır yazık çokkk arada hazır yufka yaparım gerçi
benim kocam çokkkkk zayıf canım bende aldırmaya uğraşıyorum ama alamıyorrbakalım sigarayı bıraktı belki bundan sonra alırrrrrrrrrrr
tadını hayal ettim deeeeee
üzerinede tere yağı sürerim(annem yapıyor tereyağını)biriksin göbekte:125:
yokk kızzzz töbeee deeeeeee anammmmmmm ben kızlık kiloma dönmeye çalışıyorumm 57 yee
ben evlendiğimde 55 tim şimdi ayıptır söylemesi 87
ben evlendiğimde 55 tim şimdi ayıptır söylemesi 87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?