Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar ayşecimm görüşürüz inş perşembeye ben yarın giremem ama dualarım sizin için de olacak

ne habersiniz kızlar leketirik yoktu bu gün yaaaaaaaaaaaaaaaa

canım çok teşekkür ederim bugün dr a gittim kan tahlili yaptı pek bişey çıkmadı dedi dr cumartesi tekrar gel bakayım şuan için daha erken bişey söylemem için dedi ama eşim çok çabuk surat yaptı kocama sinir oluyorum yaaaaa olmuyorsa yada çıkmadıysa suç benim mi yaaaaa

canım ne kökü içtin ona bağlı aslında ama böğürtlen köküyse hamile kalana kadar içmeye devam et derim ben şurada 3-4 gündür içmeyi unutuyorum bu akşam unutmazsam içecem inş

iyi akşamlar kızlar ben geldim siz çıktınız galiba neyse bende birazdan çıkacam öyle bir geçer zamanki var onu izleyecem dr gittik bugün yarım gün hastanedeydik kan tahlil falan filan hiç bişey göremiyormuş dr amcamızcumartesi tekrar gel ultrasonda falan filan bakalım ona göre bişeyler yapar konuşuruz dedi sankiii benden bişiler saklıyor gibi geldiii boynu bükük anneme gittim neyseki annemde keyfim yerine geldi işede gitmedim canım hiç istemedi yaın gidecemmmm
haydin iyi akşamlar canlarım öpüyorum hepinizi kendinizze dikkat edin dua için benide yazın haber verin bana tamam mı kızlar öpüyorum

günaydın canlarımmmmmm
geçmişe şöööööölleeeee bi bakıyım dedim ohh kilolardan açılmışşş bende o konuda muzdaribim ama olsun sağlık olsunda veririz elbette o kilolarıda.....

KAMERİİİMM demek sen hamur işi yapmayı unuttun olur cnm benim sen çalışan bi bayansın ben sana yapıyım yapıyım yolluyum ne istersin bacııımmm

PINARRR abla sende hamaratsın haaa maşşaallahhhh herife güzel güzel yemekleri yapıp yapı yedirmişsin şimdide çok klio aldı benimki diyosun ee sende o güzel yemeklerinden yapmayıver cnmm benimmm

haden hepinizi çok öperimmm gelirim herkes gelinceee

günaydınnnnnnnnnnnnnnn tontişlerr
nasılsınız bakalımmmmm
biz erkenciyiz bugün kocişi bekliyoruzzz
siz nassınız bakalımmm
bu arada yarın için drdan randevu aldım bakem bu mide bulantısı sol kasık tarafımın ağrımasına ne dicek birde su gibi akıntı başladı birden cuk dii oluyo adet oldum sanıyorm

günaydın güzeliklerrrrrrr
keyifler nasıllll benim midem çok fena her yıl ilk bahar yaz aylarında oluyorrrr 3.5 kiloda kilo kaybediyorummmm
yine başladı bunaltılarımmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrr kahvaltıya misafirimmmm varrrhazırlık yapayımmm

günaydın hepinize geçmiş ollsun guzuu melike git bakem doktora ne diycek:94::94::94::94::94::94: kendine dikkat et
alıştınmı canım kocanın gececi olmsına
çiğdem hayırlısı olsun canım bekle bakalım
asi he unuttum kızzzzz canım mantı istiyi yollayıverrr sana zahmett
sevo hoşgeldin canım dün yoktun neler yaptın canım gelde biraz sohbet edelim
yeterrrrrr hoşgeldin canım

bende sabah sabah elimi kestim yaw sinir oldum akacak kan damarda durmazmış ne edelim oldu artıkk
haydin gelin artık dün gibi olmasın dün çok sesizdiiiiiii

aaaaaaaaa neden oluyor ki:26:

alıştım sayılır datlımm yaa erkenden yatıyorumm(
geçmiş olsun datlım nasıl yaptın kıss
ebett ya dün kaç defa girdim ama yazamadan çıkmak zorunda kldım
yunus kucağımda uyudu ytırıp geliyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…