neyse kızlar bende çıkıyorum yavaştan toparlanıyım saat 6:30 olmak üzere görüşürüz
herkes kendine iyi baksın iyiakşamlar görüşürüzzzzzzzzzzzz
olurmu boy ölçümüzden 10 kilo az olmamız gerekiyor diye duymuştum her nekadar bu söylediğim bana uymasada
oohhh iyi barii kız valla üzüldümm haaaa kırdın seni diyee geell bende sana sarılıymm barii
evet ölee o zman ben de 55 kilo olmam lazımm
iyi akşamlar geçmişe çok bakamadım okuyacak göz yokbiraz oyun oynayıp dinlenicem çok yoruldum bugünn
çiğdem doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsun inşallahh
inişallahh doktorun bu sefer güzel şeyler söylerr
melike telefonu almışsın onu pirincin içine koysaydın suyu çekiyomuş canım
başka da bilmiyom geç.mişiii :26:
kızlar bana fikir verirmisiniz şimdi ben bu ay kök kullandımya gerçi 10 gün kullandım yeterli olurmu bilmiyorum :26::26::26:arkasından da birsürü antibiyotik felan kullandım ilaçların daha dün bittiyani akıntım felanda kalmadı ama sanırım bu akıntıları kök yatı :26:
şimdi diyorum ki bugün folik asit alsam ateş ölçme ye başladım bugünden itibrende adetim bugün bitti sizce nasıl olurrr?
folik asitin faydası olurmu bu ay için sizce deneyim dedim bir,çalışmalarda çok sık olur heral geçen ayın acısı çıkacak benden ben biliyorummm
günaydın güzeliklerrrrrrr
keyifler nasıllll benim midem çok fena her yıl ilk bahar yaz aylarında oluyorrrr 3.5 kiloda kilo kaybediyorummmm
yine başladı bunaltılarımmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrr kahvaltıya misafirimmmm varrrhazırlık yapayımmm
alıştım sayılır datlımm yaa erkenden yatıyorummgünaydın hepinize geçmiş ollsun guzuu melike git bakem doktora ne diycek:94::94::94::94::94::94: kendine dikkat et
alıştınmı canım kocanın gececi olmsına
çiğdem hayırlısı olsun canım bekle bakalım
asi he unuttum kızzzzz canım mantı istiyi yollayıverrr sana zahmett
sevo hoşgeldin canım dün yoktun neler yaptın canım gelde biraz sohbet edelim
yeterrrrrr hoşgeldin canım
bende sabah sabah elimi kestimyaw sinir oldum akacak kan damarda durmazmış ne edelim oldu artıkk
haydin gelin artık dün gibi olmasın dün çok sesizdiiiiiii
burdayım kıı ditmeeegene kimseler kalmamış yaw
bende çıkıyım faceye dalıyım biraz bari
melikeeeeeeee naber canım gazman tosun düzeldimi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?