Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin cnmmmm

tabi cnm ne demek yazarım ben özeline....

ah cnm tubişiiimmm yaaa çok çok geçmiş olsun kuzum benim yaaaa rabbim beterinden sirgesin inşaallahhh....

tubişin geçmiş olsun git doktora acısını hafifletirler

nurcik senin tedavi ne oldu canım en son çatlatma iğnesi oldun ya bir gelişme varmı
pizza mantı ooooooooo süper
asi yazsaydın buraya nası yapıyon öğrenirdik annem
kamer sende elinimi kesitn sabah sabah bak kağıtlar jilet gibi kesiyo benimde çok oluyo sanada geçmişler olsun

ne var ne yok kızlaaaaarrr

nasıl yani yaaaaaaa canım benim ya içim tuhaf oldu çok canı yanmıştır offff çok çok geçmiş olsun tuğbişim kendini okutup üflettirsin kurşun felan döktürsün bişiler yapsın biri iyi oluyor biri başlıyor kız bi rahatlayamadı canımmm

ivet duru bacım elimi kestim bardak kırıldı elimde bayaaaa kesildi pantolanum da kan oldu sildim emme çıkmadı:26::26::26::26:

tubişimmmmmmmm geçmiş olsun canımmmmm kızlar bugün tuğbanın doğum günü aynı zamnda hatırlatıyım dedim
tuğba kendini okut canım nazarmı var nedir? dikkat et canım kendineeeeeeeee

ablam nurcik istedi diye verdim tafirleri buraya yazmamda akşamı bulur nurcik size versin tarifleriii
iyilik güzellik ablam sende ne var ne yoooookkkk

tubişimmmmmmmm geçmiş olsun canımmmmm kızlar bugün tuğbanın doğum günü aynı zamnda hatırlatıyım dedim
tuğba kendini okut canım nazarmı var nedir? dikkat et canım kendineeeeeeeee

gerçekten mi tubişimmmmmm iyiki doğdun cnmmmmm nice mutlu senelere inşallahhh....

kamerim sanada çok geçmiş olsun ya elinimi kestin çok geçmiş olsun....

kamer bardakmı kırıldı aaaa nazar çıktı gitti derler
iyilik asicim sen naparsın

evet tubişin doğum günü burdan da kutlayım

tuğbaaaaaa doğum günün kutlu olsun canıııımmmmm

adetime bir kaç gün var canım bugün 25. günüm çok sancım var adet oldum olacam o derece yane tedaviye ara vermiyecem bu ay yine yumurta takibi yaptıracam tabi başka bir doktora benim doktordan hayır yok bana

tarifleri hemen kopyalıyorum peçeteleri hazır tutun ağzınızın suyunu silmek için

kamerim sanada geçmiş olsun kuzum allah beterinden korusun

mantı tarifiiiii

• 4 Su bardağı elenmiş un
• 2 Adet yumurta
• Yarım Paket margarin yağı (125 gram)
• 250 gr. kıyma
• 1 küçük demet maydanoz
• 1 Adet baş soğan
• 2 Bardak yoğurt
• Yeterince tuz
• Kırmızı biber,sarımsak.

YAPILIŞI :

Düz bir yere un elenir, ortasına yumurta kırılır, kafi miktarda tuzu eklenir, su ilavesiyle sert hamur yoğrulur. Hamur iki bezelere ayrılır, 1 mm' den biraz daha ince olarak hamur açılır, açıldıktan sonra 1,5 cm ebadında ve kare biçiminde hamur kesilir, bu karelerin içerisine hazırlanmış olan içten küçük miktarda iç konulur, köşeler birleştirilerek uç kısımlarından sıkıştırılarak kapatılır. Hazırlanmış olan mantılar geniş bir kapta kaynayan tuzlu suyun içerisine atılır, hamur kokusu gidinceye kadar haşlanır, (Hamur dişinize sert gelmeyecek duruma geldiği an haşlama işi bitmiş demektir) sonra ocaktan alınarak üzerine bir su bardağı soğuk su ilave edilir. (Sonradan eklenen su ilavesinin amacı mantının dibe çökmesini ve hamurların daha diri olmasını sağlar) bu işlemlerden sonra mantının fazla suyu süzülerek mantının içerisinde bir miktar su bırakılır. Hazırlanmış olan sos tenceredeki mantının içerisine ilave edilerek az miktarda karıştırılır. Tabaklara servis yapıldıktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve sumak atılarak afiyetle yenilir.​

evet belki kısmetin açılır dohtor değiştir bakemmm bence geç bile kalmışın canım 7 yı aynı doktora gidilirmi ben belki 20 doktora gitmişimdirr
haydi gönder peçetem elimde bana kargolayııvirin bacılar ben garibim yapamıyorum bunlardabnnnnnnnnnn

buda pizza tarifiiii :)

Malzemeler

225 Gr.Un
50 Gr.Kaşar Peyniri Rendesi
50 Gr.Tereyağı
400 Gr.Domates
4-5 Adet Mantar
Sivri Biber
1 Çay Kaşığı Kabartma Tozu
Yarım Çay Kaşığı Tuz
1 Adet Yumurta
2 Çorba Kaşığı Süt
Mısır
Sucuk
Karabiber
Kekik
Nane

tarifi

Bir kaseye tereyağı,un,kabartma tozu,tuz koyup ezerek biraz karıştırın.Çırparak karıştırdığınız yumurtayı 2 çorba kaşığı süte katın.Daha sonra yavaş yavaş kaseye boşaltın.Karıştırıp hamur yapın.Harcı unlanmış hamur tahtasına alın 1 santim inceliğinde açın.Hamurun üzerine doğrayıp ezdiğiniz domatesi suyu ile 1 çay kaşığı karışık baharat,rendelenmiş kaşar peyniri,mısır,mantar ve yuvarlak kesilmiş sucukla hamurun üzerini süsleyin.Kızgın fırında 12 dakika pişirip sıcak olarak servis edin.​

ooooooooooo nurcik hemen kopyalayıvermişsin bacımmmmm şimdiden afiyet olsun canlarımmm

kızlar ben kaçtım kardeşim geldi görüşürüz haden ben kaçtımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…