günaydınn cicoşlarrr
çiğdemcim doktoruna güvenmiyorsan içinde şüphen varsa değiştir istiyorsan ben geçen ay gittiğim doktorumdan hiç ilgi alaka görmedim (7 senelik doktorum) adam sankii kafadan salma yaptı bu tedavmi kesinlikle değiştirecem dosyamıda alacam yanından hemen karşısındaki doktora gidecem
asii aklıma gelmişken mantı ve pizza tarifi istiyorum özelimede yazabilirsinn
kızlar üzücü bir haberim var dün gece tubiş mesaj çekti kolunu kızgın yağla yakmışaradım hemen nasıl oldu diye ilk başta şaka yapıyo sandım ama değilmiş...canı patates kızartması çekmiş nasıl olmuşsa kolu tavanın sapına geliyo kızgın yağ olduğu gibi koluna gelmiş hastaneye gitmemiş krem falan sürerlerse bebeğe zararlı olacakmış zaten ne geliyorsa başına pinpirikliğinden geliyo bu kızın çabuk dedim eşin seni acile götürsün melhem falan sürerlerse en azından acın diner dedim ...beni dinleyip gittimi bilmiyorum aramadımda biraz daha geçsin öyle arıyacam uyuyorsa uyandırmıyayım
teşekkür ederim canım eşimin canımhoşgeldin cnmmmm
tabi cnm ne demek yazarım ben özeline....
ah cnm tubişiiimmm yaaa çok çok geçmiş olsun kuzum benim yaaaa rabbim beterinden sirgesin inşaallahhh....
teşekkür ederim canım eşimin canım
günaydınn cicoşlarrr
çiğdemcim doktoruna güvenmiyorsan içinde şüphen varsa değiştir istiyorsan ben geçen ay gittiğim doktorumdan hiç ilgi alaka görmedim (7 senelik doktorum) adam sankii kafadan salma yaptı bu tedavmi kesinlikle değiştirecem dosyamıda alacam yanından hemen karşısındaki doktora gidecem
kızlar üzücü bir haberim var dün gece tubiş mesaj çekti kolunu kızgın yağla yakmışaradım hemen nasıl oldu diye ilk başta şaka yapıyo sandım ama değilmiş...canı patates kızartması çekmiş nasıl olmuşsa kolu tavanın sapına geliyo kızgın yağ olduğu gibi koluna gelmiş hastaneye gitmemiş krem falan sürerlerse bebeğe zararlı olacakmış zaten ne geliyorsa başına pinpirikliğinden geliyo bu kızın çabuk dedim eşin seni acile götürsün melhem falan sürerlerse en azından acın diner dedim ...beni dinleyip gittimi bilmiyorum aramadımda biraz daha geçsin öyle arıyacam uyuyorsa uyandırmıyayım
günaydınn cicoşlarrr
tubişin geçmiş olsun git doktora acısını hafifletirler
nurcik senin tedavi ne oldu canım en son çatlatma iğnesi oldun ya bir gelişme varmı
pizza mantı ooooooooo süper
asi yazsaydın buraya nası yapıyon öğrenirdik annem
kamer sende elinimi kesitn sabah sabah bak kağıtlar jilet gibi kesiyo benimde çok oluyo sanada geçmişler olsun
ne var ne yok kızlaaaaarrr
tubişin geçmiş olsun git doktora acısını hafifletirler
nurcik senin tedavi ne oldu canım en son çatlatma iğnesi oldun ya bir gelişme varmı
kamer sende elinimi kesitn sabah sabah bak kağıtlar jilet gibi kesiyo benimde çok oluyo sanada geçmişler olsun
tubişimmmmmmmm geçmiş olsun canımmmmm kızlar bugün tuğbanın doğum günü aynı zamnda hatırlatıyım dedim
tuğba kendini okut canım nazarmı var nedir? dikkat et canım kendineeeeeeeee
adetime bir kaç gün var canım bugün 25. günüm çok sancım var adet oldum olacam o derece yane tedaviye ara vermiyecem bu ay yine yumurta takibi yaptıracam tabi başka bir doktora benim doktordan hayır yok banatubişin geçmiş olsun git doktora acısını hafifletirler
adetime bir kaç gün var canım bugün 25. günüm çok sancım var adet oldum olacam o derece yane tedaviye ara vermiyecem bu ay yine yumurta takibi yaptıracam tabi başka bir doktora benim doktordan hayır yok bana
tarifleri hemen kopyalıyorum peçeteleri hazır tutun ağzınızın suyunu silmek için
kamerim sanada geçmiş olsun kuzum allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?