Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaff erken kalkınca karnım acıktıı haa kahvaltı için kocişi bekliyorumm ama ne yapsamki acepp bu arada geri uyuduu

bağlantım kopuyor arada benim ya sinir oluyorum bozuk bilgisayar ekran gidiveriyor bir andaaaaa

uayandımı guzu hep öyle yapıyolar yatırınca vek vek viyaklıyolar bizim kızda öyle memeden ayrılmıcakmış hiç hanfendi yoksa bağırıveriyooo

ayy kıyamam bozuk bilgisayarlamı iş yapıyonnnn
geri uyuduu quzumm yok anamm bizimki memede neym uyumuyoo gece çok uykusu olursaa yoksa yokk etrafa baka baka emiyoo inşalahhhhhhhhhhhh sizlerde doaa doya emzirmek nasib olsunn

melişimmm çok güzel bi kahvaltı hazırlı kuzu yaaa oh kocişle oturun karşılıklı yiyişin

günaydınn cicoşlarrr

çiğdemcim doktoruna güvenmiyorsan içinde şüphen varsa değiştir istiyorsan ben geçen ay gittiğim doktorumdan hiç ilgi alaka görmedim (7 senelik doktorum) adam sankii kafadan salma yaptı bu tedavmi kesinlikle değiştirecem dosyamıda alacam yanından hemen karşısındaki doktora gidecem

asii aklıma gelmişken mantı ve pizza tarifi istiyorum özelimede yazabilirsinn

kızlar üzücü bir haberim var dün gece tubiş mesaj çekti kolunu kızgın yağla yakmışaradım hemen nasıl oldu diye ilk başta şaka yapıyo sandım ama değilmiş...canı patates kızartması çekmiş nasıl olmuşsa kolu tavanın sapına geliyo kızgın yağ olduğu gibi koluna gelmiş hastaneye gitmemiş krem falan sürerlerse bebeğe zararlı olacakmış zaten ne geliyorsa başına pinpirikliğinden geliyo bu kızın çabuk dedim eşin seni acile götürsün melhem falan sürerlerse en azından acın diner dedim ...beni dinleyip gittimi bilmiyorum aramadımda biraz daha geçsin öyle arıyacam uyuyorsa uyandırmıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…