adetime bir kaç gün var canım bugün 25. günüm çok sancım var adet oldum olacam o derece yane tedaviye ara vermiyecem bu ay yine yumurta takibi yaptıracam tabi başka bir doktora benim doktordan hayır yok bana
tarifleri hemen kopyalıyorum peçeteleri hazır tutun ağzınızın suyunu silmek için
kamerim sanada geçmiş olsun kuzum allah beterinden korusun
kopyala yapıştır kolay oluyo canım keşke sende öyle yapsaydın :86::86:ooooooooooo nurcik hemen kopyalayıvermişsin bacımmmmm şimdiden afiyet olsun canlarımmm
kızlar ben kaçtım kardeşim geldi görüşürüz haden ben kaçtımm
nurcikim git başka doktra tabiiki
adet olmazsın inşallah canım bende bu ay geç oldum bitmek üzere
nurcik yapcanmı bunları kolay gelsin
kopyala yapıştır kolay oluyo canım keşke sende öyle yapsaydın :86::86:
inşallah canım allah büyük
valla yapıcam yapmasınada üşenmediğim bir gün anca yaparım ..biraz kilo vereyim öyle yaparımm
kızlar göbüşüm sanki az bişey inmiş gibi :81:
afiyet olsun canımyemek vaktiiiiiiii
vıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
sabah ..aç karnına elma sirkesi (bir dak suya 2 çorba kaşığı sirke) salatalık ,domates.bir kase sipecial Knurcikim kilo vermek için ne ypaıyon gün içinde
aç kalmak olmaz
sabah ..aç karnına elma sirkesi (bir dak suya 2 çorba kaşığı sirke) salatalık ,domates.bir kase sipecial K
öğle... aç karnına elma sirkesi...yoğurt çorbası
akşam ...önce aç karnına yine elma sirkesi .akşam yaptığım yemekten yiyiorum az ve ekmeksiz
nerdeyse 1 haftadır beyaz ekmek hiç yemiyorum
gece yatmadan önce yine elma sirkesii ..
sabah ..aç karnına elma sirkesi (bir dak suya 2 çorba kaşığı sirke) salatalık ,domates.bir kase sipecial K
akşam ...önce aç karnına yine elma sirkesi .akşam yaptığım yemekten yiyiorum az ve ekmeksiz
sen hiç ekmek yemeden nasıl idare ediyorsun açlıktan sinirlerin gerilmiyormu?:18:
manken gibimm olacamkuruyacannnn bacım haydi gayret
afiyet olsun canımbende çıkar yemeğe byyyvınnnnnnnn
valla zor ama dayanbildiğim kadar dayanacam açlık hissi geldiği zaman salatalıkla geciştiriyorum iştahı heemen kesiyo
nasılsınız kızlar alooooooooooo sesim geliyrmii?:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:
kendi kafama göre bir diyet uyguladım yararını zararını zaman göstereckk artıkbacım helal olsun sana wallaaaaaa koyu diyettesin bakıyorumdaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?