inşallah canım sağolasın sizin ne zaman bitiyo ilaç ...kaderdaşım
bendee gelemmiiii hiç yemekkk yapasımm yokkkkk
oh ohh iyi hade bakalım bugünde yırtın yemektenn
slm kızlarr.... nasılsınız....bugün yiğidin boy kilo ölçümleri vardı sağlık ocağına gittik... yiğit yolda uyudu bende eşimin bürosuna geldimm...hemen topiğe girdim....
ipekimmmm paşanınn odasınıı yerleştirincedee resimliyecekmisinnn merakktayımm perdeleri filen takılıncaa nASIL oldu acepppppp ne meraklıyımm demeeeee
slm kızlarr.... nasılsınız....bugün yiğidin boy kilo ölçümleri vardı sağlık ocağına gittik... yiğit yolda uyudu bende eşimin bürosuna geldimm...hemen topiğe girdim....
valla hiç bilmiyomki akşiama sorarım ama daha çok var sanırım
gel gelll gelin nohut yapmış lokum gibi yapıyo allah için yanii bende güzel yapıyo
aynen ölee zaten bu aralar hiç yapmıyom bişey i
kızlar bence sayılar yükselmiştir bu ay erkekler için bereketli ay diyo doktorum artar diyo inşallah yarında artmış olarak görürüz
odasının halısı yatağı daha alınmadı eşim çok yoğunlaştı akşamlarıda bildiğiniz gibi spora gidiyo
daha alamadık onunla almak istediğim için biraz gerginim aslında yarama dokundun
nohut sevmemdee yanındaa plav varsaa geliyorummmm açın kapılarıııı
inşallah kankim dua et bizim içinn :18:iyiyim sen nasılsın kankim ..inşallah daha da yükselmiştir daha da hareketlenmiştir
yanılıyorsunn şom ağızlıbizimkii düştüüü gibimee geliyoooo inşallahh yanılıyorumdurrrrrr
anammm kimleri görüyom kimleriii..hoşgelmişsin esram nasılsın canımmslm kızlarr.... nasılsınız....bugün yiğidin boy kilo ölçümleri vardı sağlık ocağına gittik... yiğit yolda uyudu bende eşimin bürosuna geldimm...hemen topiğe girdim....
senini doktor ne çok şey biliyo öyleevalla hiç bilmiyomki akşiama sorarım ama daha çok var sanırım
gel gelll gelin nohut yapmış lokum gibi yapıyo allah için yanii bende güzel yapıyo
aynen ölee zaten bu aralar hiç yapmıyom bişey i
kızlar bence sayılar yükselmiştir bu ay erkekler için bereketli ay diyo doktorum artar diyo inşallah yarında artmış olarak görürüz
takma kafanaa canım elbet eşinde düşnmüştür alacağı zamanıodasının halısı yatağı daha alınmadı eşim çok yoğunlaştı akşamlarıda bildiğiniz gibi spora gidiyo
daha alamadık onunla almak istediğim için biraz gerginim aslında yarama dokundun
odasının halısı yatağı daha alınmadı eşim çok yoğunlaştı akşamlarıda bildiğiniz gibi spora gidiyo
inşallah kankim dua et bizim içinn :18:
yanılıyorsunn şom ağızlı
ah canım benim sana şimdi herşey dokunur hassas döenmdesin
aman eşinde bi akşam gitmesin spora ne olcek sanki kaslarımı yumuşar(hemen şeytan oldum )
elma sirkemi alıp geliyomm bendeenohut pilavsız olarmı hiçç onlar ayrılmayan ikililer gel buyur kapımız açık:87:
ah canım benim sana şimdi herşey dokunur hassas döenmdesin
aman eşinde bi akşam gitmesin spora ne olcek sanki kaslarımı yumuşar(hemen şeytan oldum )
hoşgeldinnnnn cnmmmm öpsünlerr senın yakışıklııı tosununuuuuu
canım benim seni burda görmek ne güzellliyi yapmışsın arada bir eşinin bürosuna bari gelde görüşekk
sen nasılsın yiğit nasıl herşey yolundamı canım
hoşgeldin nasıldı yiğit bey büyümüşmü
inşallah kankim dua et bizim içinn :18:
yanılıyorsunn şom ağızlı
anammm kimleri görüyom kimleriii..hoşgelmişsin esram nasılsın canımm
senini doktor ne çok şey biliyo öylee
takma kafanaa canım elbet eşinde düşnmüştür alacağı zamanı
spor konusunda çok kızgınım çok doluyum ona karşı huzursuzluk istemediğim için
tutuyorum kendimi ama son günlerde suratım asılmaya başladı farkında bozuk olduğumun ama neye olduğunu anlamıyo kapris olarak değerlendiriyo yakındır kavga etmemiz
inşallah yarın güzel sonuçlarını alırız kankim ...sanmıyorum kafasında onlar için ve onunla yapmak için beklediğim diğer işler için zaman ayırdığınıinşallah kankim dua et bizim içinn :18:
yanılıyorsunn şom ağızlı
anammm kimleri görüyom kimleriii..hoşgelmişsin esram nasılsın canımm
senini doktor ne çok şey biliyo öylee
takma kafanaa canım elbet eşinde düşnmüştür alacağı zamanı
kusura bakacak ne var üzmedin canım iki saat bile değil aslında bana ayıracağı vakit forum istanbul burnumuzun dibi gidip alıp geliriz yarım saatlik işcnmmm yaaa bilmiyodumm kusuraabakmaa üzdüysem senii ama olurr 2 saat bile sürmezz onları almakkk fazlaa takmaa kafanaaa
aman kanki sakin ol germe kendini allah korusun erken doğum olur şeytan kulağına kurşunn ..spor konusunda çok kızgınım çok doluyum ona karşı huzursuzluk istemediğim için
tutuyorum kendimi ama son günlerde suratım asılmaya başladı farkında bozuk olduğumun ama neye olduğunu anlamıyo kapris olarak değerlendiriyo yakındır kavga etmemiz
çok şükür iyiyim fıstıklar.... yiğidin boy kilosu normalmiş.... ellerinizden öper....
ipekcim paşanın odasınımı düzenliyorsunuz ne güzel... paşamız sağlıkla gelsin inşallah....
nurcik seyhan sevdamce çalışmalarınız nasıl gidiyor..
slmmmmmm canlarrrr ben geldimmmmm benim aşılamaa cumartesii yarın iğnemi olucam 1 tane 19mm yumurtam var ötekileri küçültüm büyürken veletttttt doktorr dedikiii bencee kocanın sperm sayısı eger düşmediysee bu ay normal bırakalım gebelik oluşmasııııı yüksek dedii ama eger düşmüşseee cumartesi yaparızz dedii yarın eşim test verecek bakalım hayırlısııııııııııı heycan bastı yine banaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?