Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipekimmmm paşanınn odasınıı yerleştirincedee resimliyecekmisinnn merakktayımm perdeleri filen takılıncaa nASIL oldu acepppppp ne meraklıyımm demeeeee

slm kızlarr.... nasılsınız....bugün yiğidin boy kilo ölçümleri vardı sağlık ocağına gittik... yiğit yolda uyudu bende eşimin bürosuna geldimm...hemen topiğe girdim....

inşallah canım sağolasın sizin ne zaman bitiyo ilaç ...kaderdaşım

valla hiç bilmiyomki akşiama sorarım ama daha çok var sanırım

bendee gelemmiiii hiç yemekkk yapasımm yokkkkk

gel gelll gelin nohut yapmış lokum gibi yapıyo allah için yanii bende güzel yapıyo

oh ohh iyi hade bakalım bugünde yırtın yemektenn

aynen ölee zaten bu aralar hiç yapmıyom bişey i

kızlar bence sayılar yükselmiştir bu ay erkekler için bereketli ay diyo doktorum artar diyo inşallah yarında artmış olarak görürüz

ipekimmmm paşanınn odasınıı yerleştirincedee resimliyecekmisinnn merakktayımm perdeleri filen takılıncaa nASIL oldu acepppppp ne meraklıyımm demeeeee

odasının halısı yatağı daha alınmadı eşim çok yoğunlaştı akşamlarıda bildiğiniz gibi spora gidiyo
daha alamadık onunla almak istediğim için biraz gerginim aslında yarama dokundun

slm kızlarr.... nasılsınız....bugün yiğidin boy kilo ölçümleri vardı sağlık ocağına gittik... yiğit yolda uyudu bende eşimin bürosuna geldimm...hemen topiğe girdim....

canım benim seni burda görmek ne güzelll iyi yapmışsın arada bir eşinin bürosuna bari gelde görüşekk

sen nasılsın yiğit nasıl herşey yolundamı canım

nohut sevmemdee yanındaa plav varsaa geliyorummmm açın kapılarıııı

odasının halısı yatağı daha alınmadı eşim çok yoğunlaştı akşamlarıda bildiğiniz gibi spora gidiyo
daha alamadık onunla almak istediğim için biraz gerginim aslında yarama dokundun

ah canım benim sana şimdi herşey dokunur hassas döenmdesin

aman eşinde bi akşam gitmesin spora ne olcek sanki kaslarımı yumuşar (hemen şeytan oldum )

iyiyim sen nasılsın kankim ..inşallah daha da yükselmiştir daha da hareketlenmiştir
inşallah kankim dua et bizim içinn :18:
bizimkii düştüüü gibimee geliyoooo inşallahh yanılıyorumdurrrrrr
yanılıyorsunn şom ağızlı

anammm kimleri görüyom kimleriii..hoşgelmişsin esram nasılsın canımm

senini doktor ne çok şey biliyo öylee
takma kafanaa canım elbet eşinde düşnmüştür alacağı zamanı

cnmmm yaaa bilmiyodumm kusuraabakmaa üzdüysem senii ama olurr 2 saat bile sürmezz onları almakkk fazlaa takmaa kafanaaa

ah canım benim sana şimdi herşey dokunur hassas döenmdesin

aman eşinde bi akşam gitmesin spora ne olcek sanki kaslarımı yumuşar (hemen şeytan oldum )

spor konusunda çok kızgınım çok doluyum ona karşı huzursuzluk istemediğim için
tutuyorum kendimi ama son günlerde suratım asılmaya başladı farkında bozuk olduğumun ama neye olduğunu anlamıyo kapris olarak değerlendiriyo yakındır kavga etmemiz

hoşgeldinnnnn cnmmmm öpsünlerr senın yakışıklııı tosununuuuuu

canım benim seni burda görmek ne güzelll iyi yapmışsın arada bir eşinin bürosuna bari gelde görüşekk

sen nasılsın yiğit nasıl herşey yolundamı canım

hoşgeldin nasıldı yiğit bey büyümüşmü

çok şükür iyiyim fıstıklar.... yiğidin boy kilosu normalmiş.... ellerinizden öper....

ipekcim paşanın odasınımı düzenliyorsunuz ne güzel... paşamız sağlıkla gelsin inşallah....

nurcik seyhan sevdamce çalışmalarınız nasıl gidiyor..

ozmnn bizz duayaa başlıyalım ipekimmmsalon kapansın dieee sorunu kökden halledelimm

cnm senın dogum yaklaştıııı streslisin kocanın bunu anlaması lazım vee sana daha çok vakit ayırıppp ilğilenmesii lazım erkekk milleti deilmi hepsi aynı işte ne anlar bayan ruhundannn

inşallah yarın güzel sonuçlarını alırız kankim ...sanmıyorum kafasında onlar için ve onunla yapmak için beklediğim diğer işler için zaman ayırdığını
cnmmm yaaa bilmiyodumm kusuraabakmaa üzdüysem senii ama olurr 2 saat bile sürmezz onları almakkk fazlaa takmaa kafanaaa
kusura bakacak ne var üzmedin canım iki saat bile değil aslında bana ayıracağı vakit forum istanbul burnumuzun dibi gidip alıp geliriz yarım saatlik iş

aman kanki sakin ol germe kendini allah korusun erken doğum olur şeytan kulağına kurşunn ..

çalışmalarr her zamanki gibi boşa çıkıyoo

canım ne güzel haber inşallah hemen bebişin konar karnına inşallah yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…