inşallah iyi çıkar canım bu arada yarın eşimde veriyo tahlili çok heyecanlıyım:18::18::18::18::18:yaaaa nebileyimm belkidee test iyi çıkar bu ay aşılama yapmazzzzz amann beee yarın olmazz şimdiiiiii
hadi hayırlısı cnm benim inşaallah yüzünüzü gülümseten bi sonuç olurrrrinşallah iyi çıkar canım bu arada yarın eşimde veriyo tahlili çok heyecanlıyım:18::18::18::18::18:
selam nasılsınız
aradım melikeyi eşiyle tartışmışlar biraz ,bilgisayarı yasak etmişler ne o ne de eşi oturmuyacaklarmış bilgisayara.. çok konuşamadık eşi evdeydi :26:
saolll cnmmmmmm daa ahaa bu 2 çingeneeeee benim içimeee kurt düşürdülerrrrrr
hadi hayırlısı cnm benim inşaallah yüzünüzü gülümseten bi sonuç olurrrr
h.g iyiz sen nasılsın
inşallah iyi çıkar canım bu arada yarın eşimde veriyo tahlili çok heyecanlıyım:18::18::18::18::18:
hadiyaa :26: inşallah en kısa zamanda düzelirlerde melikecik gelir
bak yaasana bilgi verende kabahat zati
anammm deseneee yarınn ikimizdeee heycalıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hoşgeldin ipek nasılsın canım eşin geldimi
ya evet nurcik dün gece aklıma geldi ne zaman test vercekler diye inanbiliyosun yakın takipçiniziz hadi güzel haberler gelir hem senden hem fatoştan
hoşgeldin kanki nasılsınselam nasılsınız
evet bu sefer daha çok heyecanlıyım ddüştümü yoksa dahada yükseldimi acep :26::26:anammm deseneee yarınn ikimizdeee heycalıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
inşallah ikinizde çok güzel sonuçlar alırsınız hamile haberi almayı çok özledik inşallah hepinizin haberi arka arkaya gelir
inşallah canım sağolasın sizin ne zaman bitiyo ilaç ...kaderdaşımhoşgeldin ipek nasılsın canım eşin geldimi
ya evet nurcik dün gece aklıma geldi ne zaman test vercekler diye inanbiliyosun yakın takipçiniziz hadi güzel haberler gelir hem senden hem fatoştan
abowww saat kaç olmuş bu akşam anama gitcem yemeğe rahatımm
oh ohh iyi hade bakalım bugünde yırtın yemektennabowww saat kaç olmuş bu akşam anama gitcem yemeğe rahatımm
çingenem çingenem kara gözlüü çingenemmm geldee öepemmmmmmmmmm
iyiyim canım eşim dün akşam geldi sen nasılsın
hoşgeldin kanki nasılsın
evet bu sefer daha çok heyecanlıyım ddüştümü yoksa dahada yükseldimi acep :26::26:
hoşgeldin kanki nasılsın
evet bu sefer daha çok heyecanlıyım ddüştümü yoksa dahada yükseldimi acep :26::26:
hadi öp bakemmmbende seni öptüm
hadi gözün aydın canım bende iyi iştee yoğun artık işlerim yetişmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?