Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

fatoşum yanlış değilsem aşılama için 3 gün perhizli olması lazım eşin.. yarın tahlil verecekse nasıl olacak :44:

cnm 3 günün altındaa olmaması lazımmış bizimde 4 gün oldu yarın test verebilirmiş 3 gününnn altında deilsee hiç sorun yok dedi doktor isterseeee 1 hafta olsunnn dediiiii

ama şimdi 20 mm yumoşun çatladı çatlayacak yarın iğne vurulacaksın tamam onuda anladım yarın eşin test verecek eğer düşük çıkarsa aşılama diyosun anladığım kadarıyla ama yüksek çıkarsa aşılamamı olmayacak ee o spermler boşa gitmiş olacak ve yeni test verdiğinden hemen iyi kalitede spermi nasıl olcekki :26:

sevommm cnmm geçen gün benim doktoraa gitmek istedigini sormuşsun gittt bacımm gittt çok iyi bi doktorrr çok açıklıyıcıı cevaplarr veriyooo 1 kere gidince daha bırakamıyosun zatennnn..

cumartesi aradım canım hast. 15 kişi var bekleyen dedi 2 ye kadar burda dedi randevu alayım dedim randevusuz çalışıyolarmış ee ben gidip 15 kişiyi saatlerce beklememin mantığı ne dedim kapattım

cnm 3 günün altındaa olmaması lazımmış bizimde 4 gün oldu yarın test verebilirmiş 3 gününnn altında deilsee hiç sorun yok dedi doktor isterseeee 1 hafta olsunnn dediiiii
sen anlamdın demek istediğimi .cumartesi aşılamanız yokmu yarında eşin tahlil verecekmiş.. aşılama için eşin 3 gün perhizli olmuyacakki ..

amannn beee 19 mm bugun yarın 20 olur dedi dıyecegıme 20 mm yazmışım yanlış olmuş kuzummm

anammmm sevoo içimee nieeee şimdii kurt düşürdünn evt yarın eger test yaparsaa ertesii günee iyi spermlerr olmazz demeeee amaa ne olacakk şimdikkkkk yavvvvv ne güzell benn salak salak yaşıyodum sen niee benii kurtlandırdın be kuzummmmm

sevommm ben ögleden sonraa gidiyorummmm 5 kişi filen oluyoo önumdeeeee cumartesii yinee ordaa ama eger sabah 7 gibi gidersen kimsee olmuyomuş 8 de doluyomuşşş hastanee sana yakın gidebilirsin aslındaa sabahhhhh cumartesii eger aşılama olursaa bendee ordayım sabah 8 deeeee

hoşgeldin kamercim
evet bende merak ettim akşama ararrım habe rveririm sizlere
çok sessiz burası evet yaa bende işlerime bakıyom arada bir gelen gidne varmı diye yokluyom
selam canım çalış çalış bizlere para lazım tüp bebe yaptıracaz

ne güzel bir haberrrrrrr

sen anlamdın demek istediğimi .cumartesi aşılamanız yokmu yarında eşin tahlil verecekmiş.. aşılama için eşin 3 gün perhizli olmuyacakki ..

yavvvvvvvvvv demeyinn ben ne bilemm bee benım aklımaaaaa hiç gelmediiiiii doktor daa bişeyy demediii ayrın test vermeden öncee gidip konuşmamm lazım belki sperm yıkamadaa pehrize gerek yoktur ne dersinizzzzz

aradım melikeyi eşiyle tartışmışlar biraz ,bilgisayarı yasak etmişler ne o ne de eşi oturmuyacaklarmış bilgisayara.. çok konuşamadık eşi evdeydi :26:

yavvvvvvvvvv demeyinn ben ne bilemm bee benım aklımaaaaa hiç gelmediiiiii doktor daa bişeyy demediii ayrın test vermeden öncee gidip konuşmamm lazım belki sperm yıkamadaa pehrize gerek yoktur ne dersinizzzzz
dur bakalım üzülme hemen doktorun bişey biliyordur herhalde biz bilemeyiz

aradım melikeyi eşiyle tartışmışlar biraz ,bilgisayarı yasak etmişler ne o ne de eşi oturmuyacaklarmış bilgisayara.. çok konuşamadık eşi evdeydi :26:

neyse ya sağlık olsunda melikenin iyi haberlerinide alırız elbette tek evinin huzuru bozulmasında

üzgünümm keşke demeseydim ama olacağı varsa her şekilde oluyo biliyosun doktorun hem daha iyi bilir

adet zamanımda gidersem giderim canım bu ay geçti artık gelecek aya allah kerim belki giderim ona
sabah 8 demi aşılaman daha karga b.nu yemeden şaka biyan da gelmemi istersen gelirim canım senin için cumartesi uykumu heba edebilirim

sevdamce bende aşılama yaptırmadan önce 3 gün pehriz veriyorlar diye biliyorum en azından ben aşılama yaptırırken dr. bize 3 gün cinsel pehriz veriyordu ben en son 2 sene önce yaptırdım aşılama şimdi değiştiyse bilmiyorum yarın tahlil verirse cumartesiye kalitesi düşmezmi spermlerin

sevomm olurmuu iyikii söyledinizzzzz iyide kötüdeee olsaa spermlerr bu ayy eger sorun olursaa istemıyecem aşılamaaa yarın sdoktoraa soracagımmmmmmm saolunn kıslarr doktordaannn aklıllısınız vallaaa onun düşünemediğini düşündünüzzzzzz

sevom cnmm sabah 8 de eşim test verecekkk ordaa amaaaaann sakınn gelmeee haftaaa içii canın sıkıyooo bidee benım içinn kalkmaa nede olsaaa gelecek aydaa ben orayaa taşınıcam buluşuruzz bi türlüüüüü bizdee bu inatçıı bebelerr varkennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…