fatoşum yanlış değilsem aşılama için 3 gün perhizli olması lazım eşin.. yarın tahlil verecekse nasıl olacak :44:
anlamadımki uzun müddet gelemiyecem yazmış sadece
slmmmmmm canlarrrr ben geldimmmmm benim aşılamaa cumartesii yarın iğnemi olucam 1 tane 20mm yumurtam var ötekileri küçültüm büyürken veletttttt doktorr dedikiii bencee kocanın sperm sayısı eger düşmediysee bu ay normal bırakalım gebelik oluşmasııııı yüksek dedii ama eger düşmüşseee cumartesi yaparızz dedii yarın eşim test verecek bakalım hayırlısııııııııııı heycan bastı yine banaaaa
sevommm cnmm geçen gün benim doktoraa gitmek istedigini sormuşsun gittt bacımm gittt çok iyi bi doktorrr çok açıklıyıcıı cevaplarr veriyooo 1 kere gidince daha bırakamıyosun zatennnn..
sen anlamdın demek istediğimi .cumartesi aşılamanız yokmu yarında eşin tahlil verecekmiş.. aşılama için eşin 3 gün perhizli olmuyacakki ..cnm 3 günün altındaa olmaması lazımmış bizimde 4 gün oldu yarın test verebilirmiş 3 gününnn altında deilsee hiç sorun yok dedi doktor isterseeee 1 hafta olsunnn dediiiii
ama şimdi 20 mm yumoşun çatladı çatlayacak yarın iğne vurulacaksın tamam onuda anladım yarın eşin test verecek eğer düşük çıkarsa aşılama diyosun anladığım kadarıyla ama yüksek çıkarsa aşılamamı olmayacak ee o spermler boşa gitmiş olacak ve yeni test verdiğinden hemen iyi kalitede spermi nasıl olcekki :26:
cumartesi aradım canım hast. 15 kişi var bekleyen dedi 2 ye kadar burda dedi randevu alayım dedim randevusuz çalışıyolarmış ee ben gidip 15 kişiyi saatlerce beklememin mantığı ne dedim kapattım
selam canım çalış çalış bizlere para lazım tüp bebe yaptıracazhoşgeldin kamercim
evet bende merak ettim akşama ararrım habe rveririm sizlere
çok sessiz burası evet yaa bende işlerime bakıyom arada bir gelen gidne varmı diye yokluyom
slmmmmmm canlarrrr ben geldimmmmm benim aşılamaa cumartesii yarın iğnemi olucam 1 tane 20mm yumurtam var ötekileri küçültüm büyürken veletttttt doktorr dedikiii bencee kocanın sperm sayısı eger düşmediysee bu ay normal bırakalım gebelik oluşmasııııı yüksek dedii ama eger düşmüşseee cumartesi yaparızz dedii yarın eşim test verecek bakalım hayırlısııııııııııı heycan bastı yine banaaaa
sen anlamdın demek istediğimi .cumartesi aşılamanız yokmu yarında eşin tahlil verecekmiş.. aşılama için eşin 3 gün perhizli olmuyacakki ..
selam canım çalış çalış bizlere para lazım tüp bebe yaptıracaz
ne güzel bir haberrrrrrr
aradım melikeyi eşiyle tartışmışlar biraz ,bilgisayarı yasak etmişler ne o ne de eşi oturmuyacaklarmış bilgisayara.. çok konuşamadık eşi evdeydi :26:
dur bakalım üzülme hemen doktorun bişey biliyordur herhalde biz bilemeyizyavvvvvvvvvv demeyinn ben ne bilemm bee benım aklımaaaaa hiç gelmediiiiii doktor daa bişeyy demediii ayrın test vermeden öncee gidip konuşmamm lazım belki sperm yıkamadaa pehrize gerek yoktur ne dersinizzzzz
aradım melikeyi eşiyle tartışmışlar biraz ,bilgisayarı yasak etmişler ne o ne de eşi oturmuyacaklarmış bilgisayara.. çok konuşamadık eşi evdeydi :26:
yaww biz burda birbirimize bildiklerimizi paylaşmıyormuyuz neden böyle yapıyorsunsaolll cnmmmmmm daa ahaa bu 2 çingeneeeee benim içimeee kurt düşürdülerrrrrr
dur bakalım üzülme hemen doktorun bişey biliyordur herhalde biz bilemeyiz
amannn beee 19 mm bugun yarın 20 olur dedi dıyecegıme 20 mm yazmışım yanlış olmuş kuzummm
anammmm sevoo içimee nieeee şimdii kurt düşürdünn evt yarın eger test yaparsaa ertesii günee iyi spermlerr olmazz demeeee amaa ne olacakk şimdikkkkkyavvvvv ne güzell benn salak salak yaşıyodum sen niee benii kurtlandırdın be kuzummmmm
sevommm ben ögleden sonraa gidiyorummmm 5 kişi filen oluyoo önumdeeeee cumartesii yinee ordaa ama eger sabah 7 gibi gidersen kimsee olmuyomuş 8 de doluyomuşşş hastanee sana yakın gidebilirsin aslındaa sabahhhhh cumartesii eger aşılama olursaa bendee ordayım sabah 8 deeeee
üzgünümm keşke demeseydimama olacağı varsa her şekilde oluyo biliyosun doktorun hem daha iyi bilir
adet zamanımda gidersem giderim canım bu ay geçti artık gelecek aya allah kerim belki giderim ona
sabah 8 demi aşılaman daha karga b.nu yemedenşaka biyan da gelmemi istersen gelirim canım senin için cumartesi uykumu heba edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?