Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ona sorarsan herşeyi düşünüyo ben abartıyorum gerçi çok şükür kötü çok ilgisiz bir koca değil ama
ne olur sanki şu sporu bu kadar abartmasa hadi gidyosun vakitli gel amaaan neyse ya
aman kanki sakin ol germe kendini allah korusun erken doğumca olur şeytan kulağına kurşunn ..

çalışmalarr her zamanki gibi boşa çıkıyoo

bi şey olmaz kanki sandığın kadar sinirli gergin değilim merak etme

nohut pilavsız olarmı hiçç onlar ayrılmayan ikililer gel buyur kapımız açık :87:
saolll cnmm gelmişş kadarr oldummmmm

elma sirkemi alıp geliyomm bendee
amann kıskanç şeyyy gelmezsen çatlarsın zatennnn

çalış çalış boşşş bee kuzummmm inşaallahh gelecekk aya dolu olurrrrrrrr

canım benim erkekler bizim gibi düşünemiyolar herşeyi illa yönlendişrmek gerek bazı şeylerde
köşeli beyinleri gerçekten benim eşim öle yanii o yüzden moralini bozma şimdi dediğim gibi en hassas zamanalrın daha da ilgi istiyon ama sakin ol canım üzme kendini

ohh maşallahhh
aynen çalışmalar hızla devam ediyo esramm ama sonuç yok o başka

kızlar ben çıkıyorumm iyi akşamlarrrr öptümm hepiniziii

kızlar yazılarınızın renkli çıkmasını istiyorsanız kontrol paneline girip ordanda profil düzenle kısmından ayarlıyabiliyorsunuz bugün öğrendim bende

vesveselenme bacımmm anlıyorumm seni ama boşuna vesvese yapma

canım ne güzel haber inşallah hemen bebişin konar karnına inşallah yaaa
saoll inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar yazılarınızın renkli çıkmasını istiyorsanız kontrol paneline girip ordanda profil düzenle kısmından ayarlıyabiliyorsunuz bugün öğrendim bende

ama kk kartlılara özel deilmiii ooooo:26::26::26:

iyi akşamlar canım

günaydınnn sorsaydın söylerdim bacımm ne gıcığım dimi hep bu fatoşun yüzünden gıcıklığı bana da sıçrıyo

amannn gitmeden herkese böle laf atayım ortalığı karıştırıp çıkayımmmm

neyse kızlar yarın güzel bir gün olacakkk öle dileyinnn taammmııı içinizi ferah tutunnn

kızlar bende birazdan çıkacam ama yarın dua için beni yazdınız demi 30+30 alıyorum tamam mı haydin öpüyorum sizleri muck muck herşey gönlümüzce olsun inşallah

ayy çıkamıyorummm esraammm yine gell tamammıııı canımmm özletme kendiniii

leydim sen geldin ben çıkıyommm

herkeş anasının karnında öğrenmiyo herhall
eee renklendirsenee yazınıı mademm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…