- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ona sorarsan herşeyi düşünüyo ben abartıyorum gerçi çok şükür kötü çok ilgisiz bir koca değil amaozmnn bizz duayaa başlıyalım ipekimmmsalon kapansın dieee sorunu kökden halledelimm
cnm senın dogum yaklaştıııı streslisin kocanın bunu anlaması lazım vee sana daha çok vakit ayırıppp ilğilenmesii lazım erkekk milleti deilmi hepsi aynı işte ne anlar bayan ruhundannn
aman kanki sakin ol germe kendini allah korusun erken doğumca olur şeytan kulağına kurşunn ..
çalışmalarr her zamanki gibi boşa çıkıyoo
inşallah iyi çıkar canım bu arada yarın eşimde veriyo tahlili çok heyecanlıyım:18::18::18::18::18:
saolll cnmm gelmişş kadarr oldummmmmnohut pilavsız olarmı hiçç onlar ayrılmayan ikililer gel buyur kapımız açık:87:
amann kıskanç şeyyy gelmezsen çatlarsın zatennnn
elma sirkemi alıp geliyomm bendee
çok şükür iyiyim fıstıklar.... yiğidin boy kilosu normalmiş.... ellerinizden öper....
ipekcim paşanın odasınımı düzenliyorsunuz ne güzel... paşamız sağlıkla gelsin inşallah....
nurcik seyhan sevdamce çalışmalarınız nasıl gidiyor..
sağolasın canım benimhakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah iyi haberler alırsınızz
kolay gelsin canım çok yorma kendini streste yapma herşey güzel olacak merak etmeyemek yapmam lazım hanımlar saat 6 olmuş ben çıkıyorum iyi akşamlar
spor konusunda çok kızgınım çok doluyum ona karşı huzursuzluk istemediğim için
tutuyorum kendimi ama son günlerde suratım asılmaya başladı farkında bozuk olduğumun ama neye olduğunu anlamıyo kapris olarak değerlendiriyo yakındır kavga etmemiz
çok şükür iyiyim fıstıklar.... yiğidin boy kilosu normalmiş.... ellerinizden öper....
ipekcim paşanın odasınımı düzenliyorsunuz ne güzel... paşamız sağlıkla gelsin inşallah....
nurcik seyhan sevdamce çalışmalarınız nasıl gidiyor..
yemek yapmam lazım hanımlar saat 6 olmuş ben çıkıyorum iyi akşamlar
ona sorarsan herşeyi düşünüyo ben abartıyorum gerçi çok şükür kötü çok ilgisiz bir koca değil ama
ne olur sanki şu sporu bu kadar abartmasa hadi gidyosun vakitli gel amaaan neyse ya
bi şey olmaz kanki sandığın kadar sinirli gergin değilim merak etme
saoll inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcanım ne güzel haber inşallah hemen bebişin konar karnına inşallah yaaa
kızlar yazılarınızın renkli çıkmasını istiyorsanız kontrol paneline girip ordanda profil düzenle kısmından ayarlıyabiliyorsunuz bugün öğrendim bende
canım benim erkekler bizim gibi düşünemiyolar herşeyi illa yönlendişrmek gerek bazı şeylerde
köşeli beyinleri gerçekten benim eşim öle yanii o yüzden moralini bozma şimdi dediğim gibi en hassas zamanalrın daha da ilgi istiyon ama sakin ol canım üzme kendini
ohh maşallahhh
aynen çalışmalar hızla devam ediyo esrammama sonuç yok o başka
kızlar ben çıkıyorumm iyi akşamlarrrr öptümm hepiniziii
kızlar yazılarınızın renkli çıkmasını istiyorsanız kontrol paneline girip ordanda profil düzenle kısmından ayarlıyabiliyorsunuz bugün öğrendim bende
aaa öylemi bilmiyordum onuusaoll inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ama kk kartlılara özel deilmiii ooooo:26::26::26:
günaydınnnsorsaydın söylerdim bacımm ne gıcığım dimi hep bu fatoşun yüzünden gıcıklığı bana da sıçrıyo
amannn gitmeden herkese böle laf atayım ortalığı karıştırıp çıkayımmmm
neyse kızlar yarın güzel bir gün olacakkk öle dileyinnn taammmııı içinizi ferah tutunnn
çıkıyom çıkıyom diyon bir türlü çıkmıyonn nahh buraya yazıyorum bu mesajdn sonra yine yazmasan bende kedersiz değilimiiayy çıkamıyorummm esraammm yine gell tamammıııı canımmmözletme kendiniii
leydim sen geldin ben çıkıyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?