Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

leydimmm hoşgeldinnnnnnnnnnn kzuzummmmmmmmmmmm 60 kılomu çok iyiii cnmmmmm senındee dogumaa az kaldıı yaaaa senın ipekin haberınızı dun almışızz gibimee geliyoooooo zaman hızlı geçiyooo

nurcan arkadaşımız gelmiş sen gidiyosun ayıp edıyosun ama benden söylemesiiii

sen beni tanımamışsın dahaa gitmedim buydayımm iştee :86::86::86::86:

kaldığına sevindim bacım seni çok seviyom ne olsun bildiğin gibi işte... kilom normal canım ben almadım zaten göbüşüm var sadece doktorda normal dedi..... bakıyorum son zamanlarda oyun oynuycam diye topşiği iyce boşladın nurcik hanım ama olmuyo böle.....

ben bu neti alıcam bolkandan aşağı atıcam artıkl beni kimse tutmasın
att kuzumm attttt sendee onu att sinir sters gitsin onunlaa birlikteeeee
sen beni tanımamışsın dahaa gitmedim buydayımm iştee :86::86::86::86:

benceee iyii tanımışımmm gitmiyecegini bildigim için yazmıştım zaten bakalım sen benı tanıdınmıı kociş geldii ben kaçarrrrrrrrrrröptüm sizi kalın saglıcaklaa byyyyyyyyyyyyyy

canım benim bende seni seviyorum
ne güzel canım kilo almamışsın maşallah hep böyle normak kiloda devam eder inşallah
bir ara resimlet görelim göbüşünü yaaa

ya aslında burayı boşmalıyorum kimse yok diye oyunlara dalıyorum bende ne yapyım ..bak mesela siz varsınız diye girmedim pek

nurcan bacım yemeğin zor yapılacak bişise çık bacımn benim duygu sömürüme daha fazla katlanma canım ben nasıl olsa ALIŞTIM YALNIZLIĞAAAAAAAAAAAA....

benim bildiğim fatoş gitmezz:82:

format attıracak koca geç saatlere kadar çalışıyo artı haftasonlarıda doğru düzgün evde olduğu yok pc de böle başıma kalıyo.... hazır ben bu sinirle kocayı boşamassam iiyiiii
yavv yokmu senin elti çocuklarınn ver onlara internet kafede falan attırıyorlar sanırım

ya ben sizi çok özlemişim yyaaaaaaaa durun biaha öpücem...
öpp balım öpp azcıkta ben öpemm bizde seni özlmeişiz gelmiyorsun

öğlen girdim okurken sayfa kapandı tekrar girmedim bende geçmişide okumuştum halbuki ama bişicikler kalmadı aklımda
leydim kaç kiloyla başlamıştın ben sadece 3 kilo aldım iki aydır aynı kilodqyım sadece göbek pörtledi seviniyimmi üzüliyimmi bilemedim

Nurcanı durdurdum bu seferde fatoş hanım gidiyo yaaaaaa kızım bak kızıyom ama nereye böleee beni yalnız bırakıp..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…