Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya bu benim mesajlar beğenilmiş ya onları nasıl görmemem lazım kırmızı kırmızı her defasında bildiri olarak duruyooo:84:

oleyyyyyyyyyyyyyy artık yanlız değilim apartmandaa kiracılar tutmuş eviiinşallah iyi insanlardırlar anlaşırız onlarla :81::81::81::81::81:

canım hoşgeldin öncelikle kolunuda yakmışsın çok geçmiş olsun canım bende geçen gün ütüye değdirdim ayyyyy çok fenaydı :86::86::86::86::86::86:

canım ben 47-48 o aralardaydım canım yane 12 kilo almış oluyom ama sadece göbüşüm var canım üzüinş.bigün facede paylaşıcam resmimi..... sevin canım sevin asıl kilo almassan normal değil dedi doktor.....

yok canım yaparım bir saatee

ooo hoşgeldinn çatlağummm nasılsınn kolun nasıl olduu canım

hoşbuldum hayatımmm şükür iyi sadece azıcık acıyo hala sen napan
oleyyyyyyyyyyyyyy artık yanlız değilim apartmandaa kiracılar tutmuş eviiinşallah iyi insanlardırlar anlaşırız onlarla :81::81::81::81::81:
haydi gözünayın inşallah anlaşabileceğin i,nsanlardır

ya bu benim mesajlar beğenilmiş ya onları nasıl görmemem lazım kırmızı kırmızı her defasında bildiri olarak duruyooo:84:

canım bilidleriniz yazıyor ya onun üstüne tıkla altında bildirim sayı yazacak birde onun üstüne tıklayınca beğeniler açılırgörürsün

Son düzenleme:
iyi maşallah normal bence ..sabırsızlıkla bekliyorum resimlerini bende akşam atmaya çalıştımama nedense olmadı...
ozaman benim üzülmem lazım çü
nkü kilo alamıyorumm

iyi maşallah normal bence ..sabırsızlıkla bekliyorum resimlerini bende akşam atmaya çalıştımama nedense olmadı...
nkü kilo alamıyorumm
alırsın canım yaa daha erken almak için 4_5 aydan sonra almaya başlarsın merak etme ..sonra burda bize şikayet edersin kilo aldım diyee demedi deme

hoşbuldum hayatımmm şükür iyi sadece azıcık acıyo hala sen napan

haydi gözünayın inşallah anlaşabileceğin i,nsanlardır
inşallah canım
nurcancım çok sevindim canım inş iyi insanlardır.. sen bu arada apartmanda yalnızmıydın bacım :26:
evett yanlızdımm

nkü kilo alamıyorumm

kız daha dur ne kilosu ne ağlaması yaaa.... canım hamileliğin ilk 3 ayında bütün kadınlar kilo veriyo ben ve sende dahil olmak üzere 4 aydan sonra başlıuyosun yavaş yavaş almaya benim zaten son zamanlarda yani 6 aydan sonra hızla başladım almaya kızım sen delimisin daha sen verdiklerin alıcan canım bunda üzülcek bişi değil hay nerden dedim sen şimdi onu takma ne olur bak anlattım sana....

kızlar ben müsade istesem eşi,min gelme saati yakın sofrayı hazırlayayım yavaştan ..dün bi eczacı tanıdık dediki kulak enfeksiyonu bebeğe büyük zarar menenjit olabilirmiş allah korusun pek anlam veremedim alakasız geldi ama artık yarın dr gidicem inşallah çok canım yanmadan temiizlerde kurtulurum

kızlar bana müsade mutfak beni bekler
yaseminim sende çık artık bacım az dinlenn çok oturdunn hade
tubişde çıkacak zaten yanlız kalma buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…