orayı tıklıyormusun canım ..tıkladıktan sonra kaybolurya bu benim mesajlar beğenilmiş ya onları nasıl görmemem lazım kırmızı kırmızı her defasında bildiri olarak duruyooo:84:
öğlen girdim okurken sayfa kapandı tekrar girmedim bende geçmişide okumuştum halbuki ama bişicikler kalmadı aklımda
leydim kaç kiloyla başlamıştın ben sadece 3 kilo aldım iki aydır aynı kilodqyım sadece göbek pörtledi seviniyimmi üzüliyimmi bilemedim
yok canım yaparım bir saatee
ooo hoşgeldinn çatlağummm nasılsınn kolun nasıl olduu canım
iyiyiz gezenti sen nasılsınn
hoşbuldum hayatımmm şükür iyi sadece azıcık acıyo hala sen napanyok canım yaparım bir saatee
ooo hoşgeldinn çatlağummm nasılsınn kolun nasıl olduu canım
haydi gözünayın inşallah anlaşabileceğin i,nsanlardıroleyyyyyyyyyyyyyy artık yanlız değilim apartmandaa kiracılar tutmuş evii inşallah iyi insanlardırlar anlaşırız onlarla :81::81::81::81::81:
ya bu benim mesajlar beğenilmiş ya onları nasıl görmemem lazım kırmızı kırmızı her defasında bildiri olarak duruyooo:84:
iyi maşallah normal bence ..sabırsızlıkla bekliyorum resimlerini bende akşam atmaya çalıştımama nedense olmadı...canım hoşgeldin öncelikle kolunuda yakmışsın çok geçmiş olsun canım bende geçen gün ütüye değdirdim ayyyyy çok fenaydı :86::86::86::86::86::86:
canım ben 47-48 o aralardaydım canım yane 12 kilo almış oluyom ama sadece göbüşüm var canım üzüinş.bigün facede paylaşıcam resmimi..... sevin canım sevin asıl kilo almassan normal değil dedi doktor.....
canım bilidleriniz yazıyor ya onun üstüne tıkla altında bilirim sayı yazacak birde onun üstüne tıklayınca beğeniler açılırgörürsün
yav sinir etti, beni tıklıyorum ama kaybolmuyoooooorayı tıklıyormusun canım ..tıkladıktan sonra kaybolur
alırsın canım yaa daha erken almak için 4_5 aydan sonra almaya başlarsın merak etme ..sonra burda bize şikayet edersin kilo aldım diyee demedi demeiyi maşallah normal bence ..sabırsızlıkla bekliyorum resimlerini bende akşam atmaya çalıştımama nedense olmadı...
ozaman benim üzülmem lazım çü
nkü kilo alamıyorumm
inşallah canımhoşbuldum hayatımmm şükür iyi sadece azıcık acıyo hala sen napan
haydi gözünayın inşallah anlaşabileceğin i,nsanlardır
evett yanlızdımmnurcancım çok sevindim canım inş iyi insanlardır.. sen bu arada apartmanda yalnızmıydın bacım :26:
tıkladığında yeni beğeniler çıkıyor ya onada tıklıyacan bacım beğenileri gördükten sonra kaybolur meretyav sinir etti, beni tıklıyorum ama kaybolmuyooooo
4 ayda 3 kilo eeh bunada şüküralırsın canım yaa daha erken almak için 4_5 aydan sonra almaya başlarsın merak etme ..sonra burda bize şikayet edersin kilo aldım diyee demedi deme
iyi maşallah normal bence ..sabırsızlıkla bekliyorum resimlerini bende akşam atmaya çalıştımama nedense olmadı...
ozaman benim üzülmem lazım çü
nkü kilo alamıyorumm
eee daha ne olsun bacım yavaş yavaş alıyorsun iştee hem o kadar kilo eyi değell4 ayda 3 kilo eeh bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?