Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok gelmesi yakın bitanemmmm

eee daha ne olsun bacım yavaş yavaş alıyorsun iştee hem o kadar kilo eyi değell
heee tamamsusuyorum takmıyorum bişeyi, sağlıklı olsunda ne yapak hem ben boysuzum kilo yakışmaz bakın nasılda teselli ederim kendimi

şeker parçacıklarımsizleri koocaman öpüyorum yeteeeerrrrr nurcanım leydim papatya sesin çıkmadı ama senide öper kaçarım haydi allahaemanet olunnnn

alırsın canım yaa daha erken almak için 4_5 aydan sonra almaya başlarsın merak etme ..sonra burda bize şikayet edersin kilo aldım diyee demedi deme

inşallah canım

evett yanlızdımm

canım kıyamammm sanaaaa demek yalnızdın yalnızlıkta zordur ben binadakiler biyere gidince bile kötü oluyom sana şimdi daha çok sevindim canım... inş. kafa dengi insanlardır...

eczacı ne biliyormuş canım kulak asma sen ama temizlettir tabii inşalah geçer ağrısı geçmiş olsun
hade sana kolay gelsin bende kaçarr
sevoya güldüm başıma geldi bir türlü çıkamadım burdan

sende allaha emanet ol canparemm

son olarak elif yaş günümü kutlamıştı sağol canım allah razı olsun ..bulantıların artmış inşalllah uzun sürmez benim azaldı ama tamamen bitmedi hala bulantı ve istifra olayı var bunada çok şükür allah yardımcın olsun

tamam canlarım bende çıkıyom zaten ama ne olur arayı bu kadar açmayalım özlüyom sizleri.... kendinize ii bakın... tubişim inş. yarın o kulak ağrından kurtulursun canım..... öpüyom muck muck

canım kıyamammm sanaaaa demek yalnızdın yalnızlıkta zordur ben binadakiler biyere gidince bile kötü oluyom sana şimdi daha çok sevindim canım... inş. kafa dengi insanlardır...
inşallah canım...aslında eşimin dayısıyla aldık bu apartmanı 3 katlı ,birinci katı biz 2 ve 3. katı onlar aldılar ..onlarda gelse tam olacakk iştee sıkılmam artık

herkezin kocişi geliyo benimki geç gelcek herzaöan ki gibiiii yok yokkkkkkkk ben bu adamı bu gidişle boşarım ahanda demedi demeyin ... :86::86::86::86::86:

ayy canım geçmiş doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah seneye bebeişinle kutlarız doğum gününü allahım hayırlısını nasip etsin sizlere hepimize tekrar kutlu olsun canım

çiğdemcim çok teşekkür edrimmm inşallah nerde o günler canımmmmm

aminnn sevdacım tek eksiğimiz bebek canımmm

3 mayıs-36.3 4 mayıs-36.3 5 mayıs-36.3 6 mayıs 36.3 7 mayıs 36.1 8 mayıs36.1 9 mayıs 36.2 10 mayıs 35.8 adet bitti 11 mayıs 36.2 12 mayıs 36.1 seyhan biraz karışık oldu idare et benim ateş her gün aynı saatte dil altından ölçtüğüm halde dalga dalga seninki adetle birlikte düzenli bir ateş tablosu oluyormu yani aynı derecede gidipte yumurtlama günündemi ateşte düşme oluyor yoksa benim atwşte bi problemmi var?(sen sorumu anlamışsındır)

gamlı baykuş geldi
kızlar akşam fenalaştım yine bu defa herzamankinden farklı bir ağrı oldu ve afedersiniz akıntım birden fazlaca oldu arkası kesilmeyip artınca birde dediğim gibi herzamankindne farklı ağrım olunca korkup hast.koştuk şükür bebek iyiydi ama tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı dr erken doğum riski taşır bu durumlar dedi bol su ve ilaç tedavisi verd, yarın tekrar başka dr gösterip tahlilleri ona göre bir durum seyredicem ve artık allaha emanet ettim ne kadar titizleniyosam hep bir olumsuzluk beni buluyoo
ayrıca erken doğum deyince ben 7.8 aylık doğumlardan bahsediyo sandım oysa 5.aydan itibaren miş allah korusun herkesin evladını içindede benim minik meleğimi saklasın bizlere bağışlasın allah..
gözyaşlarım boncuk bocuk akıyo durmaksızın nedenini bilemiyorumama acayip kaynıyo içim günlerce ağlayasım var aaak ulen aaak
çok şük
r allah'a bunada şükür yarın gündüz uğrayamam kadın doğum ve kbb derken akşam olur heralde gerçi artık kimsegelmeyince eski tadıda kalmadı ya neyse öpüldünüz

Günaydın hayırlı cumalar kızlar

sevdamce yumoşların büyümüş maşallah aşılaman hayırlı geçer

leydim kilo almışsın ama normal, zaten doğumda 5 yada 6 kilo gidiyo ondan sonra da şişlikler iniyo

tubişim ilk 3 ayda kilo veriliyo zatgen takma kafana sonrasında hızla almaya başlıyosun

etipufum gelmiş yiğitim iyiymiş maşallah

aklımda kalan bunlar

nurcik, ipek, kamer, papatya, bebekdls, yeteer, sevdam, asi, tosti , şifa ,melike adını unuuttuğum varsa afffedin kızlar sizlerede kocaman günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…