yok gelmesi yakın bitanemmmmkocişmi evde
kız daha dur ne kilosu ne ağlaması yaaa.... canım hamileliğin ilk 3 ayında bütün kadınlar kilo veriyo ben ve sende dahil olmak üzere 4 aydan sonra başlıuyosun yavaş yavaş almaya benim zaten son zamanlarda yani 6 aydan sonra hızla başladım almaya kızım sen delimisin daha sen verdiklerin alıcan canım bunda üzülcek bişi değil hay nerden dedim sen şimdi onu takma ne olur bak anlattım sana....
heee tamamsusuyorum takmıyorum bişeyi, sağlıklı olsunda ne yapak hem ben boysuzum kilo yakışmaz bakın nasılda teselli ederim kendimieee daha ne olsun bacım yavaş yavaş alıyorsun iştee hem o kadar kilo eyi değell
alırsın canım yaa daha erken almak için 4_5 aydan sonra almaya başlarsın merak etme ..sonra burda bize şikayet edersin kilo aldım diyee demedi deme
inşallah canım
evett yanlızdımm
eczacı ne biliyormuş canım kulak asma sen ama temizlettir tabii inşalah geçer ağrısı geçmiş olsunkızlar ben müsade istesem eşi,min gelme saati yakın sofrayı hazırlayayım yavaştan ..dün bi eczacı tanıdık dediki kulak enfeksiyonu bebeğe büyük zarar menenjit olabilirmiş allah korusun pek anlam veremedim alakasız geldi ama artık yarın dr gidicem inşallah çok canım yanmadan temiizlerde kurtulurum
sende allaha emanet ol canparemmyok gelmesi yakın bitanemmmm
heee tamamsusuyorum takmıyorum bişeyi, sağlıklı olsunda ne yapak hem ben boysuzum kilo yakışmaz bakın nasılda teselli ederim kendimi
şeker parçacıklarımsizleri koocaman öpüyorum yeteeeerrrrr nurcanım leydim papatya sesin çıkmadı ama senide öper kaçarım haydi allahaemanet olunnnn
inşallah canım...aslında eşimin dayısıyla aldık bu apartmanı 3 katlı ,birinci katı biz 2 ve 3. katı onlar aldılar ..onlarda gelse tam olacakk iştee sıkılmam artıkcanım kıyamammm sanaaaademek yalnızdın yalnızlıkta zordur ben binadakiler biyere gidince bile kötü oluyom sana şimdi daha çok sevindim canım... inş. kafa dengi insanlardır...
ayy canım geçmiş doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah seneye bebeişinle kutlarız doğum gününü allahım hayırlısını nasip etsin sizlere hepimize tekrar kutlu olsun canım
canım benim günaydın biraz daha bekle geçer inşallah leblebi iyi gelebilirr
canım doğumgünün kutlu olsun
hayırlı ve sağlıklı bir bebek olsun
güle güle:79::79::79::79::79:
selamlarrnasılsınız bakalımm bugün burası yağmurşu ve soğuyk yaz gelmeyecek bu gdişle
melikemm yaa ne olduu neden gelemiyosunn neyse ararım seni akşama konuşuruz canım
pınar doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu bebişli yıllara inşallahh
pınar yeni yaşın hayırlı olsun inşallah yeni yaşında anne olursun amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?