Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ah cnm benim yaaaaa çok geçmiş olsun bitanemmm rabbim sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşşaallahh....
allahım ogüzel meleğini size bağışlasın allahım seninde iyiliğini versin inşşaallahhh...
geldiğin de mutlaka bizede bildir cnm benim çok öpüyorum seniiiiii

cnm sanada kocamaaaaannnn günaydınnnn

günaydın canlarımmmmm
kimseler yok bende gidemde kahvaltımı edeyim ozaman haden görüşürüz.....

canım benimmmm akıtma boncuk boncuk arkadaşına git markete çık hava al bişiler yap kendini çok kaptırma ağlamaya bebişi pskopat yapacan lannnbu arada geçmiş:94::94: olsun sanırım hamilelerde idrar yolu enfeksiyonu çok görülen bişeymiş dikkat et kendine canım görüşürüzzzz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sanada kocamannn
günaydın canlarımmmmm
kimseler yok bende gidemde kahvaltımı edeyim ozaman haden görüşürüz.....

günaydın canımmmmmmmmmm

çiğdem seni görüyorum sadece canım sanada günaydınnnn

hepinize hayırlı cumalar arkadaşalar haydi toplaşalım artık bugün beyawwwww
hepinizi öpeyim bideeeeeeeoh tamam

güaydın hayırlı cumalar ..tubiş geçmiş olsun ..kamer bi se varsın galiba asi kahvaltıya duru işlere dalmış anlaşılan nasılsın

günaydınnnnnn yol arkadaşlarım
hayrlı cumlar
rabbim yaptığınız dualrını karşılığnı versinnnnn
en kısa zamanda çifter çifter göbüşlerinizi doldursuninşşşşşşşşşş

günaydın kızlar hayırlı cumalarr
tubişim geçmiş olsun canım yaaa nedir senin bu çektiğin hamile kaldın tadını alamadın şu kulağındaki enfeksiyondan kurtulsan düzelecek herşey ..
ağlayıpta kendinide bebeğinide üzme canişimm inşallah bundan sonra rahat bir hamilelik geçirirsin

pınarcım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice senelere
seneye bebişin kucğında üflersin mumlarını inşallahh
bu arada senin tedavi ne oldu adet oldunmu ne zaman başlıyorsun tedaviye

kız ne bu renk böööölleeeeee sarı sarııı

Son düzenleme:
kamercim cevap anahtarlarına bakıyorsun herhalde hade bakalım inşalah güzel bir puanla geçmişsindir sınavı

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYbütün derslerden geçmişimmmmmm%99.9 hepsinden geçmişimmmmmmmmmmtabe aklımda kalan cevaplarla baktım inşallah yanılmammmmmmmm OLEYYYYYYYYY

ipekim çıkmak zorundda kaldım kusura bakmaaaa 1 haftadır bekliyodum yayınlanmasınıı asi nurcik çabık gelinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…