gamlı baykuş geldi
kızlar akşam fenalaştım yine bu defa herzamankinden farklı bir ağrı oldu ve afedersiniz akıntım birden fazlaca oldu arkası kesilmeyip artınca birde dediğim gibi herzamankindne farklı ağrım olunca korkup hast.koştuk şükür bebek iyiydi ama tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı dr erken doğum riski taşır bu durumlar dedi bol su ve ilaç tedavisi verd, yarın tekrar başka dr gösterip tahlilleri ona göre bir durum seyredicem ve artık allaha emanet ettim ne kadar titizleniyosam hep bir olumsuzluk beni buluyoo
ayrıca erken doğum deyince ben 7.8 aylık doğumlardan bahsediyo sandım oysa 5.aydan itibaren miş allah korusun herkesin evladını içindede benim minik meleğimi saklasın bizlere bağışlasın allah..
gözyaşlarım boncuk bocuk akıyo durmaksızın nedenini bilemiyorumama acayip kaynıyo içim günlerce ağlayasım var aaak ulen aaak
çok şük
r allah'a bunada şüküryarın gündüz uğrayamam kadın doğum ve kbb derken akşam olur heralde gerçi artık kimsegelmeyince eski tadıda kalmadı ya neyse öpüldünüz
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
sevdamce yumoşların büyümüş maşallah aşılaman hayırlı geçer
leydim kilo almışsın ama normal, zaten doğumda 5 yada 6 kilo gidiyo ondan sonra da şişlikler iniyo
tubişim ilk 3 ayda kilo veriliyo zatgen takma kafana sonrasında hızla almaya başlıyosun
etipufum gelmiş yiğitim iyiymiş maşallah
aklımda kalan bunlar
nurcik, ipek, kamer, papatya, bebekdls, yeteer, sevdam, asi, tosti , şifa ,melike adını unuuttuğum varsa afffedin kızlar sizlerede kocaman günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
canım benimmmm akıtma boncuk boncuk arkadaşına git markete çık hava al bişiler yap kendini çok kaptırma ağlamaya bebişi pskopat yapacan lannngamlı baykuş geldi
kızlar akşam fenalaştım yine bu defa herzamankinden farklı bir ağrı oldu ve afedersiniz akıntım birden fazlaca oldu arkası kesilmeyip artınca birde dediğim gibi herzamankindne farklı ağrım olunca korkup hast.koştuk şükür bebek iyiydi ama tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı dr erken doğum riski taşır bu durumlar dedi bol su ve ilaç tedavisi verd, yarın tekrar başka dr gösterip tahlilleri ona göre bir durum seyredicem ve artık allaha emanet ettim ne kadar titizleniyosam hep bir olumsuzluk beni buluyoo
ayrıca erken doğum deyince ben 7.8 aylık doğumlardan bahsediyo sandım oysa 5.aydan itibaren miş allah korusun herkesin evladını içindede benim minik meleğimi saklasın bizlere bağışlasın allah..
gözyaşlarım boncuk bocuk akıyo durmaksızın nedenini bilemiyorumama acayip kaynıyo içim günlerce ağlayasım var aaak ulen aaak
çok şük
r allah'a bunada şüküryarın gündüz uğrayamam kadın doğum ve kbb derken akşam olur heralde gerçi artık kimsegelmeyince eski tadıda kalmadı ya neyse öpüldünüz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sanada kocamannnGünaydın hayırlı cumalar kızlar
sevdamce yumoşların büyümüş maşallah aşılaman hayırlı geçer
leydim kilo almışsın ama normal, zaten doğumda 5 yada 6 kilo gidiyo ondan sonra da şişlikler iniyo
tubişim ilk 3 ayda kilo veriliyo zatgen takma kafana sonrasında hızla almaya başlıyosun
etipufum gelmiş yiğitim iyiymiş maşallah
aklımda kalan bunlar
nurcik, ipek, kamer, papatya, bebekdls, yeteer, sevdam, asi, tosti , şifa ,melike adını unuuttuğum varsa afffedin kızlar sizlerede kocaman günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
günaydın canlarımmmmm
kimseler yok bende gidemde kahvaltımı edeyim ozaman haden görüşürüz.....
günaydın kızlar hayırlı cumalarr
tubişim geçmiş olsun canım yaaa nedir senin bu çektiğin hamile kaldın tadını alamadınşu kulağındaki enfeksiyondan kurtulsan düzelecek herşey ..
ağlayıpta kendinide bebeğinide üzme canişimm inşallah bundan sonra rahat bir hamilelik geçirirsin
pınarcım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice senelere
seneye bebişin kucğında üflersin mumlarını inşallahh
bu arada senin tedavi ne oldu adet oldunmu ne zaman başlıyorsun tedaviye
bende anlamadım bildiğim tek şeyy bu ayda olmadııbir anda çöküşlerdesin nurcancım noluyiiiiiiiiiiiii:26::26:
değiştirdimm canımm bu nasılkız ne bu renk böööölleeeeee sarı sarııı
bende anlamadım bildiğim tek şeyy bu ayda olmadıı
değiştirdimm canımm bu nasıl
öyle tabi hakkımızda hayırlısı ne yapalım zamanı geldiğinde olacak elbet tabi kaderimizde varsa :97:neyse kısmet cnm
bu renk güzel tamam
bende çıkıyorum eşim geldi ..dua saatinde gelicem inşallahben çıktımmm evimi toparlıycammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?