canım anca yazabildimm kardeşimde eşide kızdılar bana olmaz öle şey dediler bizim için sen tedavini erteleme dediler ama sanırım annanesi gelecekmiş yazlıktan ya da artık ben bakacam ahh tedavi işim olmasa ben bakmam mı çok ama çokkk seviyorum onu kendi yavrumm gibiii
canaım yaaaaa ne zor bebk bakıcısı bulmak güvenr bilirini bulmak
evet yetercimm kızz hem nasıl zor çocuk bu yaaaa ama ben ce gelinimiz çok erken davrandı çalışmaya başlamakla saha 40 çıktı ben çalışacam demeye başladı 7 aylıkken de işe girdi bence en az 2 sene bekleyebilirdi ama ne dicen iştee
tabi cnm yiğen sevilmezmiiiii bende yiğenimi çok seviyorum yisin teyzesi onuuuu kurban olurum onu yaradannnnnaaaaaaa
cnm duruma göre bi bak bakalım anneannesi gelcekmişşşş inşallah o gelir sende tedavini ertelmessin cnm rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallahhh
cnm bencede çok doğru söylüyosun ne iş yapıyo ki gelininiz?
aminnnnnnn asiiimm benim ağzından bal damlıyoo kız inanki o kadar içtensin kii burdan hissediyorumm benn
bankada müfettiş yardımcısıı
o senin iyiliğin ablam o senin içtenliğin gerçektennn sen böle içten davranmasan bende böle olmam sen çoook başkasınnn
hhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allahhhhhhhhhhhhhhh ben bu gazlaaaa nereye gitsem acabaaaaaa
evet yetercimm kızz hem nasıl zor çocuk bu yaaaa ama ben ce gelinimiz çok erken davrandı çalışmaya başlamakla saha 40 çıktı ben çalışacam demeye başladı 7 aylıkken de işe girdi bence en az 2 sene bekleyebilirdi ama ne dicen iştee
kızlar takiteyim sizi yazamıyorum misafir varrrrrr :82::82::82::82::82::82:
sen bu gazla kayseriye de gelirsin ablammmm gel bana gel nolurrrrrrr bak kapıyı açıyooommmm:86::86:
aaaaminnnnnn cnmmmmkızlar bana müsadeduaya kalamayacağım inşallah yürekten edilmiş dualar okunmuş dualar tez vakitte kabul olur hadi öpüldünüz
allahhh gelmem mi hemen süpermen elbisemi giyorumm
günaydın hayırlı cumalar.Pınar gel sen heveslenmişken tedavini erteleme onlar bakacak birini bulur inş.Kamer benim ateş ölçümlerimi yazmıştım okumuşsundur hiç anlamıyorum bu işten zaten ilk denemem senin yazına göre o zaman bendemi yumurtlamış oluyorum ateşim dalga dalga sabit gitmiyorki düştüğünde hah yumurta gelişmiş diyeyim
tatlım ya tercih iştee ne yapacaksın
ama bencede (önceden çalışmoyor devemını getirmek zorunda olduğun bir işin yoksa )biraz büüyütmek gerekiyor diyee düşünüyorum kız kardeşim çalışmak istiyordu bebği doğduktan sonra hatta işte buldu ama biz istemedik (oğluna ben bakacaktım )ben elbette bakarım ama sen annesin (çalışmak zorundada değilsin ihtiyacım yok oğlunu büyüt anneliğin tadını çıkart ilerde istersen çalışırsın dedim oda dinledi ama çalışmak isteyenede bir şey söyleyemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?