teşekkür ederim canım sağolasın
doktora gitmişsin sonuçların iyi çıkmış şükür sevindim canım gözün aydın
evet temiz çıktı şükür ama gebelik olmaması kafamı çok karıştırıyor dr da eşimden sperm alıp tahlil istemedi eşimde yanaşmıyor bende sorun yok deyip durur off offff
inşallah canım sağol ..canım hadi bakalım yeni dr aracılığı ile bebişte gelir inşş
kızlar be çıktımyokum akşama kadar
sağol kamerim inşallah dediğin gibi uğur getirir bana yeni doktorumçok haklısın canım bence en önemli şey önce dohtoruna güvenmek inanmak
aklında soruişareti kalmamalı insanınçok iyi yapmışsın inşanllaah uğurlu gelir bu doktor sizeee
günaydın sevom hoşgeldin nasılsın ...sevo yeni bir tablo yapamadım nasıl yapıyorduk bir zahmet onuda anlatsan bacım yaaaherkese günaydınlar nasılsınızz
tarfil seninde doğum gününmüş 12 mayıs doğum günün kutlu olsun nice mutlu hzurlu yıllara sevdiklerinle birlikte
nabersiniz kızlar bugün pazartesi biraz yoğunluk var
naber nasılsınız bakalımmm
doktordan şimdi geldim kızlar 8 senelik doktorumu değiştirdiğim iyi olmuşyeni doktorum şimdilik ilgili görünüyo bakalım ..bir sürü minik kistim varmış kafana takma önemli değil onlar dedi adetle birlikte atıcakmışım ...yumurtlama için ilaç verdi birde folic plus ..
hormonlarıma bakmak içinde tahlil istedi(eski doktorum hormonlarıma bakmadı geçen ay düzenli adet görüyorsun gerek yok demişti) perşembe günü çıkacak sonuçlarım ..eşimin sonuçlarınıda gösterdim sayı iyi ama bazı yerlerde sıkıntı var onlar daha iyi olabilir dedi ürolog bir doktorun adını verdi eşim ona gidecek ..şimdilik öyle bakalım hee birde kartını verdi aklına takılan bişey varsa ararsın beni diye .doktor ilgili olunca insan kendini değerli hisediyo yahuu:86::86::86:
herkese günaydınlar nasılsınızz
tarfil seninde doğum gününmüş 12 mayıs doğum günün kutlu olsun nice mutlu hzurlu yıllara sevdiklerinle birlikte
evet temiz çıktı şükür ama gebelik olmaması kafamı çok karıştırıyor dr da eşimden sperm alıp tahlil istemedi eşimde yanaşmıyor bende sorun yok deyip durur off offff
sağol canım inşallahhadi hayırlısı cnm benimmm rabbim tez zamanda meleğini göndersin inşaallahhh
doktorunu değiştirdiğin iyi olmuş cnm tabiki seninle ilgilendikçe sende kendini değierli hissetmen çok normalll ....
eşin sorun olup olmadığını bilemezki gözle görünen bir sorun değilki bu canımevet temiz çıktı şükür ama gebelik olmaması kafamı çok karıştırıyor dr da eşimden sperm alıp tahlil istemedi eşimde yanaşmıyor bende sorun yok deyip durur off offff
aaa öylemi kaç ay kullandın ?ha bu arada nurciiikk bende kullanmıştım folic plus
allah razı olsun canım allah hepimizin gönlüne göre versin hepimizin gönlünü murdanı versin tez vakittesevindim canım çok iyi yapmışın inşallah bu dr yardımcı olur fazlasıyla inşallah allahım gönlüne göre versin
sağol canım inşallah
eşin sorun olup olmadığını bilemezki gözle görünen bir sorun değilki bu canım
aaa öylemi kaç ay kullandın ?
valla bilemiyorumki kamerim ikiside bence aynı bazı ilaçların içeriği aynı isimleri farklı olabiliyokızlar bande folic asit kullanıyorum folik palsmı olması gerekiyomuş da
bırakmasaydın keşke canım :44:3 ay kullanmıştım cnm hamilelik öncesi kullandırıyolar baktım hamile kalamıyorum bıraktım bendeee
evet canım aynısı benimde
ben bunu kullanmıştım nurcik sendemi bunu kullanıyosunnn
sinir olurum bende bi sorun yok deyip kenara çekilmekkk
eşimde beni ilk başlarda 3 - 4 sefer doktora götürdü her seferinde doktor bi sorunun yok herşeyin normal deyince eşim gitti doktora meğersem eşimdeymiş yani bende sorun yok diyenden korkacaksınnn
sağol canım inşallah
eşin sorun olup olmadığını bilemezki gözle görünen bir sorun değilki bu canım
aaa öylemi kaç ay kullandın ?
ben bunu kullanmıştım nurcik sendemi bunu kullanıyosunnn
moralini bomak için söylemiyorum canım ama bazılarında sperm sayısı yüksek olsa bile kaliteli sperm olmuyo tutunamadan düşükle sonuçlanıyo ..eşini ikna etmeye çalış gitsin, en azından içiniz rahat eder inşallah bir sorun yoktur canımişte bende onu diyorum ama hemen kendini savunuyor ee geçen ay bebeiş tutunmuşken düştü yani bende sorun yok senin ki tutmuyor dedi bende senin sperm hareketlerin yavaşsa ya ulaşamadan yerleşemeden düştüyse dedim benim moralimi bozma nolur diyo ee bebiş istiyoruz dedim bazı şeyleri yapmak zorundayız dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?