Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

teşekkür ederim canım sağolasın
doktora gitmişsin sonuçların iyi çıkmış şükür sevindim canım gözün aydın

evet temiz çıktı şükür ama gebelik olmaması kafamı çok karıştırıyor dr da eşimden sperm alıp tahlil istemedi eşimde yanaşmıyor bende sorun yok deyip durur off offff

evet temiz çıktı şükür ama gebelik olmaması kafamı çok karıştırıyor dr da eşimden sperm alıp tahlil istemedi eşimde yanaşmıyor bende sorun yok deyip durur off offff

nerden biliyomuş kaçkere incelemişşşş delii oluyorum şu cevap karşısında nasıl emin olabiliyorsa

canım hadi bakalım yeni dr aracılığı ile bebişte gelir inşş

kızlar be çıktımyokum akşama kadar
inşallah canım sağol ..
güle güle kolay gelsin

çok haklısın canım bence en önemli şey önce dohtoruna güvenmek inanmak
aklında soruişareti kalmamalı insanın çok iyi yapmışsın inşanllaah uğurlu gelir bu doktor sizeee
sağol kamerim inşallah dediğin gibi uğur getirir bana yeni doktorum

herkese günaydınlar nasılsınızz

tarfil seninde doğum gününmüş 12 mayıs doğum günün kutlu olsun nice mutlu hzurlu yıllara sevdiklerinle birlikte
günaydın sevom hoşgeldin nasılsın ...sevo yeni bir tablo yapamadım nasıl yapıyorduk bir zahmet onuda anlatsan bacım yaaa

Son düzenleme:

sevindim canım çok iyi yapmışın inşallah bu dr yardımcı olur fazlasıyla inşallah allahım gönlüne göre versin

sinir olurum bende bi sorun yok deyip kenara çekilmekkk
eşimde beni ilk başlarda 3 - 4 sefer doktora götürdü her seferinde doktor bi sorunun yok herşeyin normal deyince eşim gitti doktora meğersem eşimdeymiş yani bende sorun yok diyenden korkacaksınnn

hadi hayırlısı cnm benimmm rabbim tez zamanda meleğini göndersin inşaallahhh
doktorunu değiştirdiğin iyi olmuş cnm tabiki seninle ilgilendikçe sende kendini değierli hissetmen çok normalll ....
sağol canım inşallah

eşin sorun olup olmadığını bilemezki gözle görünen bir sorun değilki bu canım
ha bu arada nurciiikk bende kullanmıştım folic plus
aaa öylemi kaç ay kullandın ?

kızlar bande folic asit kullanıyorum folik palsmı olması gerekiyomuş da
valla bilemiyorumki kamerim ikiside bence aynı bazı ilaçların içeriği aynı isimleri farklı olabiliyo
3 ay kullanmıştım cnm hamilelik öncesi kullandırıyolar baktım hamile kalamıyorum bıraktım bendeee
bırakmasaydın keşke canım :44:

işte bende onu diyorum ama hemen kendini savunuyor ee geçen ay bebeiş tutunmuşken düştü yani bende sorun yok senin ki tutmuyor dedi bende senin sperm hareketlerin yavaşsa ya ulaşamadan yerleşemeden düştüyse dedim benim moralimi bozma nolur diyo ee bebiş istiyoruz dedim bazı şeyleri yapmak zorundayız dedim

moralini bomak için söylemiyorum canım ama bazılarında sperm sayısı yüksek olsa bile kaliteli sperm olmuyo tutunamadan düşükle sonuçlanıyo ..eşini ikna etmeye çalış gitsin, en azından içiniz rahat eder inşallah bir sorun yoktur canım

kızlar canlarım ben öğle malosuna çıkıyorum azıcık çorba içeyim bugün rejime başladım da inşallah veririmmm görürüşük baş baş byy öpüyorum hepinizi muck muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…