günaydınnn hepinizee bacılarımmmmmmmm
nnurcikim yeni yasın sana bebeğini getirsin inşallah canım arkadaşımher zaman sağlıklı mutlu huzurlu bir hayatın olsun
tarfilcim seninde doğumgünün kutlu olsunn
nurcik tohtora gidiyomuşsun güzel tedaviler olsun inşallahh bebişi getirsin sizeee
çiğdem demek su çok içilmeliymiş öylemi dur bi yudum içiyim aklıma gelmişkeniçtim
canım benim inşallah çok bekletmezde kendiliğinden gelir bebiş
tuğbişşşşşşşşşşşşşş çokkk çok çokkk tatlı olmuşsun canım yakışmış hamileliikyirim o göbişü beyaww allahım sağlıklı doğum nasip etsin canımmmmmmm
ipekkkkkkk bugün senin oğlunu gördüm rüyamdaakumral,zayıf yüzlü,upuzun kiprikleri vardı açık tenli kumral bir bebek ipek gibi açık kumral saçları vardıı bakalım tutacakmıı
duru yeter asi günaydın kızlar siz gelmişiniz sadece
günaydınnn hepinizee bacılarımmmmmmmm
nnurcikim yeni yasın sana bebeğini getirsin inşallah canım arkadaşımher zaman sağlıklı mutlu huzurlu bir hayatın olsun
nurcik tohtora gidiyomuşsun güzel tedaviler olsun inşallahh bebişi getirsin sizeee
çiğdem demek su çok içilmeliymiş öylemi dur bi yudum içiyim aklıma gelmişkeniçtim
tuğbişşşşşşşşşşşşşş çokkk çok çokkk tatlı olmuşsun canım yakışmış hamileliikyirim o göbişü beyaww allahım sağlıklı doğum nasip etsin canımmmmmmm
ipekkkkkkk bugün senin oğlunu gördüm rüyamdaakumral,zayıf yüzlü,upuzun kiprikleri vardı açık tenli kumral bir bebek ipek gibi açık kumral saçları vardıı bakalım tutacakmıı
günaydıııın minnoşlarııımmmmherkes iyidir umarımmm
bakıyorumda daha kimseler yok bende gidemde kahvaltımı yapayım ozaman gelirim herkes burda oluncaaaa:80::80::80:
günaydın canımm iyiyim sen nasılsın bakalımm nasıl keyiflerr
sağolasın varolasın bacımmGünaydıııııııııııınn hayırlı haftalar kızlarrr nurrcccccccccccciiiiiikkkkkkkkkkk doğum günün kutlu olsun baccııııııımmmmmm yeni yaşın sana uğur getirsin melek getirsin
tarfiiiiillllll canııımm seninde doğum günün kutlu olssuuuuunnn sanada yeni yaşın uğur getirsinnn
tubişim kaşınıyonmu gel ben kaşıyımcanım bol bol su içmeyi unutma doktorun verdiği ilaçları kullan
sevdamceee canıııımmm aşılaman ertelendi demek bak kendiliğinden olma ihtimali varsa ki doktorun var demiş bu ay gelir meleğin
arkidişlerim sizler nasılsınız hepinizi öperim ve şimdilik çıkarım
senin kartınıda çiçeğinide yerim sahibi gibi ne tatlı şeyler onlar teşekkür ederim canım
nurcikkkk bacımmmm doğum günün kutlu olsuuuunnnnn dilerim yeni yaşın sana bebeğini getirsin inşallahh herşey gönlünce olsun bitanemmm
kamerim sağol canımgünaydınnn hepinizee bacılarımmmmmmmm
çok şükür cnm bende iyim evimi toparladım bulaşığımı yıkadım yoğurdumu mayaldım
veee geldimmm
günaydın canlarım geçmişi hemen bi çırpıda okudum hemen yazayım dedim kaç gündür aklım sizdeydi hafta sonları nete giremiyorum evde eşim oyunun başından kalkamadığı için kızlar cumartesi tekrar dr a gittik gebelik yok ddi sen sürekli idrara çıkan bi insanım bi de rahatsız etmiyor beni ama akıntım var bide hani koku moku kaşıntı yok ama bulantım ve baş döönmesi var dedim o zaman hemen idrar tahlili yapalım dedi çünkü akıntısı fazla olanlarda görülüyormuş neyse sonuçlar tertemiz çıkmış yalnız suyum yokmuş yani susuz kalmış vucüdüm bol bol sıvı şeyler tüket dedi bi tanıdık vardı ona rastaladım anlattım dururumu oda bana susuzluktan kese oluşamaz biliyorsun demi dedi bende bilmiyorum dedim kadın doğumda çalıştı anlattı bana bol bol su içi kese oluşur ama su yoksa kanla atılıp gider dediartık ne yapacağımı şaşırdım 12 gün sonra tekrar dr a gidecem yumurtlamam bakılacak hayırlısı artık ne diyeyim böğürtlen kökünü de yarım yamalak kullandım cuma günü öğleden sonra adet oldum
nurcann doğum günün kutlu olsun canım geçmiş doğum günün kusura bakma canım geç kutluyorum yeni yaşın uğurlu sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah
acık şımarayım bu güzel sözlerden soraaaasağolasın varolasın bacımm
senin kartınıda çiçeğinide yerim sahibi gibi ne tatlı şeyler onlar teşekkür ederim canım
kamerim sağol canım
rüyan hayrolsun canım sağlıkla gelsin ömer paşa
ohh ohhh kolay gelsin baya iş yapmışın sende bende iş yapmaya çalışıyorum işlerim bu sıralar yoğunlaştı ama azalttım işlerimi
doktordan şimdi geldim kızlar 8 senelik doktorumu değiştirdiğim iyi olmuşyeni doktorum şimdilik ilgili görünüyo bakalım ..bir sürü minik kistim varmış kafana takma önemli değil onlar dedi adetle birlikte atıcakmışım ...yumurtlama için ilaç verdi birde folic plus ..
hormonlarıma bakmak içinde tahlil istedi(eski doktorum hormonlarıma bakmadı geçen ay düzenli adet görüyorsun gerek yok demişti) perşembe günü çıkacak sonuçlarım ..eşimin sonuçlarınıda gösterdim sayı iyi ama bazı yerlerde sıkıntı var onlar daha iyi olabilir dedi ürolog bir doktorun adını verdi eşim ona gidecek ..şimdilik öyle bakalım hee birde kartını verdi aklına takılan bişey varsa ararsın beni diye .doktor ilgili olunca insan kendini değerli hisediyo yahuu:86::86::86:
doktordan şimdi geldim kızlar 8 senelik doktorumu değiştirdiğim iyi olmuşyeni doktorum şimdilik ilgili görünüyo bakalım ..bir sürü minik kistim varmış kafana takma önemli değil onlar dedi adetle birlikte atıcakmışım ...yumurtlama için ilaç verdi birde folic plus ..
hormonlarıma bakmak içinde tahlil istedi(eski doktorum hormonlarıma bakmadı geçen ay düzenli adet görüyorsun gerek yok demişti) perşembe günü çıkacak sonuçlarım ..eşimin sonuçlarınıda gösterdim sayı iyi ama bazı yerlerde sıkıntı var onlar daha iyi olabilir dedi ürolog bir doktorun adını verdi eşim ona gidecek ..şimdilik öyle bakalım hee birde kartını verdi aklına takılan bişey varsa ararsın beni diye .doktor ilgili olunca insan kendini değerli hisediyo yahuu:86::86::86:
herkese günaydınlar nasılsınızz
tarfil seninde doğum gününmüş 12 mayıs doğum günün kutlu olsun nice mutlu hzurlu yıllara sevdiklerinle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?