Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

birde kızlar doktor devamlı kontrole çağıracakmış yumurta 2 cm olursa çatlatma iğnesi yapılacak 2 santime ulaşmazsa iptal olacak tedavim :44:

selam cicoşlar

nurcik tohtoru değiştirmekle iyi yapmışın hadi bakalım bu tohtor sana uğur getirsin çifter çifter versin bebeleri

herkesler iyimiiiii

selam cicoşlar

nurcik tohtoru değiştirmekle iyi yapmışın hadi bakalım bu tohtor sana uğur getirsin çifter çifter versin bebeleri

herkesler iyimiiiii
iyi yapmışım dimii hemde tam karşındaki doktora gittim

inşallah canım yaaa gelsin artık bu bebeğim yoksa ben gidecem yanına bu gidişle

Yaa kızlar yoğunum yazamadım sayfalar uçmuş gitmiş okuyamadım bile

nurcik adet olmuşsun ve doktora gitmişsin ne güzel ilgili bi doktor buldun inşallah bu doktor sana yardımcı olacak..o küçük küçük kistler kilodanda oluyo Ama önemli değil zaten geçer inşallah..

Yeni tablo adet olana kadar ateşini yazdınya adet olduğun tarihteki ateş yazdığın bölümünün alt taraflarında (akıntının alt tarafında ) light medium falan yazar oradan light yani az kanamayı seç sonra kaydet sonra bi yazı gelecek yazının alt tarafındaki my grafic ... Diye yazar ona tıkla yenisi gelir

çiğdem gebelik yokmuş hayırlısıy olsun tahlillerin temiz çıkmış buna sevin ve eşinide ikna et madem sorun yok diyor neden test vermeye yanaşmıyor neyden çekiniyor

iyi yapmışım dimii hemde tam karşındaki doktora gittim

inşallah canım yaaa gelsin artık bu bebeğim yoksa ben gidecem yanına bu gidişle

iyi tabiki bu tohtor uğur getirsin sana canım
folik asitte başlamısın ohh ohhh depola vitaminleri bebelerimize hayırlısı olsun ben 1 TL olandan ucuzundan kullanmıştım günde 1 tane sabahları içiyordum

hayırlı haftalar kızlar.....
nurcanım canım doktorunu değişmen iyi olmuş inş. bu sefer meleğin gelicek canım... o folik plastan bende kullandım tüp bebek tedavilerinde hamiş kaldıktan sonrada 3 ay kullandım 3 aydan sonrada bıraktım canım..
TARFİLCİM canım doğum günün kutlu olsun nice senelere canım....

kızlar kusura bakmayın kafam kazan gibi o yüzden geçmişi okudum ama bunlar kaldı kusura bakmayın dün gece hamileliğim boyunca geçirdiğim en stresli geceydi... uyuyamadım...bendeki stres kızımıda uyutmadı bütün gece kımıldayıp durdu yawrum.. çok kötüyüm kızlar atamıyorum stresimi oda bebişimi etkilo ben ne yapıcam akıl verin...

kilomu yapmış diyorsun olabilir..bugün eczaneden kiloma baktım bir gram vermemişim, boşuna aç kalıyorum .84 kiloyum hala

Yardımın için teşekkürler sevom yaptım yeni tablomu

folik asitte başlamısın ohh ohhh depola vitaminleri bebelerimize hayırlısı olsun ben 1 tl olandan ucuzundan kullanmıştım günde 1 tane sabahları içiyordum

bende ondan aldım ama unutuyom içmeyi daha doğrusu sıra gelmiyo

folik asitte başlamısın ohh ohhh depola vitaminleri bebelerimize hayırlısı olsun ben 1 tl olandan ucuzundan kullanmıştım günde 1 tane sabahları içiyordum
benim ilaç 8.66 yazıyo birde ben bunu günde 3 defa içecem .korkarım folik dahada aldıracak bana kilo :96::96::96::96:
yılmak yok yola devam
yoruldumm yoruldumm yoruldum gardaşşşşşş

ne oldu canım yine neye sıktın canını sen bakim ..bak ne güzel riskli dönemi atlatmışsın hayırlısıyla şurda çok zamanın kalmadı kızını kucağına almaya..son ayların tadını çıkar ..sters yaratacak bişeyler bulacakmısın illakendinide bebişinde strese sokmaa kendine gel okiş

nurcikim sana örnek liste yapmıştım birde onu dene canım

leydim niye strese girdin anlamadım

sevom ilacı içmeyi unutma masana minik minik kesip koyarsan aklına gelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…