ben bunu kullanmıştım nurcik sendemi bunu kullanıyosunnn
kamerim folik asitin ambalajıda böyle http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWJjo5su1KFmMzymR23eY5c0-m7L4ik3_QVgoi8RXLK9lQq12Sbenimkide bundan ama plus mı asit mi unuttum bak şimdii ikiside anı ambalajdamı?
afiyet olsun canım inşallah verşrsşn fazlalıklarıkızlar canlarım ben öğle malosuna çıkıyorum azıcık çorba içeyimbugün rejime başladım da inşallah veririmmm görürüşük baş baş byy öpüyorum hepinizi muck muck
birde kızlar doktor devamlı kontrole çağıracakmış yumurta 2 cm olursa çatlatma iğnesi yapılacak 2 santime ulaşmazsa iptal olacak tedavim :44:
kamerim folik asitin ambalajıda böyle http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWJjo5su1KFmMzymR23eY5c0-m7L4ik3_QVgoi8RXLK9lQq12S
evet canım zaten kadın doğumcu uyguluyo bu tedaviyi..cnm herhangi bi kadın doğumcuya gidip bu yumurtlama tedavisini görebilirmiyiz...:26::26:
kolay gelsinyok canım benimde plas mışşş
kızlar çıktım ben patronlar geldi gelirim gene
iyi yapmışım dimii hemde tam karşındaki doktora gittimselam cicoşlar
nurcik tohtoru değiştirmekle iyi yapmışın hadi bakalım bu tohtor sana uğur getirsin çifter çifter versin bebeleri
herkesler iyimiiiii
iyi yapmışım dimii hemde tam karşındaki doktora gittim
inşallah canım yaaa gelsin artık bu bebeğim yoksa ben gidecem yanına bu gidişle
inşallah canım yaaa gelsin artık bu bebeğim yoksa ben gidecem yanına bu gidişle
Inşallah canım yaaa gelsin artık bu bebeğim yoksa ben gidecem yanına bu gidişle
kilomu yapmış diyorsunyaa kızlar yoğunum yazamadım sayfalar uçmuş gitmiş okuyamadım bile
nurcik adet olmuşsun ve doktora gitmişsin ne güzel ilgili bi doktor buldun inşallah bu doktor sana yardımcı olacak..o küçük küçük kistler kilodanda oluyoAma önemli değil zaten geçer inşallah..
Yeni tablo adet olana kadar ateşini yazdınya adet olduğun tarihteki ateş yazdığın bölümünün alt taraflarında (akıntının alt tarafında ) light medium falan yazar oradan light yani az kanamayı seç sonra kaydet sonra bi yazı gelecek yazının alt tarafındaki my grafic ... Diye yazar ona tıkla yenisi gelir
çiğdem gebelik yokmuş hayırlısıy olsun tahlillerin temiz çıkmış buna sevin ve eşinide ikna et madem sorun yok diyor neden test vermeye yanaşmıyor neyden çekiniyor
iyi tabiki bu tohtor uğur getirsin sana canım
folik asitte başlamısın ohh ohhh depola vitaminleri bebelerimize hayırlısı olsun ben 1 tl olandan ucuzundan kullanmıştım günde 1 tane sabahları içiyordum
benim ilaç 8.66 yazıyo birde ben bunu günde 3 defa içecem .korkarım folik dahada aldıracak bana kilo :96::96::96::96:iyi tabiki bu tohtor uğur getirsin sana canım
folik asitte başlamısın ohh ohhh depola vitaminleri bebelerimize hayırlısı olsun ben 1 tl olandan ucuzundan kullanmıştım günde 1 tane sabahları içiyordum
yoruldumm yoruldumm yoruldum gardaşşşşşşyılmak yok yola devam
ne oldu canım yine neye sıktın canını sen bakimhayırlı haftalar kızlar.....
Nurcanım canım doktorunu değişmen iyi olmuş inş. Bu sefer meleğin gelicek canım... O folik plastan bende kullandım tüp bebek tedavilerinde hamiş kaldıktan sonrada 3 ay kullandım 3 aydan sonrada bıraktım canım..
Tarfilcim canım doğum günün kutlu olsun nice senelere canım....
Kızlar kusura bakmayın kafam kazan gibi o yüzden geçmişi okudum ama bunlar kaldı kusura bakmayın dün gece hamileliğim boyunca geçirdiğim en stresli geceydi... Uyuyamadım...bendeki stres kızımıda uyutmadı bütün gece kımıldayıp durdu yawrum.. çok kötüyüm kızlar atamıyorum stresimi oda bebişimi etkilo ben ne yapıcam akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?