Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tünaydın canım yaaa ev hanımı olmak gibisi yok yaa evde yatmayı çok özledim

öhöö sıkıyordu çiğdem ama süsten geri kalmak olurmu:82::82::82::82: açılır diye umursamadım dı
bide benim ayaklarım inceciktir abuuuuuu ne dar yapmışlar ayakkabıyı

ilk başlarda acıyorsa devamı gelir ben çok çektim valla şimdi almadan önce dikkkat ediyorum yara bere içinde gezdim geçensene bide benim bi yara alsın oarası kocaman morarıyordu gezemiyordum utanıyordum çok çirkin gözüküyorduuu

öylemi dersin abuuuu gerçi benim tenim hassas deildir pek morarıp kızarmaz ama bakacaz artık

öylemi dersin abuuuu gerçi benim tenim hassas deildir pek morarıp kızarmaz ama bakacaz artık

ayy olmasın zaten çok hassas tenim var çok zor bişi bi kere eşim şakacıktan kolumu ısırmıştı bi mosmor oldu bi de yazın ortasında uzun kollu dolaştım tam 3 ay zor geçti allahım yaaa eşimi öldürmediğime şaştım zaten yazın havalar okadar sıcak ki bi kere aman dedim morarmışsa morarmış giyecem kısa kollu dedim allahım gelen giden noldu koluna dedi kapıya sıkıştırdım dedim yalan süledim napayım akşam eve sinirli geldim eşime bağırdım geçmiş karşıma kahkaha atıyor allahım yaa

günaydın hanımlar ...hoşbulduk kamer ne var ne yok kızlar nasılsınız geçmişe baktım ama aklımda bi şey kalmadı valla bir yterin durumunu hatırlıyorum allah eşine şifa versin inşallah kısa sürede toparlar tamamen sağlığına kavuşur

hoş geldin pınar allaha şükür bi yaramazlık yok sen nasılsın senin için sevindim tedavine ara vermek zorunda kalmamışsın hadi hayırlısı

hoşbulduk ayşeecimm evet ara vermicez ağrılarım hafif hafif başladı sanırım en geç yarın olurumm hemen arıcam hastaneyi kızlarr bu arada başka bi topik 2 tane birden hamile haberi aldım çok sevindim bahar gerçekten gereketliyi yaaaa ben kahvaltımı yapıyım gelecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…