nm ben rahim filmi hiç çektirmedim ama benim bi arkadaşım çektirdi canım yandı diyo ama kimi de hiç acı çekmedim diyo bünyeden bünyeye değişiyo anlıycan korkma inşallah sonuçların hayırlı cnmmm
hımmm,inşlhhh hayırlısı olur yaa,sizin de bebiş olmuyo sanırım,,,sizin sorun ne?niye olmuyoo canımm
amin cnm
evet cnm 3 sene olcak 2 sfer tüp bebek yaptırdık ama 2 si de olmadı malesefffff
bizim sorunda eşimin sperminin hareketliliği hiç yok onun için olmuyo bizim bebişteeeee
hımm Allah yardımcınız olsun canım,Allahtan ümit kesilmezz
bizde 6 aydır korunmuyoruz,daha eşime sperm testi yapılmadı bakalım onda ne çıkcakk
çok zorrmuş yaaaa,
hareketlilik için preseedi duymuştum canım,kullandınız mı hiççç
yok cnm hiç kullanmadık okadar çok şey kullandı ki eşim bunuda kullanmamştı heralde hakkımızda hayırlısını versin rabbim inşallah bu tedavimde yüzüm gülerr
vee aERTIKK GELDİMMM
DİTMİCEM BIBAAA
NASSINIZ BAKIMMM
şükür kavuşturanaaaaaa nasılsın melişiiiiiiimmmm
çok şükür datlımm iyiyimm paşa uymuşken gelmiştim ama uyandıı yinee((
sen nasılsın bakımm
çok şükür quzum çok saol datlımmm benimmmelikee hadi gözümüz aydınn yasak bitti demekk
nurcikkk gelmişsin yazmadan çıkmışsın bacım nerelerdesin eşin evde diyemi gelemiyon
pınar ilaca başlamışsın sadece bi ilaç mı verdi gerçi sen dondurulmuşlarla yapacaktın değilmi :26: demek düğünn varr ohh at göbecikleriii bende çok severim oynamayı
şifamm sarmaşık olayını yazmışsın ben tövbeliyim alt tarafa direk buhardı yada bişey sürmeydi bi daha yapmam..maydonoz süt ve acı elma yağından sonra sistit ten kurtulamadımşimdide varmış dün doktor mesanen kalınlaşmış sistit var dedi ilaçlar falan verdi ama şuan kullanamıyorum o yüzden dikkatli olun böle şeyleri kullanırken
slmmmm kıslarrr nasılsınızz kimselerr yokkk ama ben yınedee yazamm özledimm gıı sizziiiii
melıkem yasak kalkmışş hoşgeldınn cnmmm yerinn çokk hemdee çokk belliydiii
bu aradaaa nurcik nerdee kaç gundurr göremedimmm bişeymi olduuuuuuu:26::26::26::26:
ipekimin 10 günüü kalmışşş anammm bebee geliyooooooooooo hayırlısıylaaa inşallahhhhhhhh
kamerrr sizin bebenindee 40 çıkmışş oyy ne tatlıdırr o şimdi,iiiiiii maşallahhhhhhh
asiiii cnmm evinii temizlemişsin ohh miss kiminn benım evin çok işi varr yedim ayvayııııı
tubişimm ohhhh 3 lü test iyi çıkmışş binlerce kezzz hamddd olsunnn güzel güzellll büyüyyooo melekk
bidee minnoşunuu düzeltsen iyi olacak inşallahhhhhh
sevomm durummmm sizlerr nasılsınızzzzzzz göremiyorum bu ara kimseyii sorun bendee inşallah düzeltecemmmmm
kızlar geçmişi okumadım sadece kıvancın mesajını gördüm hemen yazıp çıkıyorum şükürler olsun 3lü temiz çıktıbin şükür allahdarısını sizler enasip etsin inşallahhhhhhhh kızlar tubi yolcu öpeirm sizi 2 gün yokum allaha emanetsiniz hepiniz
selam kızlar hayırlı cumalar
tuğbiş testler temiz çıkmış hadi gözün aydın hala cinsiyet belli olmamışşş aboww gerçekten senin gibi göstermiyoo
ipeğimmm doğumaa az kalmışş ayy hadi inşallahh hayırlısıyla kurtulup Ömerini alacaksın kucağına
asi sende maşallah baya iş yapmışsın bende geçen hafta sonu başladım yarım kaldı
şifaa ökse otu neye yarıyomuş canım ben kaçırdım o olayı :26:
kamercim evet bugünde gelemedim işyerinde olaylar oldu bizim gıcık mühendisle sekreter tartıştı baya gergin bi gündü
çiğdem eşine sinirlenmişsin umarım düzelirsiniz..insanın çok zoruna gider kendi ailesine laf söylenmesi düşünmesi bile kötü benim için
kızlar bugün kontrolüm vardı 13. günümdü bugün ve çatlamaya başlamış yumuoşumbu ay erken oldu iğne vurul istersen dedi ama gerek duymadım nasılsa çatlama olayı başladı hayırlısı diyek gelecek ay rahmine bakalım dedi tedaviden önce kamerayla didi bakalımm
iyi günler kızlarr biz dün doktordaydık estrofem tablete başladım 12 gün kullanıcam sonra kontrole gidicem şimdilik bu kadar akşama düğünümüz var şöle güzel güzel giyinip süslenerim akşama atarım gübeciklerimi be yaa düğünde kocamla da dans ederiz ohh ohh biraz moral depolarım hepinizi öpüyorumm
vee aERTIKK GELDİMMM
DİTMİCEM BIBAAA
NASSINIZ BAKIMMM
melikee hadi gözümüz aydınn yasak bitti demekk
nurcikkk gelmişsin yazmadan çıkmışsın bacım nerelerdesin eşin evde diyemi gelemiyon
pınar ilaca başlamışsın sadece bi ilaç mı verdi gerçi sen dondurulmuşlarla yapacaktın değilmi :26: demek düğünn varr ohh at göbecikleriii bende çok severim oynamayı
şifamm sarmaşık olayını yazmışsın ben tövbeliyim alt tarafa direk buhardı yada bişey sürmeydi bi daha yapmam..maydonoz süt ve acı elma yağından sonra sistit ten kurtulamadımşimdide varmış dün doktor mesanen kalınlaşmış sistit var dedi ilaçlar falan verdi ama şuan kullanamıyorum o yüzden dikkatli olun böle şeyleri kullanırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?