Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hımmm,inşlhhh hayırlısı olur yaa,sizin de bebiş olmuyo sanırım,,,sizin sorun ne?niye olmuyoo canımm

amin cnm
evet cnm 3 sene olcak 2 sfer tüp bebek yaptırdık ama 2 si de olmadı malesefffff
bizim sorunda eşimin sperminin hareketliliği hiç yok onun için olmuyo bizim bebişteeeee

hımm Allah yardımcınız olsun canım,Allahtan ümit kesilmezz
bizde 6 aydır korunmuyoruz,daha eşime sperm testi yapılmadı bakalım onda ne çıkcakk
çok zorrmuş yaaaa,
hareketlilik için preseedi duymuştum canım,kullandınız mı hiççç

yok cnm hiç kullanmadık okadar çok şey kullandı ki eşim bunuda kullanmamştı heralde hakkımızda hayırlısını versin rabbim inşallah bu tedavimde yüzüm gülerr

Ben uytutp gelimmmm quuzmmmm çok öptümmmmmmmmmm
bu arada herkeşş nasıll
tubişim yaaa sen nasılsın bakımm kaşıntın varmıştı bittimi datlım yaane çok çektin mükafatı süper olacak inşalahhhhhhhh

çok şükür datlımm iyiyimm paşa uymuşken gelmiştim ama uyandıı yinee((
sen nasılsın bakımm

aman iyi olda cnm benimmm yaaa bende bugün kendi kendime seni düşünüyodum napıyo diyeeeee:97::97::97:

paşam nasıl cnm yaaaa
bende iyim çok şükür nolsun aynı bildiğin gibbbiiii

melikee hadi gözümüz aydınn yasak bitti demekk

nurcikkk gelmişsin yazmadan çıkmışsın bacım nerelerdesin eşin evde diyemi gelemiyon

pınar ilaca başlamışsın sadece bi ilaç mı verdi gerçi sen dondurulmuşlarla yapacaktın değilmi :26: demek düğünn varr ohh at göbecikleriii bende çok severim oynamayı

şifamm sarmaşık olayını yazmışsın ben tövbeliyim alt tarafa direk buhardı yada bişey sürmeydi bi daha yapmam..maydonoz süt ve acı elma yağından sonra sistit ten kurtulamadım şimdide varmış dün doktor mesanen kalınlaşmış sistit var dedi ilaçlar falan verdi ama şuan kullanamıyorum o yüzden dikkatli olun böle şeyleri kullanırken

slmmmm kıslarrr nasılsınızz kimselerr yokkk ama ben yınedee yazamm özledimm gıı sizziiiii

melıkem yasak kalkmışş hoşgeldınn cnmmm yerinn çokk hemdee çokk belliydiii

bu aradaaa nurcik nerdee kaç gundurr göremedimmm bişeymi olduuuuuuu:26::26::26::26:

ipekimin 10 günüü kalmışşş anammm bebee geliyooooooooooo hayırlısıylaaa inşallahhhhhhhh

kamerrr sizin bebenindee 40 çıkmışş oyy ne tatlıdırr o şimdi,iiiiiii maşallahhhhhhh

asiiii cnmm evinii temizlemişsin ohh miss kiminn benım evin çok işi varr yedim ayvayııııı

tubişimm ohhhh 3 lü test iyi çıkmışş binlerce kezzz hamddd olsunnn güzel güzellll büyüyyooo melekk
bidee minnoşunuu düzeltsen iyi olacak inşallahhhhhh

sevomm durummmm sizlerr nasılsınızzzzzzz göremiyorum bu ara kimseyii sorun bendee inşallah düzeltecemmmmm

çok şükür quzum çok saol datlımmm benimm
nasılsın aplam gıı ne var ne yokk

ayy canım benimm ya senin tedavi nasıl canımm ne aman test günün quzumm
anammmmmm ipek aplanın 10günü mü varr abooo sağlıkla alsın kucağına inşalahhhhh meleğinii
tubişim çok sevindimquzumm maşalahh temiz çıkmış darısı ayrılnılıya inşalahhhhhhh

tubiim hadi gözümüz aydın güzel haberlerle geldin ama cinsiyet belli değilmiş olsun yeterki sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim tez zamanda kavuştursun kucağına almak nasip etsin canım

inşallah canım ama halaeşimle küsüz anneme gittim diye bugün dünyanın lafını söyledi sinirböyle giderse sonumuz pek hayır görünmüyor ne yapmak istediğinide anlamıyorum neyse yaa benim yüzümden canınızzı sıkmak istemiyorum hemen nete girip yazayım dedim özledim sizleri vallaa

ohh ohh yandan yandan döktür döktür canım inşallah bu ay hayırlı haberlerle gelirsin canım rabbim yüzümüzü güldürür inşallahhh

aslında bende yapmayı düşünüyorudum ama nedense yanaşamıyorum canım sistit ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…