cnmmm yaa benım tedavi yalan oldu doktor bu ayyy boylee geçsin olabilirr dedii hayırlısıı bakalımmmm:44::44::44::44:çok şükür quzum çok saol datlımmm benimm
nasılsın aplam gıı ne var ne yokk
ayy canım benimm ya senin tedavi nasıl canımm ne aman test günün quzumm
anammmmmm ipek aplanın 10günü mü varr abooosağlıkla alsın kucağına inşalahhhhh meleğinii
tubişim çok sevindimquzumm maşalahh temiz çıkmış darısı ayrılnılıya inşalahhhhhhh
iyiyim melikem işte bıraktığın gibi devammm
çiğdem umarım aranız düzelir eşinle..sistit idrar yolu enfeksiyonu canım sık idrara çıkarır,idarrın felaket derecede yanarak çıkar,kaşıntın olabilir ve bende bir keresinde resmen ozamanlar idrarımı tutamıyodum 30 saniyede bir geliyodu ve kanlı şekildekurtulmakta kolay olmuyo yani ben kurtulamıyom
papatya nurcanın eşi evde sanırım o yüzden gelemedi canım bende aramadım haftasonu eşi yanında diye açıkçası
fatoş iyiiz canım sen nasılsın bakalım ne durumdasın
hadi ben kaçtım iyi geceler
melikee hadi gözümüz aydınn yasak bitti demekk
nurcikkk gelmişsin yazmadan çıkmışsın bacım nerelerdesin eşin evde diyemi gelemiyon
pınar ilaca başlamışsın sadece bi ilaç mı verdi gerçi sen dondurulmuşlarla yapacaktın değilmi :26: demek düğünn varr ohh at göbecikleriii bende çok severim oynamayı
şifamm sarmaşık olayını yazmışsın ben tövbeliyim alt tarafa direk buhardı yada bişey sürmeydi bi daha yapmam..maydonoz süt ve acı elma yağından sonra sistit ten kurtulamadımşimdide varmış dün doktor mesanen kalınlaşmış sistit var dedi ilaçlar falan verdi ama şuan kullanamıyorum o yüzden dikkatli olun böle şeyleri kullanırken
bu kadar basıtmi tek bir ilaçla iş bitecekmi?
merhaba canım evet sadece estrofem tablet kullanıcam 12 gün 1 haziranda kontrolüm var sonra progesteron jel kullanıcakmışım ama o ne kadar kullanılacak bilmiyorum bu kadar başka ilaç yok dondurulmuş olduğu için anneler gününü kaçırdık inşallah babalar gününde eşime pozitif sonucumu veririm hediye olarak
hadi hayırlısı ablam yaaa inşallah bu tedavinde yüzün güler inşaaalllahhh bizde pazartesi doktora gidicez kromozom testi yaptırıcaz bakalım hayırlısııııı..
oh düğününüzde varmış iyice kurtları dök ablaaamm benim yerimede oynaaaa
hoşbudum datlım çok şükür iyiymooo şükür kavuşturana hoşgeldin canım nasılsın bakalım
tabi bugün pazar yatış nette 00 lere kadar takılmışız maşalahh bebemmm bilseydim gelirdim yaf bende döndüm duyrdum yataktaa ya yarın hastanaye gitcem tırnak batıyoo ve ayakkabı giyemiyorum topllıyorum bakalım yarın ne olacakkiyiyim melikem işte bıraktığın gibi devammm
çiğdem umarım aranız düzelir eşinle..sistit idrar yolu enfeksiyonu canım sık idrara çıkarır,idarrın felaket derecede yanarak çıkar,kaşıntın olabilir ve bende bir keresinde resmen ozamanlar idrarımı tutamıyodum 30 saniyede bir geliyodu ve kanlı şekildekurtulmakta kolay olmuyo yani ben kurtulamıyom
papatya nurcanın eşi evde sanırım o yüzden gelemedi canım bende aramadım haftasonu eşi yanında diye açıkçası
fatoş iyiiz canım sen nasılsın bakalım ne durumdasın
hadi ben kaçtım iyi geceler
hayırlısı olsun bebem inşalah kendiliğinden cee dicekk sıpanncnmmm yaa benım tedavi yalan oldu doktor bu ayyy boylee geçsin olabilirr dedii hayırlısıı bakalımmmm:44::44::44::44:
bendeee iyiyimmm cnmm aynıııı don dolaş konyaa altı saatttttttttt
datlım benimm yaa uu yirimmselam kızlar nasılsınız ben kaç gündür uğramıyorum eşim evde olduğu için ..aslında gelip bakıyordum ama kimse olmadığından çıkıyordum tekrar ...
tubişimin tahlil sonuçları iyi çıkmış şükür .birde şu kaşıntıdanda kurtulsa keyfni sürecek hamişliğininşallah bunuda atlatacak
bebekdelisi tedaviye başladın hayırlı uğurlu olsun canım allah emeklerini boş çevirmesin canım benim dualrımız seninle
asican spora başlamışsın ne güzel inşallah verirsin kiloları
kankimide heyecanlar sarmışş eee nasıl olmasın özlemle beklediği oğluşu doğacak:97: allah yardımcısı olsun sağ salim hayırlısıyla alsın kucağına inşallah
çiğdemcim senin adına çok üzüldüm canım eşin talihsiz sözler söylemiş keşke içinde barındırsaymış düşüncelerini, ne diyim inşallah sinir anında söylemiştirde gelip özür diler senden ..bu arada benim erkek kardeşim ve benden 2 yaş büyük ablamda sağır ve dilsizama Rabbim onlara öyle bir akıl vermişki zehir gibi..şimdi erkek kardeşim marmariste arkadaşının internet kafesi var kardeşimide kendisiyle götürdü bilgisayarı kople sök önüne koy onarır kardeşim o derece yane ablamda mesela evin prizlerinde falan bir arıza bişe olsun tornavidayı penseyi aldığı gibi halleder sorunu ,ev temizliğinde hamartalığında üstüne yok ..sana söylemek istediğim böyle insanları dışlıyanlardan kat be kat akkılı ve değerli insanlardır ..bu eşine
gardaşım yasak bitmiş hade bakalım özlemiştik seni yokluğun çok belliydi
sevocan yumurtan sabırsız çıktı, bu ay ne acelesi varmışyoksaa artık onundamı canına tak etti inşallah rabbim bu ay sevindirsin seni bu arada benim hangi ilacı kullandığımız sormuşsun şeker ilacım (glifor günde 2 tablet ) prolaktnim içinde dostınex verdi haftada 2 tablet... prolaktinim 26.40 çıkmış çokmu yüksek ..hiç anlamıyorum bu tahlillerden
eşim cuma günü tahlil verdi veeeeeeeeee sayııııı inanızlmaz yükselmiş sonuçları yazıyorum hemen
miktar ..3 CC
ph....8.0
likefaksiyon süresi...30 dak
sperm sayısı ...28.000.000
toplam sperm sayısı ..84.000.000
hareket.30 dk..%15
hareket 120 dk %10
normal sperm %40
baş anomalisi.%25
kuyruk anomalisi.%35
sevo şimdi bu kadar yükselmesine sevinmedim çünkü hareketlilik düşük olduktan sonra bir işe yaramaz sayı dimi...doktorda zaten sayı çok iyi hareketlilik probleminiz var dedi ..ama olabilirmi olabilir çocuğunuz dedi bize ,buda bizi mutlu etmeye yetti:97::97: ...eğerki beklemek isstemezseniz aşılama tedaisi bir kaç kez tekrarlanabilir doğum doktoru ile konuşursunuz dedi...eşime ilaç yazdı sevo proxseed ilacı hareketliliğe iyi geliyormuş ama düzenli olarak 6 ay kullanması gerekiyo iyi sonuçlar alınıyor dedi ..ama eğer alamazsanız reçeteye yazdığım ilacı kullanabilirsin valla biz hem proxseed hemde doktorun reçeteye yazdığı ilaçlardanda aldık doktorun yazdıkları ilaçlar trental ve evicap eşim bunlarıda içiyo
amanınnn ne kadann uzun olmuş mesajım .yazarken farkında olmamışım :26::26::26::26:
selam kızlar nasılsınız ben kaç gündür uğramıyorum eşim evde olduğu için ..aslında gelip bakıyordum ama kimse olmadığından çıkıyordum tekrar ...
tubişimin tahlil sonuçları iyi çıkmış şükür .birde şu kaşıntıdanda kurtulsa keyfni sürecek hamişliğininşallah bunuda atlatacak
bebekdelisi tedaviye başladın hayırlı uğurlu olsun canım allah emeklerini boş çevirmesin canım benim dualrımız seninle
asican spora başlamışsın ne güzel inşallah verirsin kiloları
kankimide heyecanlar sarmışş eee nasıl olmasın özlemle beklediği oğluşu doğacak:97: allah yardımcısı olsun sağ salim hayırlısıyla alsın kucağına inşallah
çiğdemcim senin adına çok üzüldüm canım eşin talihsiz sözler söylemiş keşke içinde barındırsaymış düşüncelerini, ne diyim inşallah sinir anında söylemiştirde gelip özür diler senden ..bu arada benim erkek kardeşim ve benden 2 yaş büyük ablamda sağır ve dilsizama Rabbim onlara öyle bir akıl vermişki zehir gibi..şimdi erkek kardeşim marmariste arkadaşının internet kafesi var kardeşimide kendisiyle götürdü bilgisayarı kople sök önüne koy onarır kardeşim o derece yane ablamda mesela evin prizlerinde falan bir arıza bişe olsun tornavidayı penseyi aldığı gibi halleder sorunu ,ev temizliğinde hamartalığında üstüne yok ..sana söylemek istediğim böyle insanları dışlıyanlardan kat be kat akkılı ve değerli insanlardır ..bu eşine
gardaşım yasak bitmiş hade bakalım özlemiştik seni yokluğun çok belliydi
sevocan yumurtan sabırsız çıktı, bu ay ne acelesi varmışyoksaa artık onundamı canına tak etti inşallah rabbim bu ay sevindirsin seni bu arada benim hangi ilacı kullandığımız sormuşsun şeker ilacım (glifor günde 2 tablet ) prolaktnim içinde dostınex verdi haftada 2 tablet... prolaktinim 26.40 çıkmış çokmu yüksek ..hiç anlamıyorum bu tahlillerden
eşim cuma günü tahlil verdi veeeeeeeeee sayııııı inanızlmaz yükselmiş sonuçları yazıyorum hemen
miktar ..3 CC
ph....8.0
likefaksiyon süresi...30 dak
sperm sayısı ...28.000.000
toplam sperm sayısı ..84.000.000
hareket.30 dk..%15
hareket 120 dk %10
normal sperm %40
baş anomalisi.%25
kuyruk anomalisi.%35
sevo şimdi bu kadar yükselmesine sevinmedim çünkü hareketlilik düşük olduktan sonra bir işe yaramaz sayı dimi...doktorda zaten sayı çok iyi hareketlilik probleminiz var dedi ..ama olabilirmi olabilir çocuğunuz dedi bize ,buda bizi mutlu etmeye yetti:97::97: ...eğerki beklemek isstemezseniz aşılama tedaisi bir kaç kez tekrarlanabilir doğum doktoru ile konuşursunuz dedi...eşime ilaç yazdı sevo proxseed ilacı hareketliliğe iyi geliyormuş ama düzenli olarak 6 ay kullanması gerekiyo iyi sonuçlar alınıyor dedi ..ama eğer alamazsanız reçeteye yazdığım ilacı kullanabilirsin valla biz hem proxseed hemde doktorun reçeteye yazdığı ilaçlardanda aldık doktorun yazdıkları ilaçlar trental ve evicap eşim bunlarıda içiyo
amanınnn ne kadann uzun olmuş mesajım .yazarken farkında olmamışım :26::26::26::26:
merhaba canım evet sadece estrofem tablet kullanıcam 12 gün 1 haziranda kontrolüm var sonra progesteron jel kullanıcakmışım ama o ne kadar kullanılacak bilmiyorum bu kadar başka ilaç yok dondurulmuş olduğu için anneler gününü kaçırdık inşallah babalar gününde eşime pozitif sonucumu veririm hediye olarak
hoşbudum datlım çok şükür iyiym
tabi bugün pazar yatış nette 00 lere kadar takılmışız maşalahh bebemmm bilseydim gelirdim yaf bende döndüm duyrdum yataktaa ya yarın hastanaye gitcem tırnak batıyoo ve ayakkabı giyemiyorum topllıyorum bakalım yarın ne olacakk
hayırlısı olsun bebem inşalah kendiliğinden cee dicekk sıpann
datlım benimm yaa uu yirimm
gardaşım hakkınızda hayırlısı olsun maşalahhhhhhh sonuçlarr yükselmişş
evet canım nette takıldım bol bol oyun oynadımm keşke gelseydin
yaa demek tırnak batığı var geçmiş olsunn
datlım ebett yaa git gide kötüleşiyoo hastaneye gitcez ama korkuyorum yaa yarın nasıl olacak bilemiyorumm inşalah geçer yaa
oyun mu oynuyon datlım dur takip ediyim senii
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
bynkutluay
dedimm gittiiiiiiiiiiiiiiii bulutttttttttttttt
korkma canım hallederler ama nasıl olur bende bilmiyom
evet oyun oynuyom canım napimmm takılayım dedim çıkmadan da topiğe bakim dedim
fenerimmmm bu akşammm biziii gökleree taşıyacaksınn inşallahhhhh hadi tüm fenerlilerrr begenininnnnn
ahh benimmm cnmmmmmm geldee öpemm senii fenerlii kardeşim benimmmmmbi FENERLİ olarak sonuna kadar takımımın yanındayıııımmm
iyi akşamalrr şekerlernapıyosunuz bakımm ben kocişi gönderdim yunus paşada uyuduu yav 2 gündür sütüm çok azz doymuyoo paşaa bugün yemediğim kalmadı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?