Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu ne ya bu gün kaç kez girdim çıktım kimseyle karşılaşamadım gün boyu evde yannızdım havada güzeldi çok sıkıldım.Bu arada nurcan niye uğramıyor ki?

iyiyim melikem işte bıraktığın gibi devammm

çiğdem umarım aranız düzelir eşinle..sistit idrar yolu enfeksiyonu canım sık idrara çıkarır,idarrın felaket derecede yanarak çıkar,kaşıntın olabilir ve bende bir keresinde resmen ozamanlar idrarımı tutamıyodum 30 saniyede bir geliyodu ve kanlı şekilde kurtulmakta kolay olmuyo yani ben kurtulamıyom

papatya nurcanın eşi evde sanırım o yüzden gelemedi canım bende aramadım haftasonu eşi yanında diye açıkçası

fatoş iyiiz canım sen nasılsın bakalım ne durumdasın
hadi ben kaçtım iyi geceler

cnmmm yaa benım tedavi yalan oldu doktor bu ayyy boylee geçsin olabilirr dedii hayırlısıı bakalımmmm:44::44::44::44:

bendeee iyiyimmm cnmm aynıııı don dolaş konyaa altı saatttttttttt

selam kızlar nasılsınız ben kaç gündür uğramıyorum eşim evde olduğu için ..aslında gelip bakıyordum ama kimse olmadığından çıkıyordum tekrar ...

tubişimin tahlil sonuçları iyi çıkmış şükür .birde şu kaşıntıdanda kurtulsa keyfni sürecek hamişliğininşallah bunuda atlatacak

bebekdelisi tedaviye başladın hayırlı uğurlu olsun canım allah emeklerini boş çevirmesin canım benim dualrımız seninle

asican spora başlamışsın ne güzel inşallah verirsin kiloları

kankimide heyecanlar sarmışş eee nasıl olmasın özlemle beklediği oğluşu doğacak:97: allah yardımcısı olsun sağ salim hayırlısıyla alsın kucağına inşallah

çiğdemcim senin adına çok üzüldüm canım eşin talihsiz sözler söylemiş keşke içinde barındırsaymış düşüncelerini, ne diyim inşallah sinir anında söylemiştirde gelip özür diler senden ..bu arada benim erkek kardeşim ve benden 2 yaş büyük ablamda sağır ve dilsiz ama Rabbim onlara öyle bir akıl vermişki zehir gibi..şimdi erkek kardeşim marmariste arkadaşının internet kafesi var kardeşimide kendisiyle götürdü bilgisayarı kople sök önüne koy onarır kardeşim o derece yane ablamda mesela evin prizlerinde falan bir arıza bişe olsun tornavidayı penseyi aldığı gibi halleder sorunu ,ev temizliğinde hamartalığında üstüne yok ..sana söylemek istediğim böyle insanları dışlıyanlardan kat be kat akkılı ve değerli insanlardır ..bu eşine
gardaşım yasak bitmiş hade bakalım özlemiştik seni yokluğun çok belliydi

sevocan yumurtan sabırsız çıktı, bu ay ne acelesi varmış yoksaa artık onundamı canına tak etti inşallah rabbim bu ay sevindirsin seni bu arada benim hangi ilacı kullandığımız sormuşsun şeker ilacım (glifor günde 2 tablet ) prolaktnim içinde dostınex verdi haftada 2 tablet... prolaktinim 26.40 çıkmış çokmu yüksek ..hiç anlamıyorum bu tahlillerden
eşim cuma günü tahlil verdi veeeeeeeeee sayııııı inanızlmaz yükselmiş sonuçları yazıyorum hemen

miktar ..3 CC
ph....8.0
likefaksiyon süresi...30 dak
sperm sayısı ...28.000.000
toplam sperm sayısı ..84.000.000
hareket.30 dk..%15
hareket 120 dk %10
normal sperm %40
baş anomalisi.%25
kuyruk anomalisi.%35

sevo şimdi bu kadar yükselmesine sevinmedim çünkü hareketlilik düşük olduktan sonra bir işe yaramaz sayı dimi...doktorda zaten sayı çok iyi hareketlilik probleminiz var dedi ..ama olabilirmi olabilir çocuğunuz dedi bize ,buda bizi mutlu etmeye yetti:97::97: ...eğerki beklemek isstemezseniz aşılama tedaisi bir kaç kez tekrarlanabilir doğum doktoru ile konuşursunuz dedi...eşime ilaç yazdı sevo proxseed ilacı hareketliliğe iyi geliyormuş ama düzenli olarak 6 ay kullanması gerekiyo iyi sonuçlar alınıyor dedi ..ama eğer alamazsanız reçeteye yazdığım ilacı kullanabilirsin valla biz hem proxseed hemde doktorun reçeteye yazdığı ilaçlardanda aldık doktorun yazdıkları ilaçlar trental ve evicap eşim bunlarıda içiyo

amanınnn ne kadann uzun olmuş mesajım .yazarken farkında olmamışım :26::26::26::26:

merhaba canım evet sadece estrofem tablet kullanıcam 12 gün 1 haziranda kontrolüm var sonra progesteron jel kullanıcakmışım ama o ne kadar kullanılacak bilmiyorum bu kadar başka ilaç yok dondurulmuş olduğu için anneler gününü kaçırdık inşallah babalar gününde eşime pozitif sonucumu veririm hediye olarak

ohoh inşaallah tam o gun hedye olarak verırsın haberr..offf kocişlerımıs baba olsun artıkkkk

çok sağol ablacım pazartesi eşine test yapılacakmış hayırlısı olsun benim eşime de yapılmıştı allaha şükür bişey çıkmadı görüşmek üzere ablacım

ooo şükür kavuşturana hoşgeldin canım nasılsın bakalım
hoşbudum datlım çok şükür iyiym
tabi bugün pazar yatış nette 00 lere kadar takılmışız maşalahh bebemmm bilseydim gelirdim yaf bende döndüm duyrdum yataktaa ya yarın hastanaye gitcem tırnak batıyoo ve ayakkabı giyemiyorum topllıyorum bakalım yarın ne olacakk
cnmmm yaa benım tedavi yalan oldu doktor bu ayyy boylee geçsin olabilirr dedii hayırlısıı bakalımmmm:44::44::44::44:

bendeee iyiyimmm cnmm aynıııı don dolaş konyaa altı saatttttttttt
hayırlısı olsun bebem inşalah kendiliğinden cee dicekk sıpann
datlım benimm yaa uu yirimm
gardaşım hakkınızda hayırlısı olsun maşalahhhhhhh sonuçlarr yükselmişş

evet canım bu ay aceleci davrandı yumoşum zaten anlamıştım bişeyler olduğunu

maşallahh nurcikk çok güzel yükselmişşş neden sayı önemli olmasın şimdi sayın 10 milyon olsa hareketlilik %10 olsa sadece 2 milyon dölleyebilecek kapasitede olur.şimdi 84 milyonun % 15 i tahminen 14 milyonu dölleyecek durumda oluyo canım..

evicap ve trental eşimde kullandı ama pek bişey olmadı şahsen ya ben bilmiyorum proxeed çok pahalıya denk geliyo heleki 6 ay kulanımmm olsada keşke versem okadar parayıı

hadi inşallahhh babalar gününde süpriz yaparsınnn

evet canım nette takıldım bol bol oyun oynadımm keşke gelseydin
yaa demek tırnak batığı var geçmiş olsunn

evet canım nette takıldım bol bol oyun oynadımm keşke gelseydin
yaa demek tırnak batığı var geçmiş olsunn

datlım ebett yaa git gide kötüleşiyoo hastaneye gitcez ama korkuyorum yaa yarın nasıl olacak bilemiyorumm inşalah geçer yaa
oyun mu oynuyon datlım dur takip ediyim senii

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

bynkutluay
bulut83+

buluttttttttt sen buraları unutmamışmıydınn yaa hoşgeldinn

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

bynkutluay

dedimm gittiiiiiiiiiiiiiiii bulutttttttttttttt

datlım ebett yaa git gide kötüleşiyoo hastaneye gitcez ama korkuyorum yaa yarın nasıl olacak bilemiyorumm inşalah geçer yaa
oyun mu oynuyon datlım dur takip ediyim senii

korkma canım hallederler ama nasıl olur bende bilmiyom
evet oyun oynuyom canım napimmm takılayım dedim çıkmadan da topiğe bakim dedim

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

bynkutluay

dedimm gittiiiiiiiiiiiiiiii bulutttttttttttttt

korkma canım hallederler ama nasıl olur bende bilmiyom
evet oyun oynuyom canım napimmm takılayım dedim çıkmadan da topiğe bakim dedim

ayy kociş küçük bi operasyonla alırlar dio ama benim canım çok tatlı nasıl dayanacam yawww
bende oynaadım o oyundan çok zevkli datlım yaa

iyi akşamalrr şekerlernapıyosunuz bakımm ben kocişi gönderdim yunus paşada uyuduu yav 2 gündür sütüm çok azz doymuyoo paşaa bugün yemediğim kalmadı yaa

bi FENERLİ olarak sonuna kadar takımımın yanındayıııımmm
ahh benimmm cnmmmmmm geldee öpemm senii fenerlii kardeşim benimmmmm:13::13::13::13:
iyi akşamalrr şekerlernapıyosunuz bakımm ben kocişi gönderdim yunus paşada uyuduu yav 2 gündür sütüm çok azz doymuyoo paşaa bugün yemediğim kalmadı yaa

cnmmm benimm hiçbir fikrimm yokkkiiiiiii kusurabakma yardımcı olamadımmmm:78::78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…