Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

mrb..hoşgeldin kilona dikkat et derim bencede kilon fazla kişiden kişiye değişir kilonun bebek konusunda ne derece etkili olduğunu bilemem ama bnm bi arkadaşım 100 kiloyla hamile kaldı sezaranla doğum yaptı bu bence biraz bünye meselesi ama sen yinede vermeye çalış belki sende kilodan dolayı olmuodur eşinide ikna et seni gösterioda doktra kendi neden görünmuor şimdi erkek infertilitesi pek moda oldu hayırlısı hakkınızda ..iyi bir diyetisyene git öle biber hapı falan filanla kilo verilmez bak bırakmışsın hızlıca nasıl almışsın kat kat hemdee..her şeyden önce moralini yüksek tut bebek istiosan doktorune ne diosa onu yap mutlaka diyetisyene git..

kızlar nerdesiniz nereye kayboldunuz hepiniz birden çıktınız
tubişim tahlil sonuçların açıklanmadı mı daha çok merak ediyorum vallaa
nurcik asicim pınarcım diğer kızlar neredesinizzzzzzz
kızlar geçmişi okumadım sadece kıvancın mesajını gördüm hemen yazıp çıkıyorum şükürler olsun 3lü temiz çıktı bin şükür allahdarısını sizler enasip etsin inşallahhhhhhhh kızlar tubi yolcu öpeirm sizi 2 gün yokum allaha emanetsiniz hepiniz

selam kızlar hayırlı cumalar

tuğbiş testler temiz çıkmış hadi gözün aydın hala cinsiyet belli olmamışşş aboww gerçekten senin gibi göstermiyoo

ipeğimmm doğumaa az kalmışş ayy hadi inşallahh hayırlısıyla kurtulup Ömerini alacaksın kucağına

asi sende maşallah baya iş yapmışsın bende geçen hafta sonu başladım yarım kaldı

şifaa ökse otu neye yarıyomuş canım ben kaçırdım o olayı :26:

kamercim evet bugünde gelemedim işyerinde olaylar oldu bizim gıcık mühendisle sekreter tartıştı baya gergin bi gündü

çiğdem eşine sinirlenmişsin umarım düzelirsiniz..insanın çok zoruna gider kendi ailesine laf söylenmesi düşünmesi bile kötü benim için

kızlar bugün kontrolüm vardı 13. günümdü bugün ve çatlamaya başlamış yumuoşum bu ay erken oldu iğne vurul istersen dedi ama gerek duymadım nasılsa çatlama olayı başladı hayırlısı diyek gelecek ay rahmine bakalım dedi tedaviden önce kamerayla didi bakalımm

tebrik ederim ne güzel yumurtan kendiliğinden gelişip çatlıyormuş ben hiç iyi değilim lekelenmem devam ediyor benim durumuma benzeyen kişilerin yorumlarını okudukça sitrese giriyorum dr. gitmek istemiyorum hoş istesemde gidemem benim dr. özel olduğu için muayneye dünyanın parasını vermem gerekiyor hele bide tahliller girerse işin içine vay halimize hoş bide sonuç ala bilsem acımayacağım giden paraya ama hala 7 sene bitti tam olarak sorunum ne anlamadım ben pco olduğumu kendim söylüyorum belirtilere göre daha hiç bi dr. sen pco sin şu ilaçları kullan demedi aman yazımı yarım bırakmak istiyorum yazıya döküp dillendirdikçe sinirlerim bozuluyor:85::85:

ya nasıl olurda bi sonuca bağlayamazlar doktorunu değiştirsen araştırma hastanesine gitsen yada üniversiteye gitsen orada kesin sonuçş söylerler:26:
benim en iyi arkadaşımında tam bişey diyememişlerdi bazısı pco demişti bazısı değil demişti sonra bunun 15 gün falan süren kanaması oldu çok iyi bir doktora gitti o sonuçlandırdı 2 ay içinde hamile kaldı kendiliğinden.yeterki sana yardımcı bir doktor bul inan herşeyin çaresi var

ben biraz oyun oynayayım sonra da malum yumurta hazırken çalışmaya başlayayım

sende moralini bozma ama ihmalde etme doktora gitmekten çekinme illa pahalı doktor bilgili diye bişey yok

ben ünüversite hastanesinde 6 ay tedavi gördüm bana açıklanamayan infertilite raporu verdiler aşılamalarım orda oldu sora orayıda bıraktım tüp bebek yaptırmamı söylediler ben de şimdiki dr. ma gittim yanı özelde yaptırdım

Merhaba bayan arkadaşlarım, Orman Sarmaşığı isimli bitki sayesinde artık çocuğunuz olabilecek. Bitkinin kullanımı ve hazırlanışıyla alakalı cevapları burada bulabilirsiniz

Yaprakları, kurumuş soğan yaprakları ve ebegümeci yapraklarıyla beraber kaynatılır ve buharına çocuğu olmayan kadınlar oturtulur.
Yaprakları kaynatılıp buharına yumurtalıklarında kist olan kadınlar oturtulur.

Kullanılan diğer isimleri :

–Ağaçsarmaşığı
– Duvarsarmaşığı
– Karayaprak
– Kayasarmaşığı
–Sarmaşık.

kızlar yaa hepimizin bulabileceği bir bitki bu sarmaşık inşallah deneyip faydasını görenlerden oluruz

Son düzenleme:
iyi günler kızlarr biz dün doktordaydık estrofem tablete başladım 12 gün kullanıcam sonra kontrole gidicem şimdilik bu kadar akşama düğünümüz var şöle güzel güzel giyinip süslenerim akşama atarım gübeciklerimi be yaa düğünde kocamla da dans ederiz ohh ohh biraz moral depolarım hepinizi öpüyorumm

bu kadar basıtmi tek bir ilaçla iş bitecekmi?

hadi hayırlısı ablam yaaa inşallah bu tedavinde yüzün güler inşaaalllahhh bizde pazartesi doktora gidicez kromozom testi yaptırıcaz bakalım hayırlısııııı..

oh düğününüzde varmış iyice kurtları dök ablaaamm benim yerimede oynaaaa

kızlar şu hormon testi sonuçlarıma bi bakarmısınız,,,prolaktin yüksek çıkmış,bide fsh ve lh yani ne demek oluyorr,,,doktorum hormon testlerini,eşimden sperm testini,smear testini ve rahim filmin çektirip hepsini hazır edip öle gelmemi söledi,ozamana kadar içim içimi yicekk,,,yorumlayacak olan varmı sonucumu,,,bu ay soğan ve incir krüne başlayacaktım,bunlar için acaba bi faydası olurmukii:26:

TSH 3,26 ulU/mL 0.27 - 4.2
FSH 7,47 mlU/mL Y 0.0 - 4.9
Serbest T-3 3,16 pg/mL 1.8 - 4.6
İnsulin 13,86 ulU/mL 2.6 - 24.9
LH 8,34 Y 0.0 - 8.0
Serbest T-4 1,13 ng/dL 0.93 - 1.7
Estradiol 67,48 pg/mL D 85.8 - 498
Prolaktin 41,66 ng/mL Y 4.79 - 23.3

cnm inanki ben anlamam bu şeylerden kusuruma bakmaaaa:26::26:
doktorun bişey söylemdi mi?

cnm inanki ben anlamam bu şeylerden kusuruma bakmaaaa:26::26:
doktorun bişey söylemdi mi?

sağol canımm,,,doktorum hepsini hazır et öle gel dedi,bende netten sonuçlarıma baktım,,,değerlerin normal değerlere göre yüksek olduğunu gördüm,,,o yüzden çok merak ediyorumm,,,
rahim filmi filan da istedi ondan çok korkuyorum ,bben ne yapacam yaaa

nm ben rahim filmi hiç çektirmedim ama benim bi arkadaşım çektirdi canım yandı diyo ama kimi de hiç acı çekmedim diyo bünyeden bünyeye değişiyo anlıycan korkma inşallah sonuçların hayırlı cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…