Ben yeni katıldım aranıza.2 yıldır üyeydim ama pek girmiyordum siteye.3 yıllık evliyim.Son 1 yıldır korunmamamıza ragmen hamile kalamadım.27 yaşındayım.Eşim 36 yaşında.Artık beebek istiyoruz ama olmuyorDoktora gittim bende sorun yok görünüyor.Eşimi bi türlü doktora götüremiyorum gitmek istemiyorum.Olur bekleyelim diyor.Çok üzülüyorum.Bide kilomda fazla acaba ondan mı kalamıyorum diye düşünüyorum.86 kiloyum.3 yıl önce 64 kilo ile evlenmiştim oysaki Biber hapı kullandım 6 ay önce 1 ayda 8 kilo verdim.73 ten 65 e düştüm.6 ay içinde 85 e çıktım...Moralim çok bozuluyor.İşe giderken giyecek hiçbişi bulamıyorum
kızlar geçmişi okumadım sadece kıvancın mesajını gördüm hemen yazıp çıkıyorum şükürler olsun 3lü temiz çıktıkızlar nerdesiniz nereye kayboldunuz hepiniz birden çıktınız
tubişim tahlil sonuçların açıklanmadı mı daha çok merak ediyorum vallaa
nurcik asicim pınarcım diğer kızlar neredesinizzzzzzz
iyi akşamlar seyhan nasılsın bu gün yoğundun heralde hiç uğramadın
tebrik ederim ne güzel yumurtan kendiliğinden gelişip çatlıyormuş ben hiç iyi değilim lekelenmem devam ediyor benim durumuma benzeyen kişilerin yorumlarını okudukça sitrese giriyorum dr. gitmek istemiyorum hoş istesemde gidemem benim dr. özel olduğu için muayneye dünyanın parasını vermem gerekiyor hele bide tahliller girerse işin içine vay halimize hoş bide sonuç ala bilsem acımayacağım giden paraya ama hala 7 sene bitti tam olarak sorunum ne anlamadım ben pco olduğumu kendim söylüyorum belirtilere göre daha hiç bi dr. sen pco sin şu ilaçları kullan demedi aman yazımı yarım bırakmak istiyorum yazıya döküp dillendirdikçe sinirlerim bozuluyor:85::85:
Merhaba bayan arkadaşlarım, Orman Sarmaşığı isimli bitki sayesinde artık çocuğunuz olabilecek. Bitkinin kullanımı ve hazırlanışıyla alakalı cevapları burada bulabilirsiniz
Yaprakları, kurumuş soğan yaprakları ve ebegümeci yapraklarıyla beraber kaynatılır ve buharına çocuğu olmayan kadınlar oturtulur.
Yaprakları kaynatılıp buharına yumurtalıklarında kist olan kadınlar oturtulur.
Kullanılan diğer isimleri :
–Ağaçsarmaşığı
– Duvarsarmaşığı
– Karayaprak
– Kayasarmaşığı
–Sarmaşık.
iyi günler kızlarr biz dün doktordaydık estrofem tablete başladım 12 gün kullanıcam sonra kontrole gidicem şimdilik bu kadar akşama düğünümüz var şöle güzel güzel giyinip süslenerim akşama atarım gübeciklerimi be yaa düğünde kocamla da dans ederiz ohh ohh biraz moral depolarım hepinizi öpüyorumm
iyi günler kızlarr biz dün doktordaydık estrofem tablete başladım 12 gün kullanıcam sonra kontrole gidicem şimdilik bu kadar akşama düğünümüz var şöle güzel güzel giyinip süslenerim akşama atarım gübeciklerimi be yaa düğünde kocamla da dans ederiz ohh ohh biraz moral depolarım hepinizi öpüyorumm
kızlar şu hormon testi sonuçlarıma bi bakarmısınız,,,prolaktin yüksek çıkmış,bide fsh ve lh yani ne demek oluyorr,,,doktorum hormon testlerini,eşimden sperm testini,smear testini ve rahim filmin çektirip hepsini hazır edip öle gelmemi söledi,ozamana kadar içim içimi yicekk,,,yorumlayacak olan varmı sonucumu,,,bu ay soğan ve incir krüne başlayacaktım,bunlar için acaba bi faydası olurmukii:26:
TSH 3,26 ulU/mL 0.27 - 4.2
FSH 7,47 mlU/mL Y 0.0 - 4.9
Serbest T-3 3,16 pg/mL 1.8 - 4.6
İnsulin 13,86 ulU/mL 2.6 - 24.9
LH 8,34 Y 0.0 - 8.0
Serbest T-4 1,13 ng/dL 0.93 - 1.7
Estradiol 67,48 pg/mL D 85.8 - 498
Prolaktin 41,66 ng/mL Y 4.79 - 23.3
cnm inanki ben anlamam bu şeylerden kusuruma bakmaaaa:26::26:
doktorun bişey söylemdi mi?
sağol canımm,,,doktorum hepsini hazır et öle gel dedi,bende netten sonuçlarıma baktım,,,değerlerin normal değerlere göre yüksek olduğunu gördüm,,,o yüzden çok merak ediyorumm,,,
rahim filmi filan da istedi ondan çok korkuyorum ,bben ne yapacam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?