bayanlar merhaba ben nesli sitenize yeni katıldım bana yardımcı olurmusnuz lütfen sormak istediğim bazı şeyler tecrubeli olanlarınız vardır mutlaka bende adet düzensizliği vardı belara doğum kontrol hapı kullandım ay sonra çok kila almaya başladım ve hastalanmadım kesildi ağrılaım var ama adet olmadım sayfada okudugum bazı yazılar var hayıt otunun iyi geldiği ve bazılarının gebe kaldıpını duydum ben 9 aylık evliliyim sorunsuz gebe kalmak istiyorum ama adetimin düzene sokmak istiyorum doktor gezmekten yoruldum lütfenb bilgisi olanlar bilgilendire bilir mi?
ben yeni içmeye baladım hayıt otu civanperçemi aslanperçemi hapı içmektense acıda olsa düzelsin diye içmeye razıyım canım ya yeterki doktor doktor gezip açmaktansa :) acı içerim hep hapı tavsiye ediyolar kullanda bırakınca düzen yok ki kilo alıyosun ayrı bide bana çok dokunuyodu deneyoruz inşallah iyi olur
zaman ne kadar çabuk geçiyor ipek bizim kızımızın 40 ı bile çıktı tosuncuk oldumeleğimiz minik doğduydu ya şimdi çok iyi maşallah kilosu ama gözleri ne rank hala anlayamadık merakla bekliyoruz yeşil gibi sanırım seninde doğumun nasıl gelip geçecek jet hızıyla son 10 günün tadını çıkar geçmezsede geçmesin günler bidaha bu günleri ne zaman yaşayacaksın allah bilir hayırlı doğum olsun inşallah
inşallah bunun iin çok beklemmiz gerekmeyecek yavaş yavaş takipteki kızların haberlerini duyarızpeş peşe gelecek bebişlerr ondan sonradaaaaaa bizim hamile haberlerimiz gelecek inşalalhhhhh
nedense çok duygulandım ben yaaaaa
sanki ben doğurucam gibiiii
ben yeni içmeye baladım hayıt otu civanperçemi aslanperçemi hapı içmektense acıda olsa düzelsin diye içmeye razıyım canım ya yeterki doktor doktor gezip açmaktansa :) acı içerim hep hapı tavsiye ediyolar kullanda bırakınca düzen yok ki kilo alıyosun ayrı bide bana çok dokunuyodu deneyoruz inşallah iyi olur
kızlar ben artık çıkayım bugünlük yeter bu kadar iyi haftasonları
şu an için çok heyecanlı değilim pazartesi dr ilk söylediğinde daha heyecanlıydım önümüzdeki hafta ve bir gün öncesi çok heyecan yaparım
duruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bir selam bari ver bacım nasılsınnnnnnnnn
hiç gerek yok kamerim oyalanmam lazım dedikçe daha çok heyecan olur akışına bırakırız
zaman ne kadar çabuk geçiyor ipek bizim kızımızın 40 ı bile çıktı tosuncuk oldumeleğimiz minik doğduydu ya şimdi çok iyi maşallah kilosu ama gözleri ne rank hala anlayamadık merakla bekliyoruz yeşil gibi sanırım seninde doğumun nasıl gelip geçecek jet hızıyla son 10 günün tadını çıkar geçmezsede geçmesin günler bidaha bu günleri ne zaman yaşayacaksın allah bilir hayırlı doğum olsun inşallah
ipeğim az kaldı zaman ne çabuk geçmiş Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
kamerim kuzunun 40 oldu maşallah ona çabucak geçmiş
abuuuuuuuuuuuuuuuuu senmi geldin ablammözledim kız gel öpem evet 47 günlük oldu teyzesi çok tatlı sıpa suratınına bakıpta sesli konuşunca gözlerini kocaman açıyor öyle güzel bakıyoki yerim ben onu yaaaa çok dikkatli sıpa
maşallahh4- 5 aylık olana kadar dikkatli bakar gülümse hareketlerini takip eder
büyüyünce zaptetmesi zor olur
ben çıktım herkese iyiakşamlarr iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?