Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım bu konuda pek bilgim yok ama civanperçemi kadın hastalıklara çok iyi geldiğini uymuştum adeti düzene soktuğunu falan ben içemedim tadı çok kötüydü kadınlar ayda 1 kere içse o kadar çok faydası varmış ama gel gelelim tadından içemiyorummm

ben yeni içmeye baladım hayıt otu civanperçemi aslanperçemi hapı içmektense acıda olsa düzelsin diye içmeye razıyım canım ya yeterki doktor doktor gezip açmaktansa :) acı içerim hep hapı tavsiye ediyolar kullanda bırakınca düzen yok ki kilo alıyosun ayrı bide bana çok dokunuyodu deneyoruz inşallah iyi olur

inşallah faydasını görürsün canım bide ben böğürten körü uyguluyorum onu içiyorum 1 ay olacak belkide inşallah faydasını görürüz bidee mümkün olduğu kadar maydanoz yiyin ama hamile kaldığınız zaman yemeyin diyorlar doktorlar maydanoz iltihabı söktürdüğü için bebişide düşürebiliyormuşşş

maşallah sizin kuzuya bebekler çok güçlü oluyo çok çabuk topluyo kendini ..zaman hızlı geçiyo bir bakıyosun hamile haberi gelmiş bir bakıyosun büyümüş hiç bir an önce geçsin doğsun demedim
hamilelik güzel bir tecrübeymiş bütün sıkıntılarına korkularına rağmen

inşallah faydası olur çok bilgim olmamakla birlikte bu bitkilerin çok faydası olduğunu duydum

arkadaşlar bende hayıt tohumunu kullandım çay gibi demledim ama bana faydası olmadı ilk ay adet oldum ondan sonra 2 aydır adet olmuyorum. herkesin bünyesi farklı bende pek etki etmedi doktorlara ve ilaçlara devam.....

şu an için çok heyecanlı değilim pazartesi dr ilk söylediğinde daha heyecanlıydım önümüzdeki hafta ve bir gün öncesi çok heyecan yaparım

duruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bir selam bari ver bacım nasılsınnnnnnnnn

hiç gerek yok kamerim oyalanmam lazım dedikçe daha çok heyecan olur akışına bırakırız

ipeğim az kaldı zaman ne çabuk geçmiş Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
kamerim kuzunun 40 oldu maşallah ona çabucak geçmiş

ipeğim az kaldı zaman ne çabuk geçmiş Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
kamerim kuzunun 40 oldu maşallah ona çabucak geçmiş

abuuuuuuuuuuuuuuuuu senmi geldin ablammözledim kız gel öpem evet 47 günlük oldu teyzesi çok tatlı sıpasuratınına bakıpta sesli konuşunca gözlerini kocaman açıyor öyle güzel bakıyoki yerim ben onu yaaaa çok dikkatli sıpa

maşallahh 4- 5 aylık olana kadar dikkatli bakar gülümse hareketlerini takip eder
büyüyünce zaptetmesi zor olur

sıkıcı bir gün arkadaşlar hiç olmazsa keyfim yerine geldi azıcık öğlen annemle buluştum 24 saat olmadı dün akşam bizdeydi çok çabuk özlemişimmmmm görünce keyfim yerine geldiii

maşallahh 4- 5 aylık olana kadar dikkatli bakar gülümse hareketlerini takip eder
büyüyünce zaptetmesi zor olur

banane onuda annesi babası düşünşünnben seviyom kokluyom konuşuyom bakıyorum huysuzlandımı veriyorum anasına olup bitiyor

Son düzenleme:
kızlar nerdesiniz nereye kayboldunuz hepiniz birden çıktınız
tubişim tahlil sonuçların açıklanmadı mı daha çok merak ediyorum vallaa
nurcik asicim pınarcım diğer kızlar neredesinizzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…