hade bakalım hayırlısı olsun sonucu pozitif olur inşallahsağol canım iyiyim ilaç tedavisine başladım bugün 4.günüm 1 haziranda gidicem kontrolüm var yalnız biraz canım sıkıldı bizim 3 tane vardı dondurulmuşumuz ben tek tek donduruldular sanıyodum meğer 3 ü birden dondurulmuş şimdi 3 ünü birden çözecekler bidaha da donduramıcaz keşke tek tek donsaydılar neysee artık sen de bi değişiklik var mı canım pek takip edemedim bugünlerde ama sanırım eşinin iyi çıkmış sperm sonucunu
hade bakalım hayırlısı olsun sonucu pozitif olur inşallah...evet hepsini beraber donduruyorlar ama çözüldükten sonra kaliteleri devam ederse tekrra dondurabiliyorlar diye biliyorum :44:
inşallah 3üde sağlıklı embriyolardır annelerini üzmezler .. ..2yemi karar verdiniz?hakkınızda hayırlısı olsun canımaaaaa öyle mi ben bunu bilmiyordum! Inşallah öyle olur...ama zaten iiki tane transfer edilecek.tabi yaşarsa.
afiyet olsun ..bende yolluklarımı balkona attıp ıslatmıştım onları yıkıyım bariiben kahvaltı yapmay gidiyorum görüşürüz kızlarr
Günaydın kızlar: Az önce ki paylaştığım çok uzun ama çok güzel sabırla okumanızı tavsie ederim ..
ay aplamm eyecan dorukta dimii ay bi gün öncesi uyuyamazsın ama bence bu aralar bol bol uyuu inşalahh ömer paşamızı sağlıkla al kucağınaa inşalahhhgünaydın hayırlı haftalar geçmişi okudum ama sabah sabah hafızam pek iyi değil aklımda bi şey kalmadı herkes iyidir inşallah ben 3 gün yokum anneme gidiyorum bugün doktordan sonra eşim şehir dışından dönene kadar evde değilim herkese selam
çok saol canımm yeşillik yiyordum ama bol değildi artırıyorum hemenncanım sütü arttırmak için ben yakınlarımda gördüğümü söyleyeyim bizim gelinimiz yemekten nefret eder gibi ama maşallah sütü bol nazarımız değmez inşallah bol bol kuru soğan ve salatalık marul falan fazla yersen sütü bollaştıryormuş sabahları kendine kocaman büyük tabaklarda bolca salata hazırlardı kendine içine penir zeytin zeytinyağ ne ararsan var böyleee kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yerrr ondan biliyorum sonra sordum soruşturdum sütü bollaştırıyor dedi bide okadar zayıfladı ki manken gibiii evlendiğinden daha da zayıfladı üstelik doğumdan 2 ay sonra bi baktım incecik olmuş kendine de bakıyor vallaaa bebiş 1.5 yaşında şuanda hala emziriyor
afiyet olsun ..bende yolluklarımı balkona attıp ıslatmıştım onları yıkıyım barii
günaydın kızlar hepinize hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum
bugün çok yoğunuz o yüzden fazla gelemeyebilirimgeçmişi okuyamadım fazla çıkıyorum şimdilik herkesi öperekten çıkıyım barii
herkeze günaydınnnnn dicem ama benle seyhandan başka kimse yokk seyhan günaydınnnnnnn
sayıda önemli ama hareketlilik daha önemliymiş ben bunu bu zmaana kadar bilm,iyordum sayı 20milyonu geçerse sorun bitiyo sanıyordum
bu arada sevo ben bu ay çatlatma iğnesi vurulmuyacam eşimin dayısıgil pamuk ekmişler çapa yapılacak bende gitmek istiyorum para lazımm banaboşuna iğneyi yapmak istemiyorum hem zaten kendiliğinden çatlıyo bizim veletler olacağı varsa öylede olur dimi bacım :97:
gönlünü aldı demek o da iyi inşallah bir daha tekrarlamaz bu hatasını ..
inşallahh canım sayı yükselmiş baya ama hareketlilikte biraz sorun var işte inşallah oda düzelir ilaçlarla
günaydınn bebişim iyiyim sen nasılsınn
herkese günaydınlar ..bol enerjik ,bol kazan ,bol eğlenceli bir hafta diliyorum herkese
çiğdemcimm ne zaman geldin canım şimdi gördüm senii nber nasılsınn
afiyet olsun ..bende yolluklarımı balkona attıp ıslatmıştım onları yıkıyım barii
günaydınnnnnnnnnnn şikerlerrrrrrrrrrr nasılsınızzzz
nurcanım nasılsın senınde prolaktin yüksek çıkmış ve dostınex kullananlar kervanınaa katılmışsın cnmm benımdee öyleydii benım ki 22 dii normali 20 olmasıı gerekirkennn seninkideee 26 çıkmışş fazlaa buyukk bi rakam deil ama hamileliğii etkılıyoooooo dostınex 2 haftada düzeltir merak etmee ben forumlardaaa 80 90 çıkmışları gördümm RABBİM korusunnnnn....
ay aplamm eyecan dorukta dimii ay bi gün öncesi uyuyamazsın ama bence bu aralar bol bol uyuu inşalahh ömer paşamızı sağlıkla al kucağınaa inşalahhh
çok saol canımm yeşillik yiyordum ama bol değildi artırıyorum hemenn
oh becerikli gardaşım benim maşalahhh bende temizliğe başladım şimdilik sadece yatak odasını temizledimm diğer odalar ellerimden öperr
günaydınnnn tontişlerrrrrrrrrrrr
kocişi bekliyorum kursa gidecek geç gelecekk hastneye gitçez bakalım iyi olursa avmye gidicez havada güsel siz naparsınızz
arttırr canım valla bizim gelin 8 kişilik salata hazırlıyordu kendine yeşillik 1 orta boy kuru soğan yemeye çalış onunda çok faydası varmış canımm
günaydın canım iyiyizz sen nasılsınnn
tamam canım benim çok saol kurban olduğum Rabbim inşalah sizlerede sütlerinizi artırmak için salatalar yapmayı nasib ederr
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?