Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hade bakalım hayırlısı olsun sonucu pozitif olur inşallah ...evet hepsini beraber donduruyorlar ama çözüldükten sonra kaliteleri devam ederse tekrra dondurabiliyorlar diye biliyorum :44:

hade bakalım hayırlısı olsun sonucu pozitif olur inşallah ...evet hepsini beraber donduruyorlar ama çözüldükten sonra kaliteleri devam ederse tekrra dondurabiliyorlar diye biliyorum :44:

Aaaaa öyle mi ben bunu bilmiyordum! İNŞALLAH öyle olur...ama zaten iiki tane transfer edilecek.tabi yaşarsa.

aaaaa öyle mi ben bunu bilmiyordum! Inşallah öyle olur...ama zaten iiki tane transfer edilecek.tabi yaşarsa.
inşallah 3üde sağlıklı embriyolardır annelerini üzmezler .. ..2yemi karar verdiniz?hakkınızda hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:
ay aplamm eyecan dorukta dimii ay bi gün öncesi uyuyamazsın ama bence bu aralar bol bol uyuu inşalahh ömer paşamızı sağlıkla al kucağınaa inşalahhh
çok saol canımm yeşillik yiyordum ama bol değildi artırıyorum hemenn
afiyet olsun ..bende yolluklarımı balkona attıp ıslatmıştım onları yıkıyım barii

oh becerikli gardaşım benim maşalahhh bende temizliğe başladım şimdilik sadece yatak odasını temizledimm diğer odalar ellerimden öperr

günaydınnnn tontişlerrrrrrrrrrrr
kocişi bekliyorum kursa gidecek geç gelecekk hastneye gitçez bakalım iyi olursa avmye gidicez havada güsel siz naparsınızz

evet aldı umarım yapmazzzzzyoksaa çok fena canını okuyacammm

günaydınnnnnnnnnnn şikerlerrrrrrrrrrr nasılsınızzzz

nurcanım nasılsın senınde prolaktin yüksek çıkmış ve dostınex kullananlar kervanınaa katılmışsın cnmm benımdee öyleydii benım ki 22 dii normali 20 olmasıı gerekirkennn seninkideee 26 çıkmışş fazlaa buyukk bi rakam deil ama hamileliğii etkılıyoooooo dostınex 2 haftada düzeltir merak etmee ben forumlardaaa 80 90 çıkmışları gördümm RABBİM korusunnnnn....

günaydın canım iyiyizz sen nasılsınnn

arttırr canım valla bizim gelin 8 kişilik salata hazırlıyordu kendine yeşillik 1 orta boy kuru soğan yemeye çalış onunda çok faydası varmış canımm

arttırr canım valla bizim gelin 8 kişilik salata hazırlıyordu kendine yeşillik 1 orta boy kuru soğan yemeye çalış onunda çok faydası varmış canımm

tamam canım benim çok saol kurban olduğum Rabbim inşalah sizlerede sütlerinizi artırmak için salatalar yapmayı nasib ederr
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…