bende kaçıyorum şekerler hayırlı günler kociş bugün ve yarın izinli gelemem çok öpüldünüzz
ohh ohh ne güzel inşallah eşin bir an önce işlerini halederde yunusu attaya götürürsünüzzgünaydınnnn tontişlerrrrrrrrrrrr
kocişi bekliyorum kursa gidecek geç gelecekk hastneye gitçez bakalım iyi olursa avmye gidicez havada güsel siz naparsınızz
günaydınnnnnnnnnnn şikerlerrrrrrrrrrr nasılsınızzzz
nurcanım nasılsın senınde prolaktin yüksek çıkmış ve dostınex kullananlar kervanınaa katılmışsın cnmm benımdee öyleydii benım ki 22 dii normali 20 olmasıı gerekirkennn seninkideee 26 çıkmışş fazlaa buyukk bi rakam deil ama hamileliğii etkılıyoooooo dostınex 2 haftada düzeltir merak etmee ben forumlardaaa 80 90 çıkmışları gördümm rabbim korusunnnnn....
iyi gezmelerbende kaçıyorum şekerler hayırlı günler kociş bugün ve yarın izinli gelemem çok öpüldünüzz
ihanet edenlere, gamsızlara ,gaddarlara ggitsin bu şarkı[video=dailymotion;xegt8a]http://www.dailymotion.com/video/xegt8a_piyman-olup-birgun-donerse-geri_music[/video]
iyiiii cnmm saoll bennn çıkmak zorundayım anam gelıyoo kahvaltıyaa ben gidemdee sofra hazırlıyamm byyyyy kalın saglıcaklaaaa
inşalahh teyzoşuuuohh ohh ne güzel inşallah eşin bir an önce işlerini halederde yunusu attaya götürürsünüzz
dostınex düzene sokar dedi doktor bakalım dün içmem gerkiyordu unutmuşum bu sabah içtim hemen
iyi gezmeler
ihanet edenlere, gamsızlara ,gaddarlara ggitsin bu şarkı
tam yaz şarkısıı ohh ohh yandan yandann biraz sağdan biraz soldann[video=dailymotion;xcsk4r]http://www.dailymotion.com/video/xcsk4r_hande-yener-bodrum-2010_music[/video]
heeeeeyy noliiii burdaaa:92:
hoşgeldin quzum napıyosun bakımm
didim paşa uynadıı çok öptüm quuzmmm kaçtım bennn
senin duymadığın bişey oluyiiiii
aşırı hızdan bir yerlere çarpacan birgünngüle güle papatya
bende yemeğe giderrrr vıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn vııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?