Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah 3üde sağlıklı embriyolardır annelerini üzmezler .. ..2yemi karar verdiniz?hakkınızda hayırlısı olsun canım

doktoruma sordum 2 tane sağlıkı çözülürse 2 tane transfer edecekmiş inşallah amannn artık düşünmüyorum canım nolursa olsun hiç heyecan da yok heveste nedense bu sefer

merhaba ayşee evet bu sefer kolay tedavi ama daha uzun sürüyo inşallah pozitif olur sonuç çünkü gerçekten artık sıkıldımm

günaydın canım ben geldim ama yazamadım bir türlü elifin paylaştığı yazı var onu okuyordum tam yazacakken sen çıkışın naber güzelim keyfin yerindedir inşallahhhh

iyiyim canım keyfim iyi ama hiç heyecanım yok hevesimde sanırım alıştım artık ondan ya da umudum kalmadıı bilmiyorum sen nasılsın

doktoruma sordum 2 tane sağlıkı çözülürse 2 tane transfer edecekmiş inşallah amannn artık düşünmüyorum canım nolursa olsun hiç heyecan da yok heveste nedense bu sefer
yaşadıklarımız kolay değil canım her defasında olumsuz sonuçlandıkça tedavilerimiz, umudumuzda sabrımızda tükeniyo sen şimdi aklına kötü şeyler getirme pozitif olki sonucunda pozitif olsun canım benim

ben geldim kızlar ama kimse kalmamış doktora gittik bugün kanlarımızı verdik bakalım 1 ay sonra çıkacak sonuçlarımız inşallah hayırlı sonuçlar çıkarrrr

selam canlarım nasılsınızz bakalım
guzu melike hoşgeldin canımm özledik seni artık görüşürüz bundan sonra
bebekdls canım benim inşallah bu sefer bebek olsun tedavin pozitifle sonuçlansın
nuurcikim kolay gelsin canım temizlik tam gaz devamm havada güzel ohh bu arada sevonun sayı değerlendirmesine bende katılıyorum sayının çokluğu hareketli olanlarında bir miktar daha artması demek
sevo bacımm sen nasılsın canım erken geç neyse boşver yımırtlayıp çatlıyoruzda o da önemli ellbet birgün o çatlaklardan sızacak bizim veletler içeriya doktor yardımıyla ya kendiliğinden kaçarı yok inşallahhhhhhhhhh allahın izniylee
papatyaam durum relifx siz nasılsınız canlarrrrrrrrr

duru bacım çok çalışıyon çokkkkkkkkkk
asicik naber canımmm tahlil vermişiniz hayırlı olsun ne içindi bu tahlil canım 1 ay uzun bir süre değilmi:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:neyse hayırlısı inşallahh

abuuuu kızlar biz dün balık tutttuk akşama kadar akşamda pknik yatıkama öyle yanmışımki anlatamam size kısa kollu giyemedim bugün komik duruyor kollarım koltuk altımdan itibaren ,yüzümde boynumdan üstü sonradan eklenmiş gibi kızarık değil resmen bordo rengi
bide acıyorrrrrüstüne her yerim ağrıyorrr çok yorulmusuz hamladım heralde
işte benden bu kadar başka değişiklik yoh

kamercim hoşgeldin cnmmm tahlil kromozom testi yaptırdıkk...
oda haliyleee 1 ay sürüyomuş bakalım hayırlısıııı

merhaba kızlar 5 gündür kayınvalidemdeydik dün akşam geldik
bu günde temizliğe başladım dip köşe bahar temizliği yapıyorum
yarın camlar ve perdelere girişecem
bir selam verim dedim
tubişim gözün aydın 3 lü testin güzel cıkmış sonuna kadar güzel haberler al inş.
ipeginde sayılı günleri kalmış hayırlısıyla kavuşur inş. bebişine
kedersizim öpüyorum senide anacım
hadin bana kolay geleeee

kolay gelsin canım

allahım gönlüne göre versin canım fazla düşünmememye gayret et bakarsın bebiş konavermiş karınaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…