inşallah 3üde sağlıklı embriyolardır annelerini üzmezler .. ..2yemi karar verdiniz?hakkınızda hayırlısı olsun canım
günaydım nasılsınız aman ne uzunmuş oku oku bitmedi geçmiş sayfalar nurcan hadi gözünüz aydın değeriniz gittikçe artıyor allah hayırlısını nasip etsin.Pınar senin ne yazdığını heyecanla okuyorum bu donmuşların tedavisi kolay ama uzun galiba olsun sonucu pozitif olsunda ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN inş.
günaydın canım ben geldim ama yazamadım bir türlü elifin paylaştığı yazı var onu okuyordum tam yazacakken sen çıkışın naber güzelim keyfin yerindedir inşallahhhh
yaşadıklarımız kolay değil canım her defasında olumsuz sonuçlandıkça tedavilerimiz, umudumuzda sabrımızda tükeniyodoktoruma sordum 2 tane sağlıkı çözülürse 2 tane transfer edecekmiş inşallah amannn artık düşünmüyorum canım nolursa olsun hiç heyecan da yok heveste nedense bu sefer
yaşadıklarımız kolay değil canım her defasında olumsuz sonuçlandıkça tedavilerimiz, umudumuzda sabrımızda tükeniyosen şimdi aklına kötü şeyler getirme pozitif olki sonucunda pozitif olsun canım benim
kamercim hoşgeldin cnmmm tahlil kromozom testi yaptırdıkk...
oda haliyleee 1 ay sürüyomuş bakalım hayırlısıııı
merhaba kızlar 5 gündür kayınvalidemdeydik dün akşam geldik
bu günde temizliğe başladım dip köşe bahar temizliği yapıyorum
yarın camlar ve perdelere girişecem
bir selam verim dedim
tubişim gözün aydın 3 lü testin güzel cıkmış sonuna kadar güzel haberler al inş.
ipeginde sayılı günleri kalmış hayırlısıyla kavuşur inş. bebişine
kedersizim öpüyorum senide anacım
hadin bana kolay geleeee
doktoruma sordum 2 tane sağlıkı çözülürse 2 tane transfer edecekmiş inşallah amannn artık düşünmüyorum canım nolursa olsun hiç heyecan da yok heveste nedense bu sefer
iyiyim canım keyfim iyi ama hiç heyecanım yok hevesimde sanırım alıştım artık ondan ya da umudum kalmadıı bilmiyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?