ben geldim kızlar ama kimse kalmamış doktora gittik bugün kanlarımızı verdik bakalım 1 ay sonra çıkacak sonuçlarımız inşallah hayırlı sonuçlar çıkarrrr
çiğdem tosti papatya siz nasılsınızzzz
kolay gelsin canım öptüm bendemerhaba kızlar 5 gündür kayınvalidemdeydik dün akşam geldik
bu günde temizliğe başladım dip köşe bahar temizliği yapıyorum
yarın camlar ve perdelere girişecem
bir selam verim dedim
tubişim gözün aydın 3 lü testin güzel cıkmış sonuna kadar güzel haberler al inş.
ipeginde sayılı günleri kalmış hayırlısıyla kavuşur inş. bebişine
kedersizim öpüyorum senide anacım
hadin bana kolay geleeee
kolay gelsinnn küçük kameri sıkma çokben çıktım görüşürüz bu günlerde fazla takılamam kızlar merak etmeyin olurmu yeni işler geldi çok yoğun çalışılıyor toplantılar hazırlıklar vs. neyse herkesi öper ve kaçarım
anamm anammm deli olacamm herkesler pikniklere gezmelere gidiyoo dün tubide mesaj çekmiş şuanda şu şelaledeyim diye nasıll kıskandım anlatamam benim acilen tatile ihtiyacım varselam canlarım nasılsınızz bakalım
guzu melike hoşgeldin canımm özledik seni artık görüşürüz bundan sonra
bebekdls canım benim inşallah bu sefer bebek olsun tedavin pozitifle sonuçlansın
nuurcikim kolay gelsin canım temizlik tam gaz devamm havada güzel ohh bu arada sevonun sayı değerlendirmesine bende katılıyorum sayının çokluğu hareketli olanlarında bir miktar daha artması demek
sevo bacımm sen nasılsın canım erken geç neyse boşver yımırtlayıp çatlıyoruzda o da önemli ellbet birgün o çatlaklardan sızacak bizim veletler içeriya doktor yardımıyla ya kendiliğinden kaçarı yok inşallahhhhhhhhhh allahın izniylee
papatyaam durum relifx siz nasılsınız canlarrrrrrrrr
duru bacım çok çalışıyon çokkkkkkkkkk
asicik naber canımmm tahlil vermişiniz hayırlı olsun ne içindi bu tahlil canım 1 ay uzun bir süre değilmi:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:neyse hayırlısı inşallahh
abuuuu kızlar biz dün balık tutttuk akşama kadar akşamda pknik yatıkama öyle yanmışımki anlatamam size kısa kollu giyemedim bugün komik duruyor kollarım koltuk altımdan itibaren ,yüzümde boynumdan üstü sonradan eklenmiş gibi kızarık değil resmen bordo rengi
bide acıyorrrrrüstüne her yerim ağrıyorrr çok yorulmusuz hamladım heralde
işte benden bu kadar başka değişiklik yoh
hayırlı haberlerle dön canım benim inşallah allah gönlüne göre versin canım ne tahliliydi bu acabaaa
kolay gelsin canım öptüm bende
kolay gelsinnn küçük kameri sıkma çok
anamm anammm deli olacamm herkesler pikniklere gezmelere gidiyoo dün tubide mesaj çekmiş şuanda şu şelaledeyim diye nasıll kıskandım anlatamam benim acilen tatile ihtiyacım var
ah cnm beniiiiiiiimmm walla bende istiyom şööölleeee güzel bi piknik yada tatil çok ihtiyacım var yaaaa
valla yaa ne iyi olurdu ..kızlarr keşke hepimiz aynı şehrde olsaydıkta söyyylee güzel mangallı bir piknik yapaydıkk ne güzel oluydu dimii :97::97::97::97::97::97:
valla yaa ne iyi olurdu ..kızlarr keşke hepimiz aynı şehrde olsaydıkta söyyylee güzel mangallı bir piknik yapaydıkk ne güzel oluydu dimii :97::97::97::97::97::97:
ah aah tatili bırakın piknik bile hayal bana hiç istemediğim bi mekan değişikliği bekliyor beni mecburen taşınmak üzereyim eşimin işi dolayısıyla şehir merkezinden ilçeye taşınmak üzereyim:96:ilçeyi gördüm çok sıkıcı duruyordu hiç tanıdık yok tanıdığı bırak iyi ev yok başımızı sokacak hiç gitmek istemiyorum evler ya çok bakımsız yada kullanışsız üstelik çok soğuk bir ilçe ben şehirde ısınamazken napacam oralarda toki ev yapmış görseniz göt kadar benim 7 yıllık bi düzenim var tıklım tıklım eşyam var nasıl sığacağım oralara üfffff kime yazıyorum bunları şu an kimse yokki dertleşecek topikte.
kızlar YETER nerde yaaaaa ne zamandır gelmiyooo :26::26:
kayserinin bir ilçesine taşınıyorum[/QUO
allahım gönlüne göre versin canım :26::26::26::26:
canım onun kocası hastanede mi ne yatacaktı onu biliyorum ben sadeceee:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?