Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben geldim kızlar ama kimse kalmamış doktora gittik bugün kanlarımızı verdik bakalım 1 ay sonra çıkacak sonuçlarımız inşallah hayırlı sonuçlar çıkarrrr

hayırlı haberlerle dön canım benim inşallah allah gönlüne göre versin canım ne tahliliydi bu acabaaa

ben çıktım görüşürüz bu günlerde fazla takılamam kızlar merak etmeyin olurmu yeni işler geldi çok yoğun çalışılıyor toplantılar hazırlıklar vs. neyse herkesi öper ve kaçarım

kolay gelsin canım öptüm bende

ben çıktım görüşürüz bu günlerde fazla takılamam kızlar merak etmeyin olurmu yeni işler geldi çok yoğun çalışılıyor toplantılar hazırlıklar vs. neyse herkesi öper ve kaçarım
kolay gelsinnn küçük kameri sıkma çok

anamm anammm deli olacamm herkesler pikniklere gezmelere gidiyoo dün tubide mesaj çekmiş şuanda şu şelaledeyim diye nasıll kıskandım anlatamam benim acilen tatile ihtiyacım var

ah cnm beniiiiiiiimmm walla bende istiyom şööölleeee güzel bi piknik yada tatil çok ihtiyacım var yaaaa

ah cnm beniiiiiiiimmm walla bende istiyom şööölleeee güzel bi piknik yada tatil çok ihtiyacım var yaaaa

valla yaa ne iyi olurdu ..kızlarr keşke hepimiz aynı şehrde olsaydıkta söyyylee güzel mangallı bir piknik yapaydıkk ne güzel oluydu dimii :97::97::97::97::97::97:

valla yaa ne iyi olurdu ..kızlarr keşke hepimiz aynı şehrde olsaydıkta söyyylee güzel mangallı bir piknik yapaydıkk ne güzel oluydu dimii :97::97::97::97::97::97:

güzel olurdu ne demek yaaaa süperrrr very good very good olurduuuu gırgır şamata offf süper olurdu beeeeeee:97::97:

ah aah tatili bırakın piknik bile hayal bana hiç istemediğim bi mekan değişikliği bekliyor beni mecburen taşınmak üzereyim eşimin işi dolayısıyla şehir merkezinden ilçeye taşınmak üzereyim:96:ilçeyi gördüm çok sıkıcı duruyordu hiç tanıdık yok tanıdığı bırak iyi ev yok başımızı sokacak hiç gitmek istemiyorum evler ya çok bakımsız yada kullanışsız üstelik çok soğuk bir ilçe ben şehirde ısınamazken napacam oralarda toki ev yapmış görseniz göt kadar benim 7 yıllık bi düzenim var tıklım tıklım eşyam var nasıl sığacağım oralara üfffff kime yazıyorum bunları şu an kimse yokki dertleşecek topikte.

nerden nereye taşınıyorsunuz canım ayy kıyamam allahım gönlüne göre versin

tostim kolay gelsin
kamerim sanda kolay gelsin yandınmı sen bronz tenli olmuşun krem neyin sür canım
nurcik mangal yapardık ip atlardık saklambaç oynardık demi bende dinlenmek istiyom artıııkkk
papatya canım hayırlısı olsun dur hemen üzülme güzel bir yer bulursunuz
asicim akşam kocişin gelsin gezin dışarda canım
kıvançiğdem yürüyüşünü yaptınmı canım sıcaklar başladı öğle sıcağı çarpmasın dikkat et

ee daha daha ne var ne yok bu hafta burda müşteriler var ara ara giriyorum haberiniz olsun aniden yanıma gelip oturuyolar şimdi çıktım gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…