Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kzlar ben geldimm tırnaklarımı çektiler hemide 2 sini
uyuşturmak için vurdukları ilaç çok yakdı inlettim haztaneyi ağladımm kestiler biçtiler gönderdilerr ayakların uyuşukluğuyla gittim avm ye keşke gitmeseydim eşimi zor ikna ettim gidelim eve dinlen dedi ama anlamadım işte koşullandırmıştım kendimi uyuşukluk gitti şimdii inletiyo ağrı 2 ayak birden düşünnü yaa tühh banaa durum vahimm
cumartesi günü de beşiğimiz var inşalah cumaya kadar geçerr

ahh canım benim geçmiş olsunnn yaa tahmin ediyorum nasıl acımıştır bide avm ye gitmişsin gezmeyee ahh eşini dinleyip eve gitseydin üzerine çok basmasaydın keşke ama sıkıldın tabi uzun zamandır dışarı çıkmak istedin

aklımda kalanlar geçmişten ;

nurcik canım bende bu ay iğne vurulmadım doktor vurul istersen dedi ama gerek duymadım bende ama kontrole git canım yumoşun durumuna göre mazallah kistte olabilir ihmal edilirse

kamercimm demek pikniğe gittinizz ohh ne güzell değişiklik olmuş ama yanmöışsın amele yanığı hemide işler yoğunlaşmış kolay gele

papatya canım taşınma işlemi varmış inşallah herşey istediğin gibi olur

pınar hevesin kırılmasın için ümitle dolsun

tosticim temizlğe başlamışsın kolay gelee

asicim sende testini vermişsin evet 1 ay sürüyo devlette sonuçlar inşallah sorunsuz sonuçları alırsınız

evet seyhancımmm şükür verdik kan tahlilimizi walla çok heycanlandım verirkende nasıl çıkacak ne olacak diye çok korktummm yaaaa allahım inşaallahh hayırlı sonuçlar alırızzzzz

ah cnm yaaa çok geçmiş olsun allah iyilğini versin...
kuzum keşkemm dinlenseydin ama sende haklısın sıkılmışsın nese kuzum bol bol dinlen tekrar geçmiş olsun paşanıda öp benim için ...

iyi geceler kızlarrr ben bikaç gündür ablamdayım biraz önce ablamın bi arkadaşı bana ümreden getirdiği hurmayı verdi çekirdeğini de yut dedi zemzem suyu verdi bide deve eti ümrede kesilmiş eşimle birlikte yicekmişim allah razı olsun kadından benim için uğraştı inşallah işe yarar

inşallah canım şifa verir size ve karşılığında bebeğiniz gelir
benimde arkadaşımın eşi umreye gitti almış bana hurma allah razı olsun

pınar inş.şifa olur sana bende deve eti yemiştim ben bi faydasını görmedim inş.sana faydası olur.Ah bu çocuk sevdasına neler yemiyoruz ki sana cevap yazarken aklıma yaptığım bişey geldi paylaşmak isterim.Benim eşimin babaannesi rahmetli ara ebesiydi bana bir ot verdi adına AĞÇUVAN demişti benim çocuğum bununla oldu illa sende yap diye baya israr etmişti e mecburen bir umut işte yaptım adetten sonra rahme bir tülbente küçük bir çıkı halinde yapıp ıslatıp soktum sabaha kadar dursun dedi ağrı yapar sakın çıkarma dedi neyse ben dediğini yaptım yattım uyumuşum sabaha karşı bir ağrı bir yanma tarifi yok tabii hemen çıkardım 2 hafta ilişkiyi bırak tuvalete oturamadım gün boyu sıcak suyun içinde oturdum öyle bir şişmiştiki çoook kötüydü bide bunu tekrar yapman gerekiyor diyip duruyordu benden öyle bir sarı akıntı oluyorduki annatamam pet koymam gerekiyordu bidaha hiç denemedim bi faydasıda olmadı gene seninki zararsız et hurma ye gitsin şifa olsun

inşallah canım şifa verir size ve karşılığında bebeğiniz gelir
benimde arkadaşımın eşi umreye gitti almış bana hurma allah razı olsun

aminnn canım inşallah hepimiz bian evvel bebeklerimize kavuşuruz valla ben çok duygulandım hiç tanımadığım yüzünü ilk defa gördüğüm birinin benim için ümrede dua etmesi ve hurma, deve eti geirmesii insanı hem çok mutlu ediyo hem de duygulandırıyo bide bu arada bugün ablamın bi başka arkadaşı da hamile olduğunu öğrendi uzun zamandır çok istiyolarmış olmamış şimdi hamile hem sevindim hem de çok özendim inşallah darısı bizlere

ha bide benim kayınvalideminde 5 sene çocuğu olmamış onun yaptığı bişeyide söylemek isterim rahmine çadır böceği sokmuş tabii böceğin kafasını koparmışlar neyse kadının kayınvalidesi ara ebesiya bayağı şeyler sokmuş şeyine veeee 7 çocuğu olmuş 2 si hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…