dolmaaa
slm kzlar ben geldimm tırnaklarımı çektiler hemide 2 sini
uyuşturmak için vurdukları ilaç çok yakdı inlettim haztaneyi ağladımm kestiler biçtiler gönderdilerr ayakların uyuşukluğuyla gittim avm ye keşke gitmeseydim eşimi zor ikna ettim gidelim eve dinlen dedi ama anlamadım işte koşullandırmıştım kendimi uyuşukluk gitti şimdii inletiyo ağrı 2 ayak birden düşünnü yaa tühh banaa durum vahimm
cumartesi günü de beşiğimiz var inşalah cumaya kadar geçerr
aklımda kalanlar geçmişten ;
nurcik canım bende bu ay iğne vurulmadım doktor vurul istersen dedi ama gerek duymadım bende ama kontrole git canım yumoşun durumuna göre mazallah kistte olabilir ihmal edilirse
kamercimm demek pikniğe gittinizz ohh ne güzell değişiklik olmuş ama yanmöışsın amele yanığı hemideişler yoğunlaşmış kolay gele
papatya canım taşınma işlemi varmış inşallah herşey istediğin gibi olur
pınar hevesin kırılmasın için ümitle dolsun
tosticim temizlğe başlamışsın kolay gelee
asicim sende testini vermişsin evet 1 ay sürüyo devlette sonuçlar inşallah sorunsuz sonuçları alırsınız
slm kzlar ben geldimm tırnaklarımı çektiler hemide 2 sini
uyuşturmak için vurdukları ilaç çok yakdı inlettim haztaneyi ağladımm kestiler biçtiler gönderdilerr ayakların uyuşukluğuyla gittim avm ye keşke gitmeseydim eşimi zor ikna ettim gidelim eve dinlen dedi ama anlamadım işte koşullandırmıştım kendimi uyuşukluk gitti şimdii inletiyo ağrı 2 ayak birden düşünnü yaa tühh banaa durum vahimm
cumartesi günü de beşiğimiz var inşalah cumaya kadar geçerr
iyi geceler kızlarrr ben bikaç gündür ablamdayım biraz önce ablamın bi arkadaşı bana ümreden getirdiği hurmayı verdi çekirdeğini de yut dedi zemzem suyu verdi bide deve eti ümrede kesilmiş eşimle birlikte yicekmişim allah razı olsun kadından benim için uğraştı inşallah işe yarar
inşallah canım şifa verir size ve karşılığında bebeğiniz gelir
benimde arkadaşımın eşi umreye gitti almış bana hurma allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?