Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Günaydıınn sabah şerifleriniz hayırlı olsun

melike guzum geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşirsin

tubiş 3 lü testin sonucu güzel çıkmış çok şükür canım allah sorunsuz bir şekilde tamamına erdirip kucağına almayı naisp etsin burdaki arkadaşlarımında bir an önce kucakları bebelerle dolsun

asicim kan vermişin inşallah sonuç güzel çıkar tedaviye gerek kalmadan bebelerin gelir

bebekdls canım tedavin nasıl gidiyoo inşallah bebelerin bırakmaz içini ferah tut

sevom iğne vurulmayacanmı tedavini erteleme çalışımalara devam edin canım

nurcikim tahlil sonuçlarını anlamıyorum ama tohtorun ne diyosa aynen yap canım bak sperm sayısı artmış hareketlilik içinde ilaç vermiş sonuç hayırlı olsun

kamer, kıvançiğdem, papatya, ipek tarfil, yeteer diğer arkidişleriiimm sizler nasılsınız unuttuğum varsa affedin

günaydın canlarımmmm

ben bugün baya erkenciyim evimi toparladım çarşaflarım yıkanıyo şimdide kahvaltı yapacağım ama şimdi herkesin totosunda pireler uçuşuyodurrr

TUĞBİŞİİİİM oh maşşallah gezmişsin ne güzel biraz hava almışın aman münüşe sahip çık olur olmaz yerlerde el atma haaaaa

herkes burda olunca gelirim şimdilik çıkıyorummmmm

ayy canım kıyamam sana allahım şifa versin cumaya kadar mümkün olduğu kadar yatmaya çalış canım fazla ayakta durmada çabucak iyileş inşallah

ayy allahım şifasını versin bebişte karnına hemencecik konaversin inşallahhhhhhhhhh

demi canım yaa çocuk uğruna herşey yapıyoruz deniyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacak inşallahhhhkıyamam yaaa

oyy maşallahhhhh doğuran doğuranaa benim annemin de halasının bebği hiç olmuyormuştu kayınvalidesi beline çömlek çekmiş hemen 6 tane oğlan bebişleri olmuş arka arkaya annem halalarına çekmiş bebişleri zor oluyordyu halalarının annemde 4 sene bebiş beklemiş beline çömlek vurdurmuşlar hemen o ay bana hamile kalmış anacığım bendee denedim 2 kere ama 3 kere yapılması gerekmiş 3. gideyimde görevimi tamamlayayım bari bakarsın konmuş karnıcığımaaa

allahım dualarını boşa çevirmeyecek inşallahhhhhh
öp öpp yanağımı uzattımmm tubişimmmmmm

bizler de iyiyim canımmm bi daha unutma emiii affettim gittiiii

günaydın canlarımmmm hepinizi çok özledim nasılsınız bakalım bugünümüz güzel mutlu huzurlu topikte herkes olsun inşallahhhhh

çok şükür cnm iyim sen nasılsın???

bişey yok cnm öle erken kalktım bidahada uyuyamadııımmm...:97::97:

iyiyim canım nedense bugün kendimi mutlu hissediyorum allahım bozmasın mutluluğumuzu inşallahhh hem bugün çok şık giyindim birden nedenseeeee
iyi olmuş uyumadığım benimde canım sıkılıyor bi oyuna dalıyorum bi buraya bakıyorum kimsecikler yok allah allah nerelerdelerr bunlar diyorummmmtabi horul horull uyuyorlarrrrr

oh maşaallahh allah mutluluğunuzu bozmasın inşallahhhh....
oh şıkır şıkır da giyinilmişşşş üstünde kıyafetinden belkide pozitif hissediyosundur kendiniiii
ozaman sen hergün şıkır şıkır giyin....
kocişlede barışılmış anlaşılannnn fik fik de yapılmışşş ondanda pozitifsindirrr

olabilir valla tam üstüneee bastın canımmmmmmm giyecem giyecemmmmmm

olabilir valla tam üstüneee bastın canımmmmmmm giyecem giyecemmmmmm

giy tabiiiii bende evde hep eşofmanımla dururum ve cnm çok sıkılır acaba şıkır şıkır elbisemi giysemmm bende mutlu olurum yeni elbise aldım zaten çok güzel tam yaz elbisesiiii onu giysemmm

giy tabiiiii bende evde hep eşofmanımla dururum ve cnm çok sıkılır acaba şıkır şıkır elbisemi giysemmm bende mutlu olurum yeni elbise aldım zaten çok güzel tam yaz elbisesiiii onu giysemmm

giyy giyyy makyaj yap saçlarını yappp mum ışığında yemek hazırla sofra hazırla akşam yemeğiniz güzel geçsin biliyormusun ben ne zaman açık saçık şık giyinip yemek hazırlarsam o gün kapıyı açarım bi bakmışım misafirler gelir nasıl zor toparlanırım biliyormusun eşimde tahmin etmiştim açık saçık giyineceğini der nerden biliyorsun derim çünkü misafir geliyorda ondan der allahım yaa gülsem mi ağlasam mıııyani süpriz yapmak yasak banaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…