slm kzlar ben geldimm tırnaklarımı çektiler hemide 2 sini
uyuşturmak için vurdukları ilaç çok yakdı inlettim haztaneyi ağladımm kestiler biçtiler gönderdilerr ayakların uyuşukluğuyla gittim avm ye keşke gitmeseydim eşimi zor ikna ettim gidelim eve dinlen dedi ama anlamadım işte koşullandırmıştım kendimi uyuşukluk gitti şimdii inletiyo ağrı 2 ayak birden düşünnü yaa tühh banaa durum vahimm
cumartesi günü de beşiğimiz var inşalah cumaya kadar geçerr
iyi geceler kızlarrr ben bikaç gündür ablamdayım biraz önce ablamın bi arkadaşı bana ümreden getirdiği hurmayı verdi çekirdeğini de yut dedi zemzem suyu verdi bide deve eti ümrede kesilmiş eşimle birlikte yicekmişim allah razı olsun kadından benim için uğraştı inşallah işe yarar
pınar inş.şifa olur sana bende deve eti yemiştim ben bi faydasını görmedim inş.sana faydası olur.Ah bu çocuk sevdasına neler yemiyoruz ki sana cevap yazarken aklıma yaptığım bişey geldi paylaşmak isterim.Benim eşimin babaannesi rahmetli ara ebesiydi bana bir ot verdi adına AĞÇUVAN demişti benim çocuğum bununla oldu illa sende yap diye baya israr etmişti e mecburen bir umut işte yaptım adetten sonra rahme bir tülbente küçük bir çıkı halinde yapıp ıslatıp soktum sabaha kadar dursun dedi ağrı yapar sakın çıkarma dedi neyse ben dediğini yaptım yattım uyumuşum sabaha karşı bir ağrı bir yanma tarifi yok tabii hemen çıkardım 2 hafta ilişkiyi bırak tuvalete oturamadım gün boyu sıcak suyun içinde oturdum öyle bir şişmiştiki çoook kötüydü bide bunu tekrar yapman gerekiyor diyip duruyordu benden öyle bir sarı akıntı oluyorduki annatamam pet koymam gerekiyordu bidaha hiç denemedim bi faydasıda olmadı gene seninki zararsız et hurma ye gitsin şifa olsun
ha bide benim kayınvalideminde 5 sene çocuğu olmamış onun yaptığı bişeyide söylemek isterim rahmine çadır böceği sokmuş tabii böceğin kafasını koparmışlar neyse kadının kayınvalidesi ara ebesiya bayağı şeyler sokmuş şeyine veeee 7 çocuğu olmuş 2 si hayatta
canım ne olur dr gitmeyi ihmal etme allahesirgesin ya geç kalmış olursan sevonun dediği gibi pahalıdoktorlar iyi daha bilgili diye bir kaide yok tecrübe ve başarı önemli 7 senen bitmiş inşallah 8.sene bebeğin seninle olur inşallahhh
canımm inşallahh hayırlısıyla bakalım ..şükür kaşıntım azaldı geceleri biraz kaşınıyo ama bunada şükür adamım diyo gel ben kaşıyamııııhhhh olmaz diyorum sen terlersin olsun diyo ben terlersem sende silersin anlaşılan oda kaşınıyoooo öyle özledimki yaaa hııırrrrr diyesim var
çok şükür fatoşumm darısı sizlere olsun diye inan bana kendim için nasıl istediysem nasıl yalvardıysam silzer içinde öyle diliyorum yüce yaradandann ..he ya münüş artık münüşlükten çıktı tip mip kalmadıama şükür geçiyo galiba
sağol bebimmm ya ayrıntıla korkmak gerekiyomuki ondadamı sorun çıkma riski var:26:
canımmmmm allahım o güzel yüreğine göre tezelden evine huzur sonrada hayırlı sağlıklı bir evlatversin inşallahhh çok şükür temiz çıktı şimdilik herşey iyi gidiyo bakalım sonumuzda hayır olsun inşallah
tubişimin tahlil sonuçları iyi çıkmış şükür .birde şu kaşıntıdanda kurtulsa keyfni sürecek hamişliğininşallah bunuda atlatacak
çok şükür nurcanım...senin hareket sorunun içinde ben inanıyorumki dr yazdığı ilaçlar faydalı olucak sonraenüştemin spermcikleri zıpır zıpır koşarak zınk diye yumoşuna konucak ayy inşallahhh
bende aynı şekilde başlammıştımtek fark ben estradermin yanında vitamin ve coraspindekullanıyodum jeli ise transfere bir kaç günkala kullanmaya başlamıştım endometriumun gidişatına bağlı jeli kullanacağın gün inşallah endometrium 7nin üstüne çıkar dondurmalarda sağlıkla çözülürse hayırlı haber için gün saymaya başar sonradahalaylar çekerizz
canım geçmişi okursan eğer daha bugün bebek olması için ot ve köklerden bahsedilmiş yabancı değil sevo arkadaşımız o ot kökyüzünden sistitle savaştığını sölemiş aylardır... onsuzluğun ne olduğunu burda olanlar çok iyi bilir toplumdanda çevremizdende uzaklaştık yeri geldi kendimizden kaçtık bu topicte olupta yüreği yanık olmayan bebek lafını duydukça iç çekmeyen bir insan varmıdır sence kusura bakma ama ben bu paylaşımını doğru bulmuyorum burası gebeler topiği değilki insanlar içimdeki canlının haftasını öğreneyim deyipte heyecanla sevinçle okusun burası adı üzerinde bebek özlemi çekenlerin mekanı bebeksizlerin mekanı bebeksizlik yüzünden ciddi sorunlar yaşayanların topiği..evet sivri dilliyim kiişiyi özel kılan birtakım özellikleri vardır beni ben yapan özelliğimde bu haklızlığa yanlışa gelemiyorum bugün hamile olabilirim bin şükür yaradanaama bu benim 4 ay öncemi unuttuğum anlamına gelmiyor bakamıyordum,okuyamıyordum ,en yakınımın bebeğini sevemiyordum içime kanlar damlıyodu evime gelip paketlerin sigarasını bitirip hatta kadehlerin içkisini içip neden neden diye kahroluyordum çünkü bir yanım eksikti mutluluğum tam değildi yarımdım yuvam yarımdı çünkü bebeksizlik yüzündne ruhum hastaydı ben bu topicte bebeğim demeye çekiniyorum facebooka resimler ekledim ve inan bana sırf topic arkadaşlarım bakıpta üzülmeisn diye 3 gün sonra kaldırdım bize düşen bolca dua etmek onlar içinde yalvarmak paylaşımın çok güzel ama yeri burası değil gebelerin barındığı bir topicte da heyecanlı okunur burada okuyanlar ancak iç çeker off der içi burkulur belkide nedne benim içimde böyle bir mucize yok der umarı derdimi anlatabilmişimdir ...allah sorunsuz bir gebelikle birlikte hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin analı babalı büyütün inşallah
ne demek heyecanda yok heveste o ne demek beeeeee bebek geliyo bebekkkk haydi onları beklediğini içine kondukları an hissettir annesiii allahın izniyle inşallahhh olucak inşallahh çizelgeni,d eben yapıcamsöz
ooh bir adımdah aatılmış oldu bebke yolunda allah yardımcın olsun hayırlı haberler olsun inşallahhh
allah razı olsun canımm darısı başına inşallahh teşekkürlerrrrr
he valla siz yaksaydınız bende pişirip yeseydim
abowwwww bizim boğa azmış
azmak ne kelime canım yakında buradaki topiğe saldırmazsam iyidirr
ee kaç gündür kocişle küs oluncaaa malumm ateşim söndü rahat olun kızlar saldırmam bu sıralarrr
heehoooyyyttt ben geldim güzeller nabersiniz muhteşem bir hafta sonugeçirdim ailemle sevgilimle memleketimde on numero iki gün geçirdim valla evde kurtlanmışım memlette güneşi görünce dökülüverdi üzerimdeki kurtlar oooh hafifledim orda ziyarete gittik sizlere duacıydım ama yalvarmak için açtığım ellerimi yüzüme süremedim bebekte iz olur ziyarette ellerinii herhangi biyerine sürme dediler bende ellerim havadaarabaya kadar yürüdüm bir ara dedim münüşü kaşıyam ama yok lo dedim sonra ters biyerde bişi çıkar vicdan yaparım sonra
geçmiş okudum fena bişey yok çok şükür melikemin tırnaklları çekilmiş geçmişler olsuncanımmmmm eşminde sık sık tırnağınıçekerler tahmin edebiliyorum acını ama gezgen olmuşsun kızamıyorum ihtiyacın vardı atmışken kendini dışarı gelemedin eve oooh canın sağolsun çivi çiviyi söker dimi guzummyerim sizi ana oğull tatlişleirmmmmm hırrrr oğlununn dötünden öp yerime
kızlar öperim sizi gül kokulu şeylerinizden hmmmmm yanaklarınızdanAAAAAHAHHHH HIRRRRR DA HIRRRRRRRRR
Günaydıınn sabah şerifleriniz hayırlı olsun
melike guzum geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşirsin
tubiş 3 lü testin sonucu güzel çıkmış çok şükür canım allah sorunsuz bir şekilde tamamına erdirip kucağına almayı naisp etsin burdaki arkadaşlarımında bir an önce kucakları bebelerle dolsun
asicim kan vermişin inşallah sonuç güzel çıkar tedaviye gerek kalmadan bebelerin gelir
bebekdls canım tedavin nasıl gidiyoo inşallah bebelerin bırakmaz içini ferah tut
sevom iğne vurulmayacanmı tedavini erteleme çalışımalara devam edin canım
nurcikim tahlil sonuçlarını anlamıyorum ama tohtorun ne diyosa aynen yap canım bak sperm sayısı artmış hareketlilik içinde ilaç vermiş sonuç hayırlı olsun
kamer, kıvançiğdem, papatya, ipek tarfil, yeteer diğer arkidişleriiimm sizler nasılsınız unuttuğum varsa affedin
günaydın canlarımmmm hepinizi çok özledim nasılsınız bakalım bugünümüz güzel mutlu huzurlu topikte herkes olsun inşallahhhhh
günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnn
nasılsın canımmm erkencisin hayırdırrrrr
çok şükür cnm iyim sen nasılsın???
bişey yok cnm öle erken kalktım bidahada uyuyamadııımmm...:97::97:
iyiyim canım nedense bugün kendimi mutlu hissediyorum allahım bozmasın mutluluğumuzu inşallahhh hem bugün çok şık giyindim birden nedenseeeee
iyi olmuş uyumadığım benimde canım sıkılıyor bi oyuna dalıyorum bi buraya bakıyorum kimsecikler yok allah allah nerelerdelerr bunlar diyorummmmtabi horul horull uyuyorlarrrrr
oh maşaallahh allah mutluluğunuzu bozmasın inşallahhhh....
oh şıkır şıkır da giyinilmişşşş üstünde kıyafetinden belkide pozitif hissediyosundur kendiniiii
ozaman sen hergün şıkır şıkır giyin....
kocişlede barışılmış anlaşılannnn fik fik de yapılmışşşondanda pozitifsindirrr
olabilir valla tam üstüneee bastın canımmmmmmm giyecem giyecemmmmmm
giy tabiiiii bende evde hep eşofmanımla dururum ve cnm çok sıkılır acaba şıkır şıkır elbisemi giysemmm bende mutlu olurum yeni elbise aldım zaten çok güzel tam yaz elbisesiiii onu giysemmm
elbisemin fotosunu ekleyim bide siz not verin bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?