Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin canım inşallah ben görürüm faydasını senin yaptığın o bitkiyi ben asla yapamam canım yaaa ödüm kopar ama paylaştığın için çok sağol

neeeee diyosunnnnnnnn:18::18::18::18::18::18::18::18:

kız valla içim bi tuhaf olduuuu neyse sen ne zaman taşınıyosun ayşeeee belli miii
ev bakıyoruz iyi bir ev bulursak taşınacağız ama gördüğüm evler hiç iyi değildi bi tokinin evleri iyi içi yapılı oda çok küçük göt kadar ev bulamazsak mecburen tokiye oturacağız eşin şimdilik geliş gidiş yapıyor en yakın zamanda mecburen

allah yardımcınız olsun yeni eve bebek gelsin inşallah

canım ne olur dr gitmeyi ihmal etme allahesirgesin ya geç kalmış olursan sevonun dediği gibi pahalıdoktorlar iyi daha bilgili diye bir kaide yok tecrübe ve başarı önemli 7 senen bitmiş inşallah 8.sene bebeğin seninle olur inşallahhh

canımm inşallahh hayırlısıyla bakalım ..şükür kaşıntım azaldı geceleri biraz kaşınıyo ama bunada şükür adamım diyo gel ben kaşıyam ııııhhhh olmaz diyorum sen terlersin olsun diyo ben terlersem sende silersin anlaşılan oda kaşınıyoooo öyle özledimki yaaa hııırrrrr diyesim var
tubişimm ohhhh 3 lü test iyi çıkmışş binlerce kezzz hamddd olsunnn güzel güzellll büyüyyooo melekk
bidee minnoşunuu düzeltsen iyi olacak inşallahhhhhh
çok şükür fatoşumm darısı sizlere olsun diye inan bana kendim için nasıl istediysem nasıl yalvardıysam silzer içinde öyle diliyorum yüce yaradandann ..he ya münüş artık münüşlükten çıktı tip mip kalmadıama şükür geçiyo galiba
tubişim çok sevindimquzumm maşalahh temiz çıkmış darısı ayrılnılıya inşalahhhhhhh
sağol bebimmm ya ayrıntıla korkmak gerekiyomuki ondadamı sorun çıkma riski var:26:
tubiim hadi gözümüz aydın güzel haberlerle geldin ama cinsiyet belli değilmiş olsun yeterki sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim tez zamanda kavuştursun kucağına almak nasip etsin canım
canımmmmm allahım o güzel yüreğine göre tezelden evine huzur sonrada hayırlı sağlıklı bir evlatversin inşallahhh çok şükür temiz çıktı şimdilik herşey iyi gidiyo bakalım sonumuzda hayır olsun inşallah

heehoooyyyttt ben geldim güzeller nabersiniz muhteşem bir hafta sonugeçirdim ailemle sevgilimle memleketimde on numero iki gün geçirdim valla evde kurtlanmışım memlette güneşi görünce dökülüverdi üzerimdeki kurtlar oooh hafifledim orda ziyarete gittik sizlere duacıydım ama yalvarmak için açtığım ellerimi yüzüme süremedim bebekte iz olur ziyarette ellerinii herhangi biyerine sürme dediler bende ellerim havadaarabaya kadar yürüdüm bir ara dedim münüşü kaşıyam ama yok lo dedim sonra ters biyerde bişi çıkar vicdan yaparım sonra
geçmiş okudum fena bişey yok çok şükür melikemin tırnaklları çekilmiş geçmişler olsuncanımmmmm eşminde sık sık tırnağınıçekerler tahmin edebiliyorum acını ama gezgen olmuşsun kızamıyorum ihtiyacın vardı atmışken kendini dışarı gelemedin eve oooh canın sağolsun çivi çiviyi söker dimi guzummyerim sizi ana oğull tatlişleirmmmmmhırrrr oğlununn dötünden öp yerime
kızlar öperim sizi gül kokulu şeylerinizden hmmmmm yanaklarınızdan AAAAAHAHHHH HIRRRRR DA HIRRRRRRRRR

azmı koştum peşinden almamıştı vaktinde beni dişleirn töküle dediydim allah bugünüde gösterdii

tuğba mesajlarını keyifle okudum rabbim sağlıkla kazasız belasız vaktinde evladını nasıp etsin yazılarından anladığım esaslı :128:kızsın seni tanımak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…