Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canlarım ballarım çiçeklerimmmmmmmmm hepinizi öperimmmmm
melike guzu geçmiş olsun canım benim:94::94: içim cız etti valla tırnak bu yaa çok kötüdür eminim paşa nasıl bu arada kokla ö yerime annoşu gıı
tuğbişim canım ohhhhhh kurtları dökmüşün rahatlamışın çok ihtiyacın vardı gerçekten çok iyi olmuş canım benimhavalar güzelelşti oh senin münüş te ecik rahatlamış bence o tam anlamıyla rahatlaması için başka bişeye ihtiyacı varda, neyse idare etsin artık bir süre daha
çiğdem bende bugün bir rahatım bir mutluluk halindeyimhayırdır inşanllah canım günaydın
asicim günaydın bebemmmmmmmm
durummmmmmmmmm günaydın ablamm
papatya çakır böceği ne canımmm abuuuuu daha neler duyacaz yavv :82::82::82::82:abuuuu sokmadığımız şey kalmıycak bu gidişle tövbeyarabbim allahım bizi bunlara muhtaç etme amin

nurcikimmmmmmmm ben umutluyum sizden bu ilaçlar işinize yarayacaak gibime geliyor inşallahh
gelmayan arkadaşlarımada günaydınlar diyimmmm hepinizi seviyorum canlarım gelin öpemmmmmmm

günaydın canım evet canım hayırdır inşallahh hayır diyelim hayır olsun inşallahhhhhh
bizde seni seviyoruzz gel öpp uzattım yanacığımıııı

günaydın kızlar

tuğba nın durumuna düştüm bnmde münüş fena oldu kızlar 4 aydır tık yoktu akşamda milli oldum ama bi daha mı töbe töbe doğurana kadar yokkkkkk

Bir Gülüş Kadar İçten, Bir Gülüş Kadar Gerçeğim.. Kim Olduğum Ne Olduğum, Önemli Değil.. Kendimi İfade Edebildiğim Yerdeyim.. Hayatın Serüveni İçinde, Kimseden Fazla Bir şey Beklemeyenlerdenim..Ve ben Sevildiğim Kadar Değil, Sevebildiğim Kadar DEĞERLİYİM...!!

KOCACIĞIMI ÇOK SEVİYORUUUUUM

herkeze günaydınlarrrrrrrrr, asicim elbseni ben de çok beğendimm güle güle giy, elifcim 4 aydır yasak mı var dı kısss yazık sizeee

ayy bu ne güzel bir elbiseee asicim güle güle giy canım
teşekkür ederim ablacım daha güzelleri de senin olsunnn
günaydın kızlar

tuğba nın durumuna düştüm bnmde münüş fena oldu kızlar 4 aydır tık yoktu akşamda milli oldum ama bi daha mı töbe töbe doğurana kadar yokkkkkk

ah cnm benim yaaa milli olacam diiin şu eizyetleri çekmişsin ızıcık sabredin bacımm doğurunca bol bol milli olursunuzzz

herkeze günaydınlarrrrrrrrr, asicim elbseni ben de çok beğendimm güle güle giy, elifcim 4 aydır yasak mı var dı kısss yazık sizeee
EWT CNM TÜP BEBEĞE BAŞLADIĞIMIZDA YASAKTI1 AY ORDAN SONRASIDA HAMİLELİĞİN İLK 3 AYI YASAKTI BEN ŞİMDİ 4. AYIMA GİRDİM AKŞAM DAYANAMADIM SADECE YANMA VAR ŞİİİİYİİMDE

KIZ ANAM 4 AY NE DEMEK SEN DAYANABİLİRMİSİN BU ACI GEÇSİN AKILLANMAM BEN YA YİNE ATLARIM TOCEME :d

günaydın ablammm teşekkür ederim cnm ablam benim daha iyilieride senin olsuuun...

naber ablam sonucunuz ne zaman çıkacak bizim özelde olmasına rağmen 10 gün 15 gün sürmüştü ben özel de yaptırdım çünkü doktorumun özel muayenehanesinde polip aldırmıştım o arada onu da verdi eşim şükür bişey çıkmadı eşimde inş. sizde de çıkmıcak karyotip periferik kan yapıldı demiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…