Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben geldimm ama geberik oldummtam 11 saattir iş yapıyorumm saat 5 miş ben 6 sanıyodum daha pilav yapacam bide demin tam mutfağımı süpürdüm sildim mis gibi işim bitti derkene turşu kavanozu 15 kilo var bi kırıldı amanınnnn heryer turşu olduçok sinir oldum 1 saattir turşu temizliyorum ama allahtan elim melim kesilmedi bide halımı kaldırmıştım iyiki gelmedi halıma

AH canım yaaa neyse vardır ondada bi hayır kendini bu kadar yormayaydın bacım yarın yapardın birazınıda ohhh iyi olmuş ama tertemiz otur temizlik husanı attın darısı bana

hoşgeldin canım yaa kimsecikler yoktu tek kalmıştımmmm
neyse işlerini bitirmişin güle güle kirlet evini canımmm nazar çıkmış nazarrrrrrr

AH canım yaaa neyse vardır ondada bi hayır kendini bu kadar yormayaydın bacım yarın yapardın birazınıda ohhh iyi olmuş ama tertemiz otur temizlik husanı attın darısı bana

anaaaaaaa nuray nerdesin kıss sen ne zamandır yoktun ayy tozlarımı almaya halim kalmadı dip bucak yapınca böle oluyo 2 saat ütü yaptım sonra bi giriştim temizliğee ne koltuklar kaldı süpürülmedik ne bişey çamaşır suyundan ellerim gerildi zor yazıyorumm eeee sen nasılsınn yoktun bi aralar nişana mı gitmiştin nee

ben düğüne gitmiştim bacım yeni geldim pazartesi gün işte gezdim geldim

iyi akşamlar kızlar 2 gündür sessiz kalmış burası bende işlere daldım akşamda abim falan vardı giremedim

hepiniz iyisinizdir inşallahhh

nurcikle konuştuk çokkk yorgunn tutulmuş her tarafı neyseki bika gün ara vermişler

çiğdem tebrikler diplomanı almışsın

pınar temizlik yapmışmöışş ohh mis gibi olmuşturr

melikemm sende iysindir bizi merak etmişsin canım iyiyiz

teşekkür ederim canım sağolasınnn

kızlar iyi gecelerr kendinize iyi bakın bugün pınar abla dışında kimsecikleri göremedim canlarım ben yrın izinliyim adliyeye emniyet müdürlüğüne gidecem başvuru yapacağım tercüman için dua edin emi yarırn mübarek gün bide dr a gideceğim allahım gönlümüze göre versin herşeyi inşallahhhhhh dualarınızı eksik etmeyin hepinizi seviyorum hoşçakalın yanacıklarınıza iyi geceler öpücüğü kondum:80::80:

iyi geceler kızlar(elbet bi okuyan olacak)
nasılsınız benim misafirim vardı ikindi vakti geldi yemekti çaydı sohbetti derken 10 dk.oldu yollayalı hemen nete daldım kimler ne yapmış diye fazla sayfa ilerlememiş okumak kolay oldu.
Pınar nazar çıkmış canım kazan belan def olmuş temizliği zor olsada takma allah beterinden esirgesin.
bu gün topiği çiğdem beklemiş nurcan onamı emanet etti giderken aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…