hoşbuldum tatlım
çok şükür iyiyim
sabırsızım sadece kısmetse yarın annmlere gidecez zaman geçmiyor ya
neden sabırsızsın canım ben bişey mi kaçırdım acabaaa:26::26::26::26::26:
paşam uyandı kaçar ben canımm
ben geldimm ama geberik oldummtam 11 saattir iş yapıyorumm saat 5 miş ben 6 sanıyodum daha pilav yapacam bide demin tam mutfağımı süpürdüm sildim mis gibi işim bitti derkene turşu kavanozu 15 kilo var bi kırıldı amanınnnn heryer turşu oldu çok sinir oldum 1 saattir turşu temizliyorum ama allahtan elim melim kesilmedi bide halımı kaldırmıştım iyiki gelmedi halıma
ben geldimm ama geberik oldummtam 11 saattir iş yapıyorumm saat 5 miş ben 6 sanıyodum daha pilav yapacam bide demin tam mutfağımı süpürdüm sildim mis gibi işim bitti derkene turşu kavanozu 15 kilo var bi kırıldı amanınnnn heryer turşu oldu çok sinir oldum 1 saattir turşu temizliyorum ama allahtan elim melim kesilmedi bide halımı kaldırmıştım iyiki gelmedi halıma
AH canım yaaa neyse vardır ondada bi hayır kendini bu kadar yormayaydın bacım yarın yapardın birazınıda ohhh iyi olmuş ama tertemiz otur temizlik husanı attın darısı bana
hoşgeldin canım yaa kimsecikler yoktu tek kalmıştımmmm
neyse işlerini bitirmişin güle güle kirlet evini canımmmnazar çıkmış nazarrrrrrr
ayyy sorma valla gözlerime inanamadımaltı çıktı cam kavanozun evet hala kimseler yokkkk
:26::26::26::26:nerdeler kiii acabaaa
nee biliiimmmmmm anamadımmmm:44::44::44:
canım ben çıkıyorum kendine iyi bakk iyi akşamlar akşam girebilirsem girerim hepinizi öpüyorum muck muck muck:80:
anaaaaaaa nuray nerdesin kıss sen ne zamandır yoktun ayy tozlarımı almaya halim kalmadı dip bucak yapınca böle oluyo 2 saat ütü yaptım sonra bi giriştim temizliğee ne koltuklar kaldı süpürülmedik ne bişey çamaşır suyundan ellerim gerildi zor yazıyorumm eeee sen nasılsınn yoktun bi aralar nişana mı gitmiştin nee
iyi akşamlar kızlar 2 gündür sessiz kalmış burası bende işlere daldım akşamda abim falan vardı giremedim
hepiniz iyisinizdir inşallahhh
nurcikle konuştuk çokkk yorgunn tutulmuş her tarafı neyseki bika gün ara vermişler
çiğdem tebrikler diplomanı almışsın
pınar temizlik yapmışmöışş ohh mis gibi olmuşturr
melikemm sende iysindir bizi merak etmişsin canım iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?