Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anammm ben de eşimin dağınıklığını topluyorum ama bırak zayıflamayı kilo aldım artık 40 bedenim :86::86::86::86:

valla ben de senin gibi yaparım hiç umrumda değil kırılırlarsa kırılsınlar hele yağlı ellerle ayyyy kolay mı alınıyo o eşyalar temizliği de ne kadar zor bide benim salon koltuklar krem rengii gerçi etrafımda pek çocuk yok ablamın 2 kızı var onlarda benim çocuğum gibi herşeyi sölerim zaten ablamda ben de titiz temizlik manyağıı

kız çiğdem bu kızlarr nerdeler yaaaa 10 30 oldu kimse yok bi bağarsak ikimiz birden belki sesimizi duyarlar canımm

anammm ben de eşimin dağınıklığını topluyorum ama bırak zayıflamayı kilo aldım artık 40 bedenim :86::86::86::86:

ayy canım yaa ben stersten kilo veren insan olduğum için beni üzsün hemen anında belli eder kilolarım zayıflarımm yediğimi çıkarırım neredeyse yiyemiyorumm

canım zaten kendi yakınlarına söylesen anlayışla karşılar mesela ben dayımın gelini var çokseveriz birbirimizee herşey söylerim ama anne kırılmıyor neden huyumu suyumu bilir ve ayrıca bebiş içinde herşey yaparım ama görümcemlerin çocuğuna söyleyeyim hepinin bakışları üzerimde olur ana baba babaanne teyze dede kocam bile bakar ne yapıyorsun sen der gibi bende kusura bakmayın kolay alınmadı yada çıkmıyor derim umursamamm ama sinir oluyorlar bana hissettiriyorlar valla bana çokta fififiiiiii

nedense gelin olunca herşey batar zaten gerçi ben eşimin ailesinden çok memnunum allahıma şükür nazar değmesingenelde öledir yaniii

artık üzemiyorlarr dişimi gösterdimmmm
ama geceleri yatarken sessiz sedasız üzülür ağlarımmm eşime de belli etmem

iyi yapmışsın göster tabiii...amannn ne ağlıyosun boşver canımm yaaaa valla ben olsam hiççç üzemem kendimi beni düşünmeyen insan için (ama demesi kolay diceksin şimdi)

nedense gelin olunca herşey batar zaten gerçi ben eşimin ailesinden çok memnunum allahıma şükür nazar değmesingenelde öledir yaniii

aman canım iyi olun nazar değmesin inşallahhhh
aslında annem hep derki kızım daha yolun başındasın göreceksin bak sana değer verecekler derr ama şimdi bakıyorum da biraz daha iyiler bana karşı önceden yaptığı iyiliklerin altında hep bişeyler çıkardı bu sefer çıkmadııı öyle düşünmemeye çalışıyorum gerçekten anlamışlardır beni diyorum ama
hani geçenlerde demiştim ya size bebiş tutunmak üzereyken düşmüş diyee büyük görümcem duydu biliyor tam 1 ay sonra aradı beni geçmiş olsun dedi bende ne için dedim bebiş düşmüş dedi ooooo şimdi mi söylüyorsunuz ben unutmaya başladım neredeyse 1 ayı geçti dedim bi bozuldu cvp veremedi ayy teli kapatmak zorundayım dedi ben de hoşçkalın deyip kapattım

iyi yapmışsın göster tabiii...amannn ne ağlıyosun boşver canımm yaaaa valla ben olsam hiççç üzemem kendimi beni düşünmeyen insan için (ama demesi kolay diceksin şimdi)

aslında canım zaman geçtikçe alışıyorsun ve bakıyorsun kendini üzmemeye başlıyorsun zaten dediğin doğru canım hiç kimse için değmez vallaaaa

hem de görümce buu yaniii 1 ay sonra mı arar insan neyse boşver canım düşünme bunları keyfini bozmaaa inşallah düzelirlerr

çiğdemcim çamaşırım bitti makine bağarıyo gel çıkar şunları diyee ben asıyım canım sonra daa temizliğe girişicem sonra gene görüşürüz öpüyorumm

çiğdemcim çamaşırım bitti makine bağarıyo gel çıkar şunları diyee ben asıyım canım sonra daa temizliğe girişicem sonra gene görüşürüz öpüyorumm

tamam canım benim işine bak sen kusura bakma canım benim yüzümden işinden alıkoyduum seniii kolay gelsin allah yardımcın olsun muck muck muck kolay geldinn

tamam canım benim işine bak sen kusura bakma canım benim yüzümden işinden alıkoyduum seniii kolay gelsin allah yardımcın olsun muck muck muck kolay geldinn

yok canım ne demek iyi oldu iş bitmiyo zaten bu arada astım çamaşırlarımı temizliğe başlıyorum görüşürüz ben de öptüm :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…