Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar nerdesiniz yaaa hepiniz birden toz oldunuz hadi ben yürüyüşe çıkıyorum hepinizi öpüyorum muck muck muck
döndüğümde burda olun emii özledim sizzziiii

kızlar bu günlerde neden burası bu kadar boş ki ne zaman girsem kimsecikler olmuyoooo yaaa 20 gün ayrı kaldım neler değişmiş :84::84::84:

Arkadaşlar rahim filmimi yanlış cekip beni şubat ayından beri perişan eden doktor hakkında şikayetçi oluyum mu?
şikayetçi olup o adamı süründürmek istiyorum
sadece bana yaptıkları için değil
bundan sonra yapabilecekleri icin
çünkü eminim diyarbakır da kimse bu hatadan dolayı kimseyi şikayet etmez
LÜTFEN BANA Bİ FİKİR VERİN

canım benim fikrim senin durumunu bildiği halde bile bile bu hatayı yapıyorsa ben 1 dk durmam şikayet ederim.benim görümcemede rahim filmi çektirmiş bi dr ama boşuna çektirmişler bi başka dr a gittiğinde öğrenmiş vee görümcem 15 gün fazla bebiğini karnında bekletti dr bebek karnından bi çıkıyor mosmor yaşaması imkansızmıştı allahım izniyle bebiş kurtuldu ve görümcem hala dr u şikayet etmedi benim aklım almadı bu işe ben gözümü kırpmam acımam mahvederim neymiş tanıdık olduğu için miş tanıdığın batsın önce işini adam gibi yapsın ama yine sen bilirsin canımmm

slm şekerlerr nassınız bakımmmm
tubişim seni çok merak ediyomm
seyhan aplam senide nerelerdesin bakımmm
ipek aplaa annesinde nurcan apla çapada demet sen nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…