Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkes gitti topik bana kaldıııııııııııııııııııııı

iyi akşamlar hatunlarr kimsecikler yok ben yine yoğun bi gün geçirdimm eve geldim yemek yedik falan çamaşır yıka as balkon yıka anca oturdum şimdide bi yorgunluk çayı içeyim dedimm

geçmişee bakmadımm inşallah muhim bişey yoktur.

tuğğğbişşşşş şimdi gördümm resminii maşallahhh ne seksüü çıkmışsınnn öleee yanında olmak isterdimmm yanında uzanmakkk bu arada bende okudumm allah kabul etsin canım

yeteerr hastanedeydiniz sanırım eşin nasıl

ipekk canım salı günüü doğum varmışş demek beklenen gün geldi hayırlıısyla oğluna kavuşacaksınnn bizim içindeee koklaaa emiii

nurcik bugün seni aradım canım ama tel kapalıydııı

tuğbişim senlede konuşlamadık yaa doğru dürüst seslerden anlmışsındır koşturmaca bi gündü

tuğğğbişşşşş şimdi gördümm resminii maşallahhh ne seksüü çıkmışsınnn öleee yanında olmak isterdimmm yanında uzanmakkk bu arada bende okudumm allah kabul etsin canım
hayalini kurdumda ağzımdan bi sular aktıki sorma gitsin ayyy bıngıl bıngıl biiiiiiiiiiipppppp tövbe tövbe sapıtıyomuyum ne ya okumuşsun allah razı olsun canımm allah o güzwel gönlüne göree versinnnn
tuğbişim senlede konuşlamadık yaa doğru dürüst seslerden anlmışsındır koşturmaca bi gündü
olsun canım ne demek işin vardı aten hem sesini duydumya hırrrrr kısmet olurmu bigün sana dokanmak acep

GÜNAYDINLAR HAYRILI HAFTA SONLARI
rüyamda ipeği gördüm bebeğini doğurmuş sütü yokmuş bize burdan yazıodu...bende ona tavsielerde bulunuodum..(sanki ben ne bilirsem) ipeğim inş..bebeğine sağlıkla kavuşursun ve inşallah bol bol süütün olur bebeğimiz aç kalmaz ....

selam herkese günaydınbugün cumartesi tabi kimseler yok ama ben yazıyım çıkıyım genede
tuğbişim bende okudum canım allah kabul etsin seni ve miniğini allah nazarlardan kötülüklerden esirgesin
ipekkkkkkimmmmmmm allahım sağlıklı güzel bir doğum nasip etsin inşallah, bebeğini kucağına ilk aldığın zaman bizim içinde dua et olurmu mis kokuluyu koklarkende et

kızlar ben dün öğleden sonra kitaplarımı aldım ve çalışmaya başlıcam bu sefer biraz fazla 13 ders o yüzden devamlı çalışmam lazım tabi işten fırsat bulduğum zamanlarda
bu günlerde ben fazla takılamıcam size yoksa aklım burda kalıyor
hepinizi seviyorum görüşürüz kendinize iyi bakınnnnnnn

nurcik -tuğbiş -ipek- asi -duru- sevooo- sevdamce- hemşom -bebekdls-çiğdem-yeterr-papatya-xelifxx-tosti-nuray- başka varsa unuttum kusura bakmayın olurmu hepinizi seviyorum ve öperekten kaçıyorummmmmmmmmmmmmm

kolay gelsin canım rabbim zihin açıklığı versin bizde seni seviyoruzzz

slmm kızlarrrrrrrrrrrrr
canım kolay gelsinnnn

xelifxx hayırla çıksın canım rüyann

herkese iyi haftasonları banka hesabına bakmak için nete girdim sizede uğradım
hepinizden allah razı olsun iyi temennileriniz dualarınız için inşallah hamile kalmayı bekleyenler tez elden hamile kalır doğurmayı bekleyenler vaktinde sağlıkla bebişlerini doğurur pazartesi gelirim tekrar şimdi çıkıyorum

herkeze selam kızlar... yetercim nasılsın hastanede misiniz?şimdilik 200 okudum canım fırsat buldukça okumaya çalışıcam daha

herkeze selam kızlar... yetercim nasılsın hastanede misiniz?şimdilik 200 okudum canım fırsat buldukça okumaya çalışıcam daha

kuzum sağol teşekür ederim özelden yaz olurmu
rabbim bütün dualrımıza hepimizi ortak etsin inşşşş
canım has dün çıktık dr eve gödedi ama perşebe gün tekrar yatıracak bu bir haftayı evde geçirinn hem enfeksiyon için hemde has rahat etsin dedi (aci bir durumda yok şimdilik) bizde geldim perşebe tekrar gideceğiz

sapıtan bitek sen değilsinnn hadi senin başına vurdu bana ne oldu

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nuryacımm selam canım

hayrolsun inş.

demek yeniden ders çalışmaya başlıcan allah kolaylıklar versin canım benimde yarın sınavım var daha hangi okulda giricem ona bile bakmadım netten

aminn canımm

tuğbişim bende okudum canım allah kabul etsin seni ve miniğini allah nazarlardan kötülüklerden esirgesin
canım ağzına,yüreğine sağlık.. teşekkürler.demek ders çalışmaların başladı allah zhin açıklığı versin belli oldyumu diğer sınav sonuçların
sapıtan bitek sen değilsinnn hadi senin başına vurdu bana ne oldu
sendede potansiyel verimlilik arttı herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…