ipekcimmmmmmm doğumun ne zaman
ben çok heyecanlı ve sabırsız biriyimdir kendimi ve etrafımdakileri strese sokarım
salı günü inşallah
kızlar bu aralar sürekli düşlerde sevdim seni şarkısını dinliyorum nurcan burda paylaşmıştı bu şarkıyı dinledikce bebeğimi düşünüyorum demişti onun dediği gibi düşünerek dinleyince gerçekten nasıl anlam kazanıyor
bundan sonra inşallah bol bol ninni dinlersinn
ben çıkıyorum kızlarrr hoşçakalın
hoşgeldin ablam nasılsın bakem heycan doruktamııı
uyyy gel bi sarılam sannaa
doğumun kolay olması için bi dua var onu okucam canım senin içinahh ne güzel allahım hayırlısıyla almayı nasip etsin inşallahh
kızlaar acil bişe soracam
ben dün yoğurt mayalamıştım tutmamış resmen halen süt durumunda ben onu ne yapabilirim
hiç bilgim yok maalesef canımkızlaar acil bişe soracam
ben dün yoğurt mayalamıştım tutmamış resmen halen süt durumunda ben onu ne yapabilirim
allah razı olsun canım allah güzel gönlüne göre versin bende bugün sela vakti hem benim durumumdakiler için hemde hamile kalmak isteyen arkadaşlarım için dua ettim inşallah hepimizin duaları kabul olsun senin ve buradaki btün arkadaşların özlemi bitsin
zaten sezaryen çok rahat canımm hadi öptüm seni dualarımdasınn
tubişimmm haşin bakışlım napıyon gııııııı seni o yeşilliklerin içinde görünce aklıma neler geldi bi bilseeeeeennnn
çok güzelsin bacım rabbim nazarlardan saklasınnn münüşünü yirim kızzzzz
iyi olmana sevindim.sağol hayatım evet geliyo hafta sonu birlikteydik ama nednese bu günlerde bi anne doyumsuzluğu var bendeiyiyim canım sen nasılsın gözünaydın annen geliyomuş
eğer mayaladığın gibiyani süt ilk haliyle duruyosa hafif i-ılıt ve yemek kaşığının ucuyla yoğurt koy içine karıştırmadan sıcak bir ortam hazırla tekrar kalsıın sabaha kadar sürekli kontrol için açıp bakma sarabildiğpin kadar sar sıcak olsunkızlaar acil bişe soracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?