Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bu aralar sürekli düşlerde sevdim seni şarkısını dinliyorum nurcan burda paylaşmıştı bu şarkıyı dinledikce bebeğimi düşünüyorum demişti onun dediği gibi düşünerek dinleyince gerçekten nasıl anlam kazanıyor

bundan sonra inşallah bol bol ninni dinlersinn

doğumun kolay olması için bi dua var onu okucam canım senin için ahh ne güzel allahım hayırlısıyla almayı nasip etsin inşallahh

allah razı olsun canım allah güzel gönlüne göre versin bende bugün sela vakti hem benim durumumdakiler için hemde hamile kalmak isteyen arkadaşlarım için dua ettim inşallah hepimizin duaları kabul olsun senin ve buradaki btün arkadaşların özlemi bitsin

zaten sezaryen çok rahat canımm hadi öptüm seni dualarımdasınn

mantarlı soteyi seviyon dimek sağol canımmm allah razı olsun o senin gözlerinin güzelliği güzellik senin bakışlaırnda gizli,
iyiyim canım sen nasılsın gözünaydın annen geliyomuş
iyi olmana sevindim.sağol hayatım evet geliyo hafta sonu birlikteydik ama nednese bu günlerde bi anne doyumsuzluğu var bende
kızlaar acil bişe soracam
ben dün yoğurt mayalamıştım tutmamış resmen halen süt durumunda ben onu ne yapabilirim
eğer mayaladığın gibiyani süt ilk haliyle duruyosa hafif i-ılıt ve yemek kaşığının ucuyla yoğurt koy içine karıştırmadan sıcak bir ortam hazırla tekrar kalsıın sabaha kadar sürekli kontrol için açıp bakma sarabildiğpin kadar sar sıcak olsun

kızlaar acil bişe soracam
ben dün yoğurt mayalamıştım tutmamış resmen halen süt durumunda ben onu ne yapabilirim

kuzum çökelek yapabilirisin birazcık ısıtınca kesilecektir zaten tuz koy ve bez bir kesede süz mis gibi börek yappp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…