iyi geceler kızlar(elbet bi okuyan olacak)
nasılsınız benim misafirim vardı ikindi vakti geldi yemekti çaydı sohbetti derken 10 dk.oldu yollayalı hemen nete daldım kimler ne yapmış diye fazla sayfa ilerlememiş okumak kolay oldu.
Pınar nazar çıkmış canım kazan belan def olmuş temizliği zor olsada takma allah beterinden esirgesin.
bu gün topiği çiğdem beklemiş nurcan onamı emanet etti giderken aceba
çiğdemcim senin adına çok sevindim canım tebrik ediyorum seni azimli hatunsun vesselam
günaydınnn
nurcikim allah kolaylık versin canımzor gerçekten bilirim bende bu işleri her ne kadar yapmasamda çocukluğum köyde geçti benimde annemler çapaya gider ben evde kardeşime bakardım
tuğbiş okuyorum canım şimdi allah nazardan korusunelemterefiş kem gözlere şiş çiğdemm allah yolunu açık etsin canım inşannlah istediğin sonuçların hepsi gerçeklersin
selam kızlar herkese sanırım herkeşler iyi öperim hepiniziiiiiiiii
slm kızlar ben geldim ama kimsecikler yok yine neyse cuma günü ben diplomamla başvuru yapmaya gittim en az 3 senelik diploma olması şartmış hevesim biraz kırıldı moralim bozuldu sonra dr a gittim dr muayene falan etti iyi dedi 15 gün sonra tekrar gideceğim sonra oradan kbb dr a gittim burnumdan ameliyat olmuştum ben dr burun etlerimi almadı alerji reaksiyonum çok yüksekmiş ondan almadı başka dr a gittim küçük bi opresayonla etler küçültecez dedi 20 günlük ilaç verdi tekrar gel dedi ve ben eşimle hala tartışıyorum kızlar allah aşkına söyleyin yanlışım varsa eşim işini değiştirdi yani yıllık izni yok ben eşime dedim ki 3 gün izin al baş başa tatilimizi yapalım dedim eğer verirlerse dedim eşimde yok vermezler imkansız dedi bende tamam dedim cuma akşamıda ablasının tayini çıktı abla bende izin alayım sizinle oraya gideyim demez miiii deliye döndüm bend orada direk bana gelince izin yok demiştin noluyor şimdi dedim karı izni yok enişte izni var dedi şakayla konuştu benle öyle mi dedim hala tartışıyoruz anlayacanız hatam varsa söyleyin bileyimmm sizinde canınızı sıktıysam özür dilerim kızlarrr
ipekcim doğuöun az kalmış allahım yardımcı olsun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim tez zamanda kucağına alırsın inşallah
kamercim sınavların iyi geçmiştir inşallahhh
pınar abla allahım gönlüne göre versin
asicim hayırdır nerelerdesin yaaa özledim seniii
durucum merak ettim seni
unuttuğum varsa affınıza sığınırım öpüyorum sizleri ve seviyorum
ah ah bu erkekler 3 aşağı 5 yukarı aynıııı galiba:26::26::26::26::26:
bunalrı aynı fabirakamı üeretiyor neee
fabrikaya geri iade yok mu acabaaaaa:26::26::26::26:
ben yaptım diye demiyorum gerçekten çok yakışmış banyona güle güle kullann bacımEki Görüntüle 201604 Eki Görüntüle 201603
kızlar nurcik arkadaşımın bana yaptığı takım görmenizi istedim çokk güzel olmuş gören herkes çok beğendi ellerine sağlık bacım tekrar
ben yaptım diye demiyorum gerçekten çok yakışmış banyona güle güle kullann bacım
ben yaptım diye demiyorum gerçekten çok yakışmış banyona güle güle kullann bacım
çiğdem haklısın ben olsam cingar çıkarırım
valla çıkardım baya kötü tartıştık bana eve gelme dedi bende asıl sen gelme dedim bizim koca hala piyasada yokkkkkk
iyi geceler çiğdemm
iyi geceler canım nasılsın çıkıyormusun yoksaa
evet birazdan çıkıcam
çamaşır yıkadım gece gece
bitti şimdi asacam sabahtan beri çok yoruldum misafirim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?