Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok bekledim canım pek göz kulak olmadım ama neysee

slm kızlar ben geldim ama kimsecikler yok yine neyse cuma günü ben diplomamla başvuru yapmaya gittim en az 3 senelik diploma olması şartmış hevesim biraz kırıldı moralim bozuldu sonra dr a gittim dr muayene falan etti iyi dedi 15 gün sonra tekrar gideceğim sonra oradan kbb dr a gittim burnumdan ameliyat olmuştum ben dr burun etlerimi almadı alerji reaksiyonum çok yüksekmiş ondan almadı başka dr a gittim küçük bi opresayonla etler küçültecez dedi 20 günlük ilaç verdi tekrar gel dedi ve ben eşimle hala tartışıyorum kızlar allah aşkına söyleyin yanlışım varsa eşim işini değiştirdi yani yıllık izni yok ben eşime dedim ki 3 gün izin al baş başa tatilimizi yapalım dedim eğer verirlerse dedim eşimde yok vermezler imkansız dedi bende tamam dedim cuma akşamıda ablasının tayini çıktı abla bende izin alayım sizinle oraya gideyim demez miiii deliye döndüm bend orada direk bana gelince izin yok demiştin noluyor şimdi dedim karı izni yok enişte izni var dedi şakayla konuştu benle öyle mi dedim hala tartışıyoruz anlayacanız hatam varsa söyleyin bileyimmm sizinde canınızı sıktıysam özür dilerim kızlarrr

ipekcim doğuöun az kalmış allahım yardımcı olsun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim tez zamanda kucağına alırsın inşallah
kamercim sınavların iyi geçmiştir inşallahhh
pınar abla allahım gönlüne göre versin
asicim hayırdır nerelerdesin yaaa özledim seniii
durucum merak ettim seni
unuttuğum varsa affınıza sığınırım öpüyorum sizleri ve seviyorum

amin canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cümlemizin inşallahhh

ah ah bu erkekler 3 aşağı 5 yukarı aynıııı galiba:26::26::26::26::26:
bunalrı aynı fabirakamı üeretiyor neee

kızlar nurcik arkadaşımın bana yaptığı takım görmenizi istedim çokk güzel olmuş gören herkes çok beğendi ellerine sağlık bacım tekrar

slm kızlar hemen çıkmak zorunda kaldım komşum geldi hoş beş sohbet beni görünce burnunu gözleri sızlamış çok nazar var sizde dedi bi dua okudu vallahi korktum kocasına ne hesap verecem dedim gözleri çıkıyordu valla nasıl akıyor var yaa :26::26:
nurcik nerdesin sen yaa özlettin iyice kendinii demi yaa erkek milletii hepsi aynıı

evet birazdan çıkıcam
çamaşır yıkadım gece gece
bitti şimdi asacam sabahtan beri çok yoruldum misafirim vardı

kıyamam kolay gelsin bende dün temizlik yaptım öldüm öldüm dirildim birazdan yapacam sabah işe gidecem hiiç canım da istemiyorrrr hadi iyi geceler canım inşallah yarın görüşürz öptüm muckk mcuk mck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…