Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

neyse kızlar bende Çıkıyorum yemek vaktı gÖrÜŞÜrÜz sonra

esram senınle bugÜn hıÇ sohbet edenedık
ıyı akŞamlar

herkes gitmiş kimse kalmamış..kutlamalar güzeldi ama çıkmak zorundaydım..yazarken baş dönmesi oluyor..ne tuhaf...kaç aylık oldunuz şimdi..artık cinsiyetini görme vaktide geliyor...canım

ayyyyyyyyyyyy aplammmmmmmmmmmmmmmm ya çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim walla ağlattın beniiiiiiiiii Rabbim HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİB ETSİNNNNNNNN(AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN) KURBAN OLDUĞUM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNN RABBİM ANALI BABALI BÜYÜTSÜNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YAAAAAAAAAAAAAA ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOOOOOOOOK TEBRİK EDERİMMMMMMMMMM CANIMMMMMMMMMMM BENİMMMMMMMMMMMM

Kaldım bı baŞıma neyse bende Çıkıyorum allaha emanet olun darısı baŞımıza ınŞallah. ınŞallah bızlerde o lısteye gırerız Çok ÖpÜyorum cıcı bakın kendınızeeeeeeee.

selamlar kızlar...
sonunda korktuğum başıma geldi okulların açılmasıyla birlikte patronda çocuklarının çok fazla internete girmesini bahane edip internetimi kapattırdı... ((((
babamların evinden giriyorum internete çok merak ettim sizi neler oldu diye...

oyy nevommmmmmm canımmmmmm
Allahım büyük Allahım hamilesin çok sevindim ağlıcam nerdeyse kimselerde yok off bu gün burda olmalıydım yaa ((((((((
Rabbim sağlıkl hayırlısıyla hamilelik geçirmeni hayırlı doğumlar yapmanı hayırlısıyla kucağına almanı hayırlı evlat olduğunu görmeni nasip etsin inşallah canım benim... ayy ne diyeceğimi şaşırdım yaa...
canım benim yaaa çok sevindim inan acayip çok sevindim...

kızlar geçmişin hepsini okuyamadım kaçırdığım öenmli şeyler olursa nolur özleden mesaj atın ordan takip ederim gelince...
kedersizim canımmm...
ben eti puf (esra) için 800 okudum...
umudunukaybetme (fatma) için 1000 tane okudum hayırlısıyla kendime başlıcam inşallah 1444 taneye yarın...
allah hepinizden razı olsun dualarınız için eksiğim yok dimi. haber verirsiniz dimi. her akşam gelip bakıcam canlarım benim yaa...
heinizi çok öpüyorum...
hayırlı geceler...

selam jolitam bugün seni çok merak etmiştik
patronun netti kapatması kötü olmuş bundan sonra gündüz konuşamıycaz desene(
bugün nevonun haberi vardı sadece zaten buda bize yetti başkada bişey yok herkes bildiğin gibi

ESRA ıÇıN
ipek ................. 800
bynkutluay......... 644
nevbahar............ 500
esra...................500
bulut..................200
jollita..................800 OKUDU
sevda.................600
fatma.................200
tuyaneda...........200

TOPLAM 4444

FATMA ıÇıN
ipek.................. 800
bynkutluay.........200
nevbahar............500
esra...................200
bulut...................200
jollita................1000 OKUDU
sevda...............400
fatma..............1000 OKUDU
nevo.................144

TOPLAM 4444

AYNUR ıÇıN
ipek................... 800
bynkutluay.......... 500
nevbahar............. 500
esra....................200
bulut....................200
jolita...................1444
sevda...................400
fatma...................205 OKUDU
tuyaneda............200 OKUDU

TOPLAM 4444

JOLıTAM BAK FATMA ARKADAŞIMIZ SENıN ıÇıN 5 TANE FAZLA OKUMUŞ HABERıN OLSUN SEN 5 EKSıK OKUYACAKSIN

Son düzenleme:
kızlar çok ısrar etmeyin hayırlısı ise olsun diyin........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…