Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kader arkadaşlarım bende sizin gibi bebiş özlemiyle doluyum benide alırmısınız aranızaa

benimde4,5 senedir bebişim olmuyo tüplerimde tıkanıklık var
ameliyat oldum ama maalesef

suan tedavı gormuyoruumm 1 kez asılama yaptırdım asılama mı tup bebek mı bılmıyoruumm hayırlısı

cnm benım kayın nette gırecek manıtalar beklıyo ben kacar yarın gelırsen topıke bol bol sohbet ederııızzzz ıyı gecelerrr

merhaba arkadaşlar bende 7 yıldır bebek özlemi çekiyorum.acaba kaç yıl daha sürecek onuda çok merak ediyorum:gitme:

merhaba arkadaşlar bende 7 yıldır bebek özlemi çekiyorum.acaba kaç yıl daha sürecek onuda çok merak ediyorum:gitme:

MERHABA CANIM BENDE SENİN GİBİYİM 7. SENEME GİRDİM VE BU BEBEK ÖZLEMİ İÇİMİ HER GEÇEN GÜN DAHA ÇOK YAKIYOR ..BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM NE ZAMAN GELECEK BU EŞE OLU EŞŞELER :sinifsinif:

MERHABA CANIM BEN İYİ SAYILIRIM BEBİŞ ÖZLEMİYLE GEÇİYOR İŞTE GÜNÜM boshayallersmile
SEN NASILSIN HORMON HANIMIN DÜZENE GİRDİMİ :))

aynı be canım benimde 3.5 sene oldu dile kolay allah sabır versin bizlere
bu perşembe kontrolum var bakalım tsh hanım ne kadar düşmüş eğer 2 2.5 gibi olursa bu mükemmel bi haber olur benim için :Saruboceq:
peki hatırlıyamadım senin sorunun neydi canım

[sıze="2"]inş düşmüştür canım bana muhakkaK haber ver ok??
Canım eşimde sperm sayısı ve hareketlilikte baya bir problem var geçen gün dr a gittik doğal yoldan beklemeyin olmaz dedi tüpbebekten başka çare yokmuş ama allah büyük 1 seneye kadar birikim yapıcaz tedavi için.......inş o ara rabbim mucize yaşatırda meleğimi gönderir bana
[/sıze]

Son düzenleme:

anlıyorum canım malesef iki taraftada olabiliyo ne yapıcan başka dert vermesin yaradan allah gönlüne göre versin inşallah tüp için hazırlık yaparken bi anda süprüz yapar gelir oy kıyamam sana ben :çok üzgünüm: biz aynı yoldayız ve kardeş gibiyiz derdimiz aynı :Saruboceq: rabbim en kısa zamanda versin inşallah isteyen hepimize

inş iklimcim inş ALLAH daha büyük detler vermesin
canım senin eşinde varmıydı sorun??

inş iklimcim inş ALLAH daha büyük detler vermesin
canım senin eşinde varmıydı sorun??

amin canım..
yok eşiminde tahlillerine bakıldı hareketlilik mükemmel ve 50.binin üstünde spermi var yazlnış yazmadıysam 50lili yani maşşallahı var
ama neye yarar :çok üzgünüm:

slm canlarım nasılsınız sölemiştim gfeçen giirdiğimde memleketten ailem geldiği için nete çok giremedim salı gidiyolar sık sık gelcem inş.iki gün uzak kaldım maşallah neler olmuş neler yeni yeni isimler gördüm bu çok güzel ailemiz büyüyor.nazracanın transferi yapılmıuş gecenin yüzüsuyu hürmetine rabbim emekleri boşa çıkarmasın hayırlısıyla oda bize 18 şubatta hayırlı haber versin inşşşşş.hasta bi dedemiz vardı hangi güzel arkadaşındı bak ismini unuttum şimdi özür.rabbim o dedemizin acılarını dindirsin çektrmesin çok zor çekene içinde bakan içinde.bi arkadaşımız bebişini kaybetmiş allahım hayırlısından bidaha verir inş.üzülme diyemem acı bi durum ama rabbim sabır versin valla kızlar yarım aklım bu kadarını saklı tuttu yaşadıklarını anımsayamadığım tüm arkadaşlarım için herşeyin hayırlısını diliyorum VEEEEE NEVO SULTAN SENİ UNUTMADIM DUR KIS SENİ AYRI KUTLICAM BURASI KALABALIK OLDUyerimseniben

NEVOM CANIM ÇOK TEBRİK EDİYORUM inş hayırlısıyla rabbimin izni keremiyle o yavruyu kucağına almakta nasip olcak inan senin adına çok sevindim aman ilk üç ay çok önemli bilirsin dikkat et hatta tuvalete bile gitme kıs lazımlık al:roflol: nebileyim dikkat et işte ye iç yat öksürürken bile dikkat et bacım rabbime şükür senin hayırlı haberini aldık hayırlısıyla tamamına erdirsin allahım darısı tüm el açıp dileyenlerin başına inş.ee ben eylencenize katılamadım ama müsade edin şöyle iki tane döneyim ortada kıs kaydirigubbakcemile3 :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH ZILGIT ZILGIT :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: maşallah anasının karnında büyür inşallah

sorma valla hele ben nasıl üzüldüm bende yoktum en son duyan ben oldum bende tek başıma halay çektim deligibi :roflol: bu arada aklıma bişi takıldı kıs nevo gitme sakın tamammı topiğin adı sana uymaya bilir ama olsun gitme sakın hemşo lmaz:ya ben dua ediyorum tefriciye kur'an-ı kerim oluyorum ben kendime dua ederken sizde bana beddua etseniz diyorum bu kız adet olmasın diye ay delirmiş olmalıyım yazdığım şeylere bakın ama bende istiyorum ya benimde bebeğim olsuuuunnnn ooofffff ooffffff bu güzel haberin üstüne sayfayı karartmıyorum susuyorum tekrar kutluyorum hadi kaçıyorum hayırlı geceler hatta ilk günaydın benden olsun BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLERİN MEKANINDAKİ TÜM GÜZELLER GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN SİZLERİ SEVİYOREEEopuyorumnanaktanhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…