selam kader arkadaşlarım bende sizin gibi bebiş özlemiyle doluyum benide alırmısınız aranızaa
tabıkııı cnm hoşgeldıınnn aramızaaa senın sorunnn nedırrr
benimde4,5 senedir bebişim olmuyo tüplerimde tıkanıklık var
ameliyat oldum ama maalesef
selam kader arkadaşlarım bende sizin gibi bebiş özlemiyle doluyum benide alırmısınız aranızaa
merhaba arkadaşlar bende 7 yıldır bebek özlemi çekiyorum.acaba kaç yıl daha sürecek onuda çok merak ediyorum:gitme:
meraba kızlar nasılsınız bakalım
MERHABA CANIM BEN İYİ SAYILIRIM BEBİŞ ÖZLEMİYLE GEÇİYOR İŞTE GÜNÜM boshayallersmile
SEN NASILSIN HORMON HANIMIN DÜZENE GİRDİMİ :))
aynı be canım benimde 3.5 sene oldu dile kolay allah sabır versin bizlere
bu perşembe kontrolum var bakalım tsh hanım ne kadar düşmüş eğer 2 2.5 gibi olursa bu mükemmel bi haber olur benim için :saruboceq:
Peki hatırlıyamadım senin sorunun neydi canım
[sıze="2"]inş düşmüştür canım bana muhakkaK haber ver ok??
Canım eşimde sperm sayısı ve hareketlilikte baya bir problem var geçen gün dr a gittik doğal yoldan beklemeyin olmaz dedi tüpbebekten başka çare yokmuş ama allah büyük 1 seneye kadar birikim yapıcaz tedavi için.......inş o ara rabbim mucize yaşatırda meleğimi gönderir bana [/sıze]
anlıyorum canım malesef iki taraftada olabiliyo ne yapıcan başka dert vermesin yaradan allah gönlüne göre versin inşallah tüp için hazırlık yaparken bi anda süprüz yapar gelir oy kıyamam sana ben :çok üzgünüm: biz aynı yoldayız ve kardeş gibiyiz derdimiz aynı :Saruboceq: rabbim en kısa zamanda versin inşallah isteyen hepimize
inş iklimcim inş ALLAH daha büyük detler vermesin
canım senin eşinde varmıydı sorun??
selam kızlar
ben dün çok kötü oldum adet oluyo gibi karnım çok ağrıdı....
moralim çok bozuldu...hatta biraz ağladım... eşimde çok üzüldü...dayanamadım nolcaksa olsun artık dedim bugün tahlil yaptırdım....
kızlar sonucu aldım....hamileymişim............
sizin hakkınızı nasıl öderim...ettiğiniz dualar verdiğiniz moral destek herşey için yüce Rabbim karşılığını size de en kısa zaman da bebişlerinizi göndererek versin...
kızlar hadi gelin....
oyy nevommmmmmm canımmmmmm
Allahım büyük Allahım hamilesin çok sevindim ağlıcam nerdeyse kimselerde yok off bu gün burda olmalıydım yaa((((((((
Rabbim sağlıkl hayırlısıyla hamilelik geçirmeni hayırlı doğumlar yapmanı hayırlısıyla kucağına almanı hayırlı evlat olduğunu görmeni nasip etsin inşallah canım benim... ayy ne diyeceğimi şaşırdım yaa...
canım benim yaaa çok sevindim inan acayip çok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?