Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevbahar76 ayyyyy hamişmisin seennn canııımmm rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah çok mutlu oldummmm....:ecrin_bebek::CüvCüv::dance:

SELAM FATOŞ BİZ BUGÜN ÇOK İYİYİZ NEVO HAMİLE DARISI BİZEDE OLSUN
SEN NASILSIN PC GELDİMİ TAMİRDEN aklinialirimsmile

evet cnm geldııı pc tamırden sonunda demek nevo hamıleee allah analı babalı buyutsun sonuna erdırsı n ınsallah kazen bey öyle demesi kolay bekarsınız beey bebek özlemi çekmiyosunnuz bide üstüne üstelik sacma sapan bakışlara maruz kalmıyosunuz demesi kolay ama yaşaması çok zzzooorrrr

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz, ftsedp+, Kazen, tuyaneda+

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bıraz geç kaldımmm ama olsun nevo ıcın bıraz halay çekeyımmm:teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv:

bıraz geç kaldımmm ama olsun nevo ıcın bıraz halay çekeyımmm:teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv:

YANLIZ OLMAZ BENDE KATILAYIM BARİ VER BAKALIM MENDİLİ BAŞII BEN ÇEKECEM :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

eeeeeeeee kedersizim sen ne yapıyorsun tedavımı varmı yokmu nasıl gecıyooo zamann ben yokken neler oldu topıkte kımse benı ozlemedımıı yaaaa sormamıssınız hıç

eeeeeeeee kedersizim sen ne yapıyorsun tedavımı varmı yokmu nasıl gecıyooo zamann ben yokken neler oldu topıkte kımse benı ozlemedımıı yaaaa sormamıssınız hıç

HERŞEY BİLDİĞİN GİBİ CANIM TEDAVİ, İŞİ ZOR 1 SENEYE KADAR ANCA BİRİKİM YAPABİLİRZ
HEM GEÇMİŞİ OKUMADIM DİYORSUN HEM BENİ SORMAMIŞSINIZ DİYORSUN NERDEN ÇIKARDIN ŞİMDİ :dilcikar:

yaaa bıraz nazzz yapayııımmm dedımmm yaaaaa ya kedersızımm bu sayılar var fatma su kadar okudu otekı bu kadar okudu dıyee nedeırrr o yaaaaa

canım tefriciye duası okuyoruz cuma günü başlıyoruz bir dahaki cumaya kadar 4444 adet okunuyor herkes okuyabildiği kadar alıyor haftada 3 arkadaşa okuyoruz

canım tefriciye duası okuyoruz cuma günü başlıyoruz bir dahaki cumaya kadar 4444 adet okunuyor herkes okuyabildiği kadar alıyor haftada 3 arkadaşa okuyoruz

banada verırmısınız bende okuyummm ama cumartesı sınavımm varrr ondan sonra okurummm bıde ne dıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…