Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sag ol tatlim beni de eklemissin,insaallah gercek listeye de girerim.

CANIM BENIM,TEBRIK EDERIM,INSALLAH SAG SALIM KUCAGINA ALIRSIN,8 YILIN OZLEMINI CIKARIRSIN,SONUNDA RABBIM GONLUNE GORE VERDI,SUKURLER OLSUN,
senin adina o kadar sevindim ki.bize umut oldun,hep dua etdin,biz de sana tabii,sonunda dualarimiz kabul oldu,insallah bizim hamis lestemis buyudukce buyuycek.kendine dikkat et,stress yapma.seni cok seviyorummmmmmmmm
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
:

ya cok sirinler
ya kizlar size bir sey diyeyim mi hamilelik gercekten bana yakismis
vallahi var ya hamile olsam ne guzel olur
kedersizcigim lutfen bu resimlerisureklikoy da umudumuz bitmesin
ayyyyyyy cok sirinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oyyyyyyyyy
bu para icimyakti kavurdu
parami bir denklestirsem allahin izni ile
ya ne kadar kotu ya bebegimiz bizi ozluyor biz onu ozluyoruz
ama pramiz yok diye kavusamiyoruz

günaydın hanımlar
etipufum dahakimse gelmemiş nasılsın canım bebiş nasıl senin durumunu sormaktan bebişi
unutuyoruz kaç haftalık oldunuz

günaydın hanımlar
etipufum dahakimse gelmemiş nasılsın canım bebiş nasıl senin durumunu sormaktan bebişi
unutuyoruz kaç haftalık oldunuz

evet canım henüz kimse gelmemiş... inşallah bugün hepimiz için güzel bir gün olur... şuanda 13 haftalık olduk...
sen bugün nasılsın..

evet canım henüz kimse gelmemiş... inşallah bugün hepimiz için güzel bir gün olur... şuanda 13 haftalık olduk...
sen bugün nasılsın..

iyiyim canım bildiğin gibi işte benimde adet tarihim yaklaştı onu bekliyorum
siz kocaman olmuşsunuz bir iki haftaya cinsiyetiniz belli olur maşallah canım ya
sıkıntılı zaman allahın izniyle az kalmış bence senin kızın olacak canım

Günaydın kızlar
bugün bütün gün burda olup sizinle sohbet edecektim hesapta...sabah açık pembe bi lekelenmem oldu bugün sürekli yatmam gerekiyo. yarın kan tahlilini yenilicem...dualarınızı eksik etmeyin canlarım...herşey nasip ve gerçekten herşey hamile olmakla bitmiyo. rabbim yardımcımız olsun mutluluğumuz kısa sürmez inşallah...

etipufun tefriciyelerini bitirdim kızlar...

nevbaharım kendine çok dikkat et dinlen yorulma inşallah herşey yolunda olucak merak etme
genellikle tedavi yoluyla hamile kalanlarda lekelenme oluyo çok duyuyorum korkma aklına kötü şeyler getirme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…