sag ol tatlim beni de eklemissin,insaallah gercek listeye de girerim.nazracatuyaneda ipek
sevdafatma jollita tuğba
bynkutluaybennnnnnnn yıldız
off offff hayali bile güzel beeee boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
selam kızlar
ben dün çok kötü oldum adet oluyo gibi karnım çok ağrıdı....
moralim çok bozuldu...hatta biraz ağladım... eşimde çok üzüldü...dayanamadım nolcaksa olsun artık dedim bugün tahlil yaptırdım....
kızlar sonucu aldım....hamileymişim............
sizin hakkınızı nasıl öderim...ettiğiniz dualar verdiğiniz moral destek herşey için yüce Rabbim karşılığını size de en kısa zaman da bebişlerinizi göndererek versin...
kızlar hadi gelin....
nazracatuyaneda ipek
sevdafatma jollita tuğba
bynkutluaybennnnnnnn yıldız
off offff hayali bile güzel beeee boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
olsun hamile kalalımda sonuncu olmayada razıyım ben boshayallersmile
biz tedavi için para biriktircez ayda 350 gibi
çok şeyden kısıtlıyacaz ben mesela kendim için üst baş hiç bişey almıyacam eskilerimle idare edecem mutfaktanda biraz kesecem eşimde havalar düzelince okula yayan gidip gelecek dışardan bişey yemiyecek 1 sene sıkcaz dişimizi mirmirmirmir
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
BU LİSTE BÖYLE OLSUN BUNDAN SONRA :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
günaydın hanımlar
etipufum dahakimse gelmemiş nasılsın canım bebiş nasıl senin durumunu sormaktan bebişi
unutuyoruz kaç haftalık oldunuz
evet canım henüz kimse gelmemiş... inşallah bugün hepimiz için güzel bir gün olur... şuanda 13 haftalık olduk...
sen bugün nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?