benim üzüldüğüm tek şey iki senede içtiğim onca ilaç olduğum onca iğne okadar zaman hepsi boşmuş aldığım onca kilo nasıl doktorlar ben anlamıyorum maddi manevi gitti haddi maddi yerine gelir onuda geçtim pskolojim bozuldu bebek görmeye hamile görmeye dayanamaz oldum...içme demesinin sebebi bazı bunyeler bitkilere karşı farklı reaksiyonlar gösterebiliyor ondan canım inşallah sende işe yarar...
haklısın canım boşa geçen zamana yaramaz ilaçlar içimeye çalış sonra da sorunu bul bende 2 senedir tedavi görüyorum ama benim ilk başlarda yumurtalığımın içinde kist vardı ondan bebk olmuyordu 2 kere ameliyat oldum en son aralıkta ameliyat oldum şimdi kist mist yok bu ay gebe kalamazsam eşimi muayene edecekler bakalım rabbim hepimize hayırlısını versinnn
iyi olmana sevindim yıldızım bende sana mail atacaktım şimdi yemin ederim merak ediyordum bayadır görüşemedik bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah....
inşallah hamile kalırsın canım olmazsada üzülme eşinede sadece spermogram yaptırtma onun yanında morfolojisinede baksınlar mutlaka özellikle isteyin.sperm sayısı azsa hareketsizse vs ilaçla düzeltiliyormuş ama morfolojisi yoksa dierek uğraşmadan tüp bebeğe gidin genede doktorun ve siz daha iyi bilirsiniz.
sağol canımmm hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah rabbim fazla bekletmezden kavuştursun bizlere inşalahhh
sag ol canım.ALLAH razı olsun.senin yazdıklarını okudum.RABBİM emeklerini bosa cıkarmasın ınsallah.ınsallah cok yakında senın de listede ismini okurum.RABBİMDEN umut kesilmez.inan hic beklemedıgım anda meleyimi gonderdi bana.sana da oyle olur ınsallah.kendine iyi bak.
anımsın ya görmedim quuzmmm nasılsın bakemm hayırlı haberler ver datlımmmmmm
canım nasılsınn iyimisin nasıl gidiyorr meleklerin seninle datlım inşalahh sıkı sıkı tutunsunlar test tarihin ne zamann
çiğğdooşşşşşşşş naberr
merhaba kızlar nerelerdeydiniz az önce kimse yoktu.Pınar nasılsın neler hissediyorsun
pınar transferin adetinin kaçıncı günü oldu ve donmuşta merkeze ne kadar ücret verdiniz?
öpüyorum hepinizi muck muck muck yarın görüşürüz inşallah byyy:80::80::80::80::80:
Çiğdem iyim canım yaramazlık yok bende kimse yok diye oyun oynuyordum.
Pınar güzel gerçekten uygunmuş 3 embriyonuda çözdülermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?