Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haklısın canım boşa geçen zamana yaramaz ilaçlar içimeye çalış sonra da sorunu bul bende 2 senedir tedavi görüyorum ama benim ilk başlarda yumurtalığımın içinde kist vardı ondan bebk olmuyordu 2 kere ameliyat oldum en son aralıkta ameliyat oldum şimdi kist mist yok bu ay gebe kalamazsam eşimi muayene edecekler bakalım rabbim hepimize hayırlısını versinnn

merhaba canım arkadaslarım.nasılsınız?ınsallah hepınız ıyısınızdir.beni hamilelik listesinden silmenize cok uzuldum.hıc bi zaman boyle bı sey beklemiyordum.cok zoruma gitti.cunki ben size evde netimin olmamasını annemlerede de cok zayıf oldugunu soylemisdim.kac kes yazmaya calıstım ya net gıttı ya da elektrikler kesildi.2 saat once de yazmaya calıstım ama olmadı.doktor da bana yasaklamıstı netı.zor bı hamilelik gecirıyorum.ama bebeyimi her ıcımde hiss etdigimde hepiniz ıcın -isimlerinizi anarak dua ettim.bundan sora da hep dualarımdasınız.ınsallah RABBİM dualarımı kabul eder.
bundan sora musafır olarak listede arkadaslarımın birer birer hamile haberlerini okuycam insallah.aranızdan ayrılıyorum.yolunuz acık olsun.ınsallah hepımiz meleklerimize kavusuruz.bundan sora fırsat buldukca musafiriz olarak size katılıcam.guzel haberlerinizi alıp cıkıcam.
kendinize iyi bakın.ALLAH hepinizin yardimcısı olsun.bu dunyada hıc kımse bebek hasretı cekmesin ınsallah.
sizi tanımasam da hep yakınım bildim.aynı acıyı paylastık.insallah hepımızın acısı son bulur.RABBİM hic birimizin kucagını bos bırakmasın.
optum.ALLAHA emanet olun.

iyi olmana sevindim yıldızım bende sana mail atacaktım şimdi yemin ederim merak ediyordum bayadır görüşemedik bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah....

inşallah hamile kalırsın canım olmazsada üzülme eşinede sadece spermogram yaptırtma onun yanında morfolojisinede baksınlar mutlaka özellikle isteyin.sperm sayısı azsa hareketsizse vs ilaçla düzeltiliyormuş ama morfolojisi yoksa dierek uğraşmadan tüp bebeğe gidin genede doktorun ve siz daha iyi bilirsiniz.

iyi olmana sevindim yıldızım bende sana mail atacaktım şimdi yemin ederim merak ediyordum bayadır görüşemedik bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah....

sag ol canım.ALLAH razı olsun.senin yazdıklarını okudum.RABBİM emeklerini bosa cıkarmasın ınsallah.ınsallah cok yakında senın de listede ismini okurum.RABBİMDEN umut kesilmez.inan hic beklemedıgım anda meleyimi gonderdi bana.sana da oyle olur ınsallah.kendine iyi bak.

sağol canımmm hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah rabbim fazla bekletmezden kavuştursun bizlere inşalahhh

inşallah sağol gönlü güzel arkadaşım benim....

iyiyim melikecim bol bol yatıp dinlenerek geçiriyorum günlerimi 16 haziranda testim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…