Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gumaydınnnnnnnnnnnnn hatunlarr nasılsınızz melıkemmm nerelerdee gezıyosun geldeee ıkı konuşakkkk bak bırazdan doktora gidicemmmmmmmm

elifcimmm gözün aydınn canım hayırlı bi evlat olsun inşallah darısı başımıza

evet canım hep yatıyorum zaten sağolsun annem var yanımda hiç bişey yaptırmıyo bana sürahiyi bile kaldımama kızıyo çok sağol öptüm senii

gumaydınnnnnnnnnnnnn hatunlarr nasılsınızz melıkemmm nerelerdee gezıyosun geldeee ıkı konuşakkkk bak bırazdan doktora gidicemmmmmmmm
anımsın ya görmedim quuzmmm nasılsın bakemm hayırlı haberler ver datlımmmmmm
kimse yok muuuuuuu:84::84::84:

canım nasılsınn iyimisin nasıl gidiyorr meleklerin seninle datlım inşalahh sıkı sıkı tutunsunlar test tarihin ne zamann

selam kızlar nasılsınız?Ben pek iyi değilim iki sendir gördüğüm tedavi boşunaymış eşimde de sorun varmış ve ben bu yüzden hamile kalamıyormuşum ve bunu iki senedir gittiğim doktorlar anlamamış.Şimdi temmuzda tüp bebek deniyeceğiz....

slm canım çok geçmiş olsun eşinin ne sorunu varmış allahtan ümit kesilmez canım yeterki rabbim dermansız dert vermesin

sperm mrfolojisinde sorun var canım %1 çıktı hayırlısı doktorum olucak Allahın izniyle dedi yumurtaların çok olası artı dedi bende pko luyum.ALLAH nasip eder inşallah o duyguyu bende tadarım.Herşeyde bi hayır vardır buda bizim sınavımızmış....

evet canım öyle herşeyde vardır bi hayır canım ya canım sen böğürtlen kökü kaynatıp içtin mi iyi geldiğini duydum ben içtim biraz faydasını gördüm ama çok düzensiz içtim ben

yok canım doktorum kesinlikle benden habersiz öyle şeyler yapma dei soğan kürünü incir kürünü falan anlattım da zaten senin yumurtalarını ilaçla büyütüp çatlatırım ama eşinin testinden dolayı hamile kalamazsın mümkün değil dedi tüp bebekden başka çare yok anlayacağın...Olsunda tüp müp fark etmez

hımm anladım ben doktoruma söyledim doktorum bana bakarsın vesileyle hamile kalırsın belli mi olur zararı yok içebilirsin demişti allahım büyük canım dediğin gibi tüpe müpe bakmıyoruz bebiş olsun diye uğraşıyoruzzz

benim üzüldüğüm tek şey iki senede içtiğim onca ilaç olduğum onca iğne okadar zaman hepsi boşmuş aldığım onca kilo nasıl doktorlar ben anlamıyorum maddi manevi gitti haddi maddi yerine gelir onuda geçtim pskolojim bozuldu bebek görmeye hamile görmeye dayanamaz oldum...içme demesinin sebebi bazı bunyeler bitkilere karşı farklı reaksiyonlar gösterebiliyor ondan canım inşallah sende işe yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…