günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
gumaydınnnnnnnnnnnnn hatunlarr nasılsınızz melıkemmm nerelerdee gezıyosun geldeee ıkı konuşakkkk bak bırazdan doktora gidicemmmmmmmm
günaydın canımmmmmm nasılsınnn
günaydın canımmm geçmiş olsunnn
sağol kuzum iyiym dışarda işler var dışarı çıkacağım
merhaba çiğdem nasılsın demek yorgunluğum geçmedi hala
kızlar napayım ya laf attıorum kimse cevap vermedi bende alındım yani hamileyizz burda dimi alınıorum işte............sölüorum bebeğimin cinsiyetini sölüorum sölorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
E R K E E E E E E E E E E E E K K KK K K K K
rabbim hepinize de nasip etsin olmayanlara versin inşallaaaaaaaaaahhhhhhh
BEBEKDELİSİ arkadaşım seninde transgferin hayırlı olsun inş..bu defa senledir nolur dikkat et lütfen hemen banyo yapma kabak çekirdeği ye bak netten daha önce transferi olanları araştır ne yapmışlar..inş..sende müjdeni verirsin bize 10 gün sonra
bu mesajı çok sevdim bütün kalbimle dua ediyorum inşallah bu sefer seninle yavruların
Günaydın kızlar
sevdam nasıl oldu acaba inşallah iyi geçmiştir
elif topik biraz sakin bugünlerde cinsiyeti nedir mercimeğimizin
bebekdls canım yat dinlen pcye girme bir müddet inşallah bebeler tutunurlar canım
kızlar sizleri öperim ve çıkarım
anımsın ya görmedim quuzmmm nasılsın bakemm hayırlı haberler ver datlımmmmmmgumaydınnnnnnnnnnnnn hatunlarr nasılsınızz melıkemmm nerelerdee gezıyosun geldeee ıkı konuşakkkk bak bırazdan doktora gidicemmmmmmmm
kimse yok muuuuuuu:84::84::84:
selam kızlar nasılsınız?Ben pek iyi değilim iki sendir gördüğüm tedavi boşunaymış eşimde de sorun varmış ve ben bu yüzden hamile kalamıyormuşum ve bunu iki senedir gittiğim doktorlar anlamamış.Şimdi temmuzda tüp bebek deniyeceğiz....
sperm mrfolojisinde sorun var canım %1 çıktı hayırlısı doktorum olucak Allahın izniyle dedi yumurtaların çok olası artı dedi bende pko luyum.ALLAH nasip eder inşallah o duyguyu bende tadarım.Herşeyde bi hayır vardır buda bizim sınavımızmış....
yok canım doktorum kesinlikle benden habersiz öyle şeyler yapma dei soğan kürünü incir kürünü falan anlattım da zaten senin yumurtalarını ilaçla büyütüp çatlatırım ama eşinin testinden dolayı hamile kalamazsın mümkün değil dedi tüp bebekden başka çare yok anlayacağın...Olsunda tüp müp fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?