ne olsun yavrus uykumu kaybettim onu arıyorum sennabersin
alıştırdık galiba bünyeyiaynen 2 olmayınca bende uyku yok
alıştırdık galiba bünyeyi
benim minnoşumiki gündür durgundu pek hissedemiyodum bugün ne dinlediysem ne dinlettiysem tık yok kalp etışlarını dinledim evde (artık bi cihazım var)neyse az evelde fatih üreğin hayde sini açtım ayy tepik geldi noliyyiii diye bi bağırdım nasıl olurda fatih ürekte harekete geçer benim kızzzzzzzz ıyyy zevkleri, babasınamı çekiyo neeeeeee
allaha çok şükür bir saat önce yolu yarıladık20 haftalık olduk bi bu kadar daha var haydi hayırlısıoğğğğğğğğğğ senin kız yaramaz olacak ne çabuk tekmelemeye başladı ben 25. haftada hıssetmiştim hareketlerini sen kaç haftalık oldun?
hı hı evet evde kendin dinleyebiliyorsun kalğp atışlarını pc ye kaydedebiliyosun hıçkırık sesleri bile duyuluıyomuşta ben hiç denk gelmedim hıçkırığınane cihazı yeni duydum kendin duyabiliyormusun yani kalp atışlarını ömürsün
benim minnoşumiki gündür durgundu pek hissedemiyodum bugün ne dinlediysem ne dinlettiysem tık yok kalp etışlarını dinledim evde (artık bi cihazım var)neyse az evelde fatih üreğin hayde sini açtım ayy tepik geldi noliyyiii diye bi bağırdım nasıl olurda fatih ürekte harekete geçer benim kızzzzzzzz ıyyy zevkleri, babasınamı çekiyo neeeeeee
günaydın canlarım nasılsınız iyisinizdir inşallahh
yeter ablacım haklısın valla 1 kilo diye diye bu hale geliyoruzz
durucummmm kilolarını verirsin inşallahhh
elifcim sana öyle geliyor kimse ilgisiz değil sadece herkesin işleri var bu sıralar hadi müjdemizi alalım kızımız mı oluyor yoksaaa
sevdanehri canım allahım yardımcı olsun acil şifalar canım
bebğim olurmu hiç öyle şeyyyy
söyle baalım yeğenciğimiz prensesmi prensmiiiiiiiiiii
elifcimmmm gözün aydın canımmm çok merak ettim neyin oluyo canımm ben bikaç gündür yoktum p.tesi transferim oldu bekliyorumm öpüyorum seniii
kimse yokki ilgisiz olsun canım haydi ver müjdeni pipilimi kukulumuuuhayırlı sağlıklı olsunda allah ne vermişse bizimdir dimi
yavrus geçmiş olsun neden acaba üşüttümü bebem yaaa allahım acilşifalar versin
Günaydın kızlar
sevdam nasıl oldu acaba inşallah iyi geçmiştir
elif topik biraz sakin bugünlerde cinsiyeti nedir mercimeğimizin
bebekdls canım yat dinlen pcye girme bir müddet inşallah bebeler tutunurlar canım
kızlar sizleri öperim ve çıkarım
kızlar napayım ya laf attıorum kimse cevap vermedi bende alındım yani hamileyizz burda dimi alınıorum işte............sölüorum bebeğimin cinsiyetini sölüorum sölorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
E R K E E E E E E E E E E E E K K KK K K K K
rabbim hepinize de nasip etsin olmayanlara versin inşallaaaaaaaaaahhhhhhh
BEBEKDELİSİ arkadaşım seninde transgferin hayırlı olsun inş..bu defa senledir nolur dikkat et lütfen hemen banyo yapma kabak çekirdeği ye bak netten daha önce transferi olanları araştır ne yapmışlar..inş..sende müjdeni verirsin bize 10 gün sonra
kızlar napayım ya laf attıorum kimse cevap vermedi bende alındım yani hamileyizz burda dimi alınıorum işte............sölüorum bebeğimin cinsiyetini sölüorum sölorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
E R K E E E E E E E E E E E E K K KK K K K K
rabbim hepinize de nasip etsin olmayanlara versin inşallaaaaaaaaaahhhhhhh
BEBEKDELİSİ arkadaşım seninde transgferin hayırlı olsun inş..bu defa senledir nolur dikkat et lütfen hemen banyo yapma kabak çekirdeği ye bak netten daha önce transferi olanları araştır ne yapmışlar..inş..sende müjdeni verirsin bize 10 gün sonra
3 paket dondurma yedim datlımmmm kaptım bulaştırdımm hiç sorma aşkitom yaakimse yokki ilgisiz olsun canım haydi ver müjdeni pipilimi kukulumuuuhayırlı sağlıklı olsunda allah ne vermişse bizimdir dimi
yavrus geçmiş olsun neden acaba üşüttümü bebem yaaa allahım acilşifalar versin
ayyh çok yaşa datlımmm emiiiiibenim minnoşumiki gündür durgundu pek hissedemiyodum bugün ne dinlediysem ne dinlettiysem tık yok kalp etışlarını dinledim evde (artık bi cihazım var)neyse az evelde fatih üreğin hayde sini açtım ayy tepik geldi noliyyiii diye bi bağırdım nasıl olurda fatih ürekte harekete geçer benim kızzzzzzzz ıyyy zevkleri, babasınamı çekiyo neeeeeee
temem datlımmmnumaramı bilen arkadaşlar ben o hattı kapattırdım yeni numaram nurcikte var bilginize
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?