Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benim minnoşumiki gündür durgundu pek hissedemiyodum bugün ne dinlediysem ne dinlettiysem tık yok kalp etışlarını dinledim evde (artık bi cihazım var) neyse az evelde fatih üreğin hayde sini açtım ayy tepik geldi noliyyiii diye bi bağırdım nasıl olurda fatih ürekte harekete geçer benim kızzzzzzzz ıyyy zevkleri, babasınamı çekiyo neeeeeee

numaramı bilen arkadaşlar ben o hattı kapattırdım yeni numaram nurcikte var bilginize

oğğğğğğğğğğ senin kız yaramaz olacak ne çabuk tekmelemeye başladı ben 25. haftada hıssetmiştim hareketlerini sen kaç haftalık oldun?

ne cihazı yeni duydum kendin duyabiliyormusun yani kalp atışlarını ömürsün

oğğğğğğğğğğ senin kız yaramaz olacak ne çabuk tekmelemeye başladı ben 25. haftada hıssetmiştim hareketlerini sen kaç haftalık oldun?
allaha çok şükür bir saat önce yolu yarıladık20 haftalık olduk bi bu kadar daha var haydi hayırlısı darısı sizlere inşallahhhh
ne cihazı yeni duydum kendin duyabiliyormusun yani kalp atışlarını ömürsün
hı hı evet evde kendin dinleyebiliyorsun kalğp atışlarını pc ye kaydedebiliyosun hıçkırık sesleri bile duyuluıyomuşta ben hiç denk gelmedim hıçkırığına inşallah nurcanıma yada sevoma hediye edicem onların hayırlı haberlerini alayım hayırlısıyla tabiki topicteki herkesin haberine kendim kadar sevinicem ama onlarla daha eski olduğumuz için yanlış anlama emi kuzum

yavrus müsadenle ben kaçtımyavş yavaş uyusam iyi olur aaaaa bak şimdi aklıma geldi iğrenç bir antibiyotiğim var içmem gereken sıvı birde sidik gibi öğğğğğğğğğğğğğğğğğ kaçtım ben çok çok öptüm
GÜL KOOKULU ŞEY IMMM YANAKLARINIZDAN

tubişim naber pek girmiyorsun topiğe gerçi kimsecikler kalmamış nurcanda gelmiyor artık çapada galiba demi bugün sevdanehri ablamda dün dra gidecekti ne yaptı çok merak ediyorum bugün girer mi topiğe acabaaa

günaydın güzel hatunlarrrrrrrrr nasılsınız ya kaç gündür uykyumu alamıyorum kızalr hafta sonun temizliğin acısımı çıkıyor acabaa belim çok kötü ağrıyor gözlerim açılmıyor neyse bakemm bugün inşallah burası kalabalık olur yaaa

Günaydın kızlar

sevdam nasıl oldu acaba inşallah iyi geçmiştir
elif topik biraz sakin bugünlerde cinsiyeti nedir mercimeğimizin
bebekdls canım yat dinlen pcye girme bir müddet inşallah bebeler tutunurlar canım
kızlar sizleri öperim ve çıkarım

bebğim olurmu hiç öyle şeyyyy
söyle baalım yeğenciğimiz prensesmi prensmiiiiiiiiiii

elifcimmmm gözün aydın canımmm çok merak ettim neyin oluyo canımm ben bikaç gündür yoktum p.tesi transferim oldu bekliyorumm öpüyorum seniii

kızlar napayım ya laf attıorum kimse cevap vermedi bende alındım yani hamileyizz burda dimi alınıorum işte............sölüorum bebeğimin cinsiyetini sölüorum sölorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

E R K E E E E E E E E E E E E K K KK K K K K

rabbim hepinize de nasip etsin olmayanlara versin inşallaaaaaaaaaahhhhhhh

BEBEKDELİSİ arkadaşım seninde transgferin hayırlı olsun inş..bu defa senledir nolur dikkat et lütfen hemen banyo yapma kabak çekirdeği ye bak netten daha önce transferi olanları araştır ne yapmışlar..inş..sende müjdeni verirsin bize 10 gün sonra

ayy çok sevindim canım allahım analı babalı sağlıklı evlat büyütmek nasip etsin ya kızın da erkeğinde yeri çok farklı oluyor yaaa ben hep ikiz doğrursam biri kız biri erkek olsun diye dua ederim heppp allahım büyük çok farklı oluyorrr

oğluşun sağlıcakla gelsin kucağını doldursun inşşşşşşşşşşşşşş

3 paket dondurma yedim datlımmmm kaptım bulaştırdımm hiç sorma aşkitom yaa
ayyh çok yaşa datlımmm emiiiii
yerim ben o fatih ürekçiyii
numaramı bilen arkadaşlar ben o hattı kapattırdım yeni numaram nurcikte var bilginize
temem datlımmm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

günaydınn şekerlerrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…