ayy biranda herkes başıma geldi yazamdım bişeycikler
çiğdemcim demek yarın doktora gidiyon hayırlısıyla kontrolünü ol gel inşallah.bu arada böğürtlen köklerini kaynattım buzdolabına cam kaanozlara koymuştum 1 ay falan oldu kullanamadım şimdi de antibiyotik falan içiyom kullanmak istemiyom hem enfeksiyon kapmamam lazım diye..acaba bozulurmu bu şekilde dursa çiğdem
nuray bencede bir böğürtleni dene bakalım inşallah şifa olur sana..bu arada bol bol döktürr ağrıların gider düğündeee
pınarcımm canın sıkkınmış bende öle oluyodum elde değil ki stressss varr acaba varrr :26: ama beklemekten başka çaremiz yok sen inanarak ve dua ederek beklemeye devam et
tamam seyhancım elimden geldiği kadar pozitif düşünmeye çalışıcam öpüyorum seni dee
ayy biranda herkes başıma geldi yazamdım bişeycikler
çiğdemcim demek yarın doktora gidiyon hayırlısıyla kontrolünü ol gel inşallah.bu arada böğürtlen köklerini kaynattım buzdolabına cam kaanozlara koymuştum 1 ay falan oldu kullanamadım şimdi de antibiyotik falan içiyom kullanmak istemiyom hem enfeksiyon kapmamam lazım diye..acaba bozulurmu bu şekilde dursa çiğdem
nuray bencede bir böğürtleni dene bakalım inşallah şifa olur sana..bu arada bol bol döktürr ağrıların gider düğündeee
pınarcımm canın sıkkınmış bende öle oluyodum elde değil ki stressss varr acaba varrr :26: ama beklemekten başka çaremiz yok sen inanarak ve dua ederek beklemeye devam et
ben yavaş yavaş sızıyım burdan eşim gelince beni burda görmesiniyi hafta sonlarıı
bozdolapta olduğu için bişey olmaz canım ısıt ısıt iç canımmm
hadi kaç yatağına bekle kocişiniii
bozdolapta olduğu için bişey olmaz canım ısıt ısıt iç canımmm
hadi kaç yatağına bekle kocişiniii
ılık şekildemi içiliyo ısıtcammı yani
kendimi yaramazlık yapan çocuklar gibi hissediyorum aynıı camdan bakıyorum gelir gelmez kapıcam hehheeeeeeeeeeeeeeeee
kendimi yaramazlık yapan çocuklar gibi hissediyorum aynıı camdan bakıyorum gelir gelmez kapıcam hehheeeeeeeeeeeeeeeee
evet canım cevzede 1 su bardağı kadar koy ısıt iç canım ılık içilmesi iyimiş ben geçen ay içtim ya dr a gittim kontrole düzensiz içtiğim halde rahim duvarı kalınlaşmış ve yumurtamın boyutu geçenlere göre çok iyi gelişmiş demişti dr bana hayret etmiştim aklıma direk böğürtlen kökü geldiii
bence git yat canım zaten dışarı çıkacaz diyosun dinlenn çıkana kadar
hımm tamam öle yaparım
aa demek öle oldu maaşallah yararını görmeye başladın yanii
bence git yat canım zaten dışarı çıkacaz diyosun dinlenn çıkana kadar
hımm tamam öle yaparım
aa demek öle oldu maaşallah yararını görmeye başladın yanii
Ben 15 dk lık oyuna bakayımm sonrada çıkma vakti geldi evime koşayımmmAkşam girerim inşallah şimdilik hoşkalınnn
OLACAKK bidenemm walla olacakk gelecek nazlı kızın inşalahhh ama sen böle yaparsann apla mapla dimem yersin şaplağıı heeeDurucukkkk nerdesinnn yaa sabahları geliyonn daha da görüşemiyosssDemek seninde tek tüp tıkalı hee
Melikecimmm iyi dileklerin içi sağol canımm keşkee dediğin gibi güzel haberler versem yakında ama nerdeeee yok bende öle bi ümit canımAma allahtan ümit kesilmezzz
Doktoruma diyomki hocam olsaydı zaten olurdu 6 ay beklesekte yine farketmicek diyom neden olur olurr ben neler gördümm ne olmazlar gördümki sende olmayacak bişey yok hem tedavi olmadan hamile kalırsan alırım paramı ona göre diyoAhh dedimm keşkee olsadaaa bebek alsanız
durummmm cnmmmmm gıttım doktoraa yumurtalar gelişmişş 18 mm yarın gidicem büyük ihtimal iğnemi olacamm vee ppazartesi aşılamaaaaaa çok heycanlıyım belkide tatile 2 kişi giderimmmm ayyy düşünmesi bilee güzelll sen nasılsın cnmmmm nasıl gidiyoo sende fazlaa gelemıyosun artık topıkeeee sesızz kaldııııııı buralarrrGünaydın hayırlı cumalar kızlar
sevdam canım iyi olmana çok sevindim tüplerin biri açık olup sıvının geçmeside çok iyi benimde tüplerimin birinde yapışıklık vardı tek tüp yeter bize dimi canım Allah tez zamanda meleklerini göbişine kondursun canım tekrar geçmiş olsun
bebkdls yatıp dinlenmen lazım
yeteer bugün hastaneye gidiyosun kolay gelsin
kıvanççiğdem odadan odaya mesajmıbak bunu bizde yapardık çok eğlenceli oluyooo
papatya sen nasılsın
kamer nerdesin bacımmmm
nurcik sultan hala çapada
ipek ömerle
melike yunusla
sevdamce doktora gitcektin ne oldu bak sende pek gelmiyon neler yapıyosun gelde anlat
tubiş kızım nasıl içerde rahatmı bak kızıma zararlı şeyler yedirme taammmı duymayım
leydim merve hanım nasıllar
şifada kayıplarda
kızlar hepinizi öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?