Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam seyhancım elimden geldiği kadar pozitif düşünmeye çalışıcam öpüyorum seni dee

bozdolapta olduğu için bişey olmaz canım ısıt ısıt iç canımmm

ben yavaş yavaş sızıyım burdan eşim gelince beni burda görmesiniyi hafta sonlarıı

hadi kaç yatağına bekle kocişiniii

ılık şekildemi içiliyo ısıtcammı yani

evet canım cevzede 1 su bardağı kadar koy ısıt iç canım ılık içilmesi iyimiş ben geçen ay içtim ya dr a gittim kontrole düzensiz içtiğim halde rahim duvarı kalınlaşmış ve yumurtamın boyutu geçenlere göre çok iyi gelişmiş demişti dr bana hayret etmiştim aklıma direk böğürtlen kökü geldiii

Durucukkkk nerdesinnn yaa sabahları geliyonn daha da görüşemiyosss Demek seninde tek tüp tıkalı hee

Melikecimmm iyi dileklerin içi sağol canımm keşkee dediğin gibi güzel haberler versem yakında ama nerdeeee yok bende öle bi ümit canım Ama allahtan ümit kesilmezzz

Doktoruma diyomki hocam olsaydı zaten olurdu 6 ay beklesekte yine farketmicek diyom neden olur olurr ben neler gördümm ne olmazlar gördümki sende olmayacak bişey yok hem tedavi olmadan hamile kalırsan alırım paramı ona göre diyo Ahh dedimm keşkee olsadaaa bebek alsanız

kendimi yaramazlık yapan çocuklar gibi hissediyorum aynıı camdan bakıyorum gelir gelmez kapıcam hehheeeeeeeeeeeeeeeee

bence git yat canım zaten dışarı çıkacaz diyosun dinlenn çıkana kadar

hımm tamam öle yaparım
aa demek öle oldu maaşallah yararını görmeye başladın yanii

Ben 15 dk lık oyuna bakayımm sonrada çıkma vakti geldi evime koşayımmm Akşam girerim inşallah şimdilik hoşkalınnn

iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın iyi hafta sonları diliyorummm inşallah güzel geçer hepinizi çpüyyorum muck muck nurcan tubiş kamer asi neredesinizzzzzzzzzzz

OLACAKK bidenemm walla olacakk gelecek nazlı kızın inşalahhh ama sen böle yaparsann apla mapla dimem yersin şaplağıı heee
sen başta kaybvedersin aplammm olmaz demenle nolur yapma biliyosun sende olacakkkkkkkk

durummmm cnmmmmm gıttım doktoraa yumurtalar gelişmişş 18 mm yarın gidicem büyük ihtimal iğnemi olacamm vee ppazartesi aşılamaaaaaa çok heycanlıyım belkide tatile 2 kişi giderimmmm ayyy düşünmesi bilee güzelll sen nasılsın cnmmmm nasıl gidiyoo sende fazlaa gelemıyosun artık topıkeeee sesızz kaldııııııı buralarrr

sevomm cvnmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun cnmm inşallahhhhh en yakın zamandaaaaaa melegin gelirrrrrrr karnınaaaaaaaaaaaa

melıkemmmm seni bebenı kocaman öpüyorum cnmmm bütün kıslarıı kokulu kokuluuuu öpüyorummmmm
kendimi yaramazlık yapan çocuklar gibi hissediyorum aynıı camdan bakıyorum gelir gelmez kapıcam hehheeeeeeeeeeeeeeeee

cnmm ben senın yerınde olsammmm bu kadar pc de takılmamm embırıyoların tutunmasındaa pc nınde onemi var sakıncalııııııı sonucu ögrennene kadar uzak durr barii şikerimmmm

melikem inşallah canım

fatoş canım demek aşılamaya yaptırıyosun hadi inşallahh herşey güszle olur canım tatile mi gidicen sen geliğ anlatmıyonki inşallah dediğin gibi tatilde 3 kişi olarak gidin inşallahhhh

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzz geçmişe bakamayacağım çok yorgunum

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzz geçmişe bakamayacağım çok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…