Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saoll cnmm evt doktorummm yapalım bu ay dedii aslındaa ben istedim o benden ümitli ama ben deilimmm o yuzden istedimm cnmm evt temmuzdaa tatilee gidiyorrrrrummmm gelememin sebebidee ev in heryeri heryerdee badanaaa varrr ve benn ölüyorum 1 haftadır temızlik yapmaktan canım çıktıııııı gece 2 lere kadarr pc yi gözüm bile görmüyorrr kusurabakmayınn evlerimi halledeyim eski günlere dönecem inşallahhhhhh

hahah bu başlık nerden çıkmış beeeee yeni farkeetttim o yokmuş gibi davranın canlarım

ağlama ağlama ben geldim

ağlama yeter ablaaa bende geldim bak
pınar ablaa nasılsın bakemmmmm keyfin iyidir inşallah
ben iyiyim canlarım bugün temizlik yaptım çok yoruldum ama evim yine battı neden yaa anlamıyorum bennnn birazdan komşum bana gelecek bakalımmm hepinizi öperim muck muck muck

ağlama ağlama ben geldim

kızlar hoş geldinizzz bende birz evimi topladımmm yoruldum valla

tubişim naber pek girmiyorsun topiğe gerçi kimsecikler kalmamış nurcanda gelmiyor artık çapada galiba demi bugün sevdanehri ablamda dün dra gidecekti ne yaptı çok merak ediyorum bugün girer mi topiğe acabaaa
geliyorum sık sık ama kimsecikler olmayınca selamıımı verip durumumu yazıp çıkıyorum eskisi gibi kalabalık olmayınca tadıda çıkmıyo be çiğdemim sen naptın adet olmuşsun galiba allah büyüktür bebim inşallah bidahaki ay güzel haberler veririsin dualarımdasınız her zaman
allah hayırlı etsin canım sağlıklan kucağına almak analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah
3 paket dondurma yedim datlımmmm kaptım bulaştırdımm hiç sorma aşkitom yaa

ayyh çok yaşa datlımmm emiiiii
yerim ben o fatih ürekçiyii

temem datlımmm

günaydınn şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
3 pakett dondurmamı yıh iimisin kızım seeeeeenn
üzülme hatta sevin bence en azından sorunu bulmuşoldunuz hayatım bundan sonra onun tedavisine bakarsınız allah çok aratmasın inşallahhh

yıldız sen iyimisin hayrola birde inceden sitem etmişsin aşkolsun sana biz seni gece yarıları buraya yazarken görürdük bebeğin yokken hiç olmasa i,ki günde bir burda olurdun hamile kaldın gidiş o gidiş hangimise destek teselli oldunki bulut ve sen son derece vefasız çıktınız ama neyse iyi olun yavrulşarınız sağlıklı olsun gelmeyin burası bi şekilde ilerliyo hiçkimöse vazgeçilmez değil sende bilirsin yıldızım azerim allah razı olsun duaların için allaha emanet ol sende kızınla allah yavrunun acısını göstermesin

tubiş kızım nasıl içerde rahatmı bak kızıma zararlı şeyler yedirme taammmı duymayım
canımmm hiçbirimizide unutmazmış yerim seni durummmmmmmerakl etme sağlıklı

sevom alıntılaırmda yoksun o güzel sesi,ni duydum gerek yok dedim yazmadım gönlümdne geçenleri biliyosun zaten

bebekdls hayırlı haberinle ne zaman sevindiriceksşin bizelri
kıvancım çiğdemim münüş kan revan içinde ama olucak inşallah azıcık sabır
kameri göremiyorum facedede yok hayır olsun inşallah
papatyaaa nabersin sen ne alemdesin
şifam uğramış se4lamlar olsun hatunuma
nurcanım yaazık çapada çok yoruluyo öptüm hepinizi bebitolarımmmm

daha iyiym datlımmm:)))
muck muckkkkkkkkkk

uğradım - uğradım da :92: sende daha iyisin dimi canım benim seviyorum hepinizi ama bu aralar topiğimiz bayağı durgun yaz sezonundan mıdır :44: hemşom yokmuşsun meraklandırma bizleri
Yıldız listeden çıkmış

slmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzz nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor yaffffff
hadi gelin topik şenlensinn

niee kimsee banaa bişeyy yazmıyoo yaa küsücem bakın sizeeeeeeeyarın aşılamamm var kıslarrr dualarınızıııı eksik etmeyin olurmuuu bennn temızlıklee cebelleşmeyee gidiyorum hadi kalın saglıcakla ALLAH a emanet olunnnnn

canım benim ben yazmıştım ama yine yazayımm herşey hayırlısıyla geçer canım stres yapmaa inşallah sonuç güzel olacak

canım yaa hadi bakalım quuzmm inşallah hayırlı haberlerini alacaz datlım benim duarım seninlee çoköppp

hadi hayırlısıyla bebeğin inş. sana sımsıkı tutunsun da bitsin bu hasretin

canım RABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN inşşşşşşşşşşşşşşşş

daha iyiym datlımmm:)))
muck muckkkkkkkkkk
heh şöyle işte sen iyi olmalısınn paşamız için kendin için iyi ol bundan sonrada o üç paket domburbayı bir düşür lütfenn

şükür hayatım daha iyiyim hamd olsunaynen öle topic eskisi gibi olmayınca benimd egelesim olmuyo zaten biçok dostumla teldne haberleşiyoruz öptüm çok şifaaaaamm

slmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzz nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor yaffffff
hadi gelin topik şenlensinn
slm anneeeeemm kisme yohkiii naber yeter iimisin canım eşin nasıl daha iyidir inşallah
oyy kıyamam çikinimeee kimse yokki yazsın bebemm dualarımdasın allahın izniyle inşallah çok güzel geçer aşılaman ve müjdeli bir final olur inşalllahhhhhhhhhhhhh masalın göbüşüne konucak inş

hayırlı uğurlu olsun canım hamişlerden sonra ilk yazan benim sanırım inşallah
en kısa zamanda hamiş olurum

inşallah canım burası hamişlerle dolsun allah hepimize
hayırlı sağlıklı evlatlar versin

nereden nereye demi kızlarallahım çok büyük inanıyorum ve yürekten diliyorumkiii listede bebek bekleyen kimse kalmayacak inşalllahhhhh:92:

ben neden yokkum burada kızlarrrrrrr Eki Görüntüle 208758 Eki Görüntüle 208758 Eki Görüntüle 208758 Eki Görüntüle 208758 Eki Görüntüle 208758 Eki Görüntüle 208758 Eki Görüntüle 208758

sağol canım daha iyi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…