melikem inşallah canım
fatoş canım demek aşılamaya yaptırıyosun hadi inşallahh herşey güszle olur canımtatile mi gidicen sen geliğ anlatmıyonki inşallah dediğin gibi tatilde 3 kişi olarak gidin inşallahhhh
saoll cnmm evt doktorummm yapalım bu ay dedii aslındaa ben istedim o benden ümitli ama ben deilimmm o yuzden istedimm cnmm evt temmuzdaa tatilee gidiyorrrrrummmmgelememin sebebidee ev in heryeri heryerdee badanaaa varrr ve benn ölüyorum 1 haftadır temızlik yapmaktan canım çıktıııııı gece 2 lere kadarr pc yi gözüm bile görmüyorrr kusurabakmayınn evlerimi halledeyim eski günlere dönecem inşallahhhhhh
ağlama ağlama ben geldim
ağlama ağlama ben geldim
ağlama yeter ablaaa bende geldim bak
pınar ablaa nasılsın bakemmmmm keyfin iyidir inşallah
ben iyiyim canlarım bugün temizlik yaptım çok yoruldum ama evim yine battı neden yaa anlamıyorum bennnn birazdan komşum bana gelecek bakalımmm hepinizi öperim muck muck muck
geliyorum sık sık ama kimsecikler olmayınca selamıımı verip durumumu yazıp çıkıyorum eskisi gibi kalabalık olmayınca tadıda çıkmıyo be çiğdemim sen naptın adet olmuşsun galiba allah büyüktür bebim inşallah bidahaki ay güzel haberler veririsin dualarımdasınız her zamantubişim naber pek girmiyorsun topiğe gerçi kimsecikler kalmamış nurcanda gelmiyor artık çapada galiba demi bugün sevdanehri ablamda dün dra gidecekti ne yaptı çok merak ediyorum bugün girer mi topiğe acabaaa
allah hayırlı etsin canım sağlıklan kucağına almak analı babalı büyütmek nasip olsun inşallahkızlar napayım ya laf attıorum kimse cevap vermedi bende alındım yani hamileyizz burda dimi alınıorum işte............sölüorum bebeğimin cinsiyetini sölüorum sölorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
E R K E E E E E E E E E E E E K K KK K K K K
rabbim hepinize de nasip etsin olmayanlara versin inşallaaaaaaaaaahhhhhhh
3 pakett dondurmamı yıh iimisin kızım seeeeeenn3 paket dondurma yedim datlımmmm kaptım bulaştırdımm hiç sorma aşkitom yaa
ayyh çok yaşa datlımmm emiiiii
yerim ben o fatih ürekçiyii
temem datlımmm
günaydınn şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
üzülme hatta sevin bence en azından sorunu bulmuşoldunuz hayatım bundan sonra onun tedavisine bakarsınız allah çok aratmasın inşallahhhselam kızlar nasılsınız?Ben pek iyi değilim iki sendir gördüğüm tedavi boşunaymış eşimde de sorun varmış ve ben bu yüzden hamile kalamıyormuşum ve bunu iki senedir gittiğim doktorlar anlamamış.Şimdi temmuzda tüp bebek deniyeceğiz....
yıldız sen iyimisin hayrola birde inceden sitem etmişsin aşkolsun sanamerhaba canım arkadaslarım.nasılsınız?ınsallah hepınız ıyısınızdir.beni hamilelik listesinden silmenize cok uzuldum.hıc bi zaman boyle bı sey beklemiyordum.cok zoruma gitti.cunki ben size evde netimin olmamasını annemlerede de cok zayıf oldugunu soylemisdim.kac kes yazmaya calıstım ya net gıttı ya da elektrikler kesildi.2 saat once de yazmaya calıstım ama olmadı.doktor da bana yasaklamıstı netı.zor bı hamilelik gecirıyorum.ama bebeyimi her ıcımde hiss etdigimde hepiniz ıcın -isimlerinizi anarak dua ettim.bundan sora da hep dualarımdasınız.ınsallah RABBİM dualarımı kabul eder.
bundan sora musafır olarak listede arkadaslarımın birer birer hamile haberlerini okuycam insallah.aranızdan ayrılıyorum.yolunuz acık olsun.ınsallah hepımiz meleklerimize kavusuruz.bundan sora fırsat buldukca musafiriz olarak size katılıcam.guzel haberlerinizi alıp cıkıcam.
kendinize iyi bakın.ALLAH hepinizin yardimcısı olsun.bu dunyada hıc kımse bebek hasretı cekmesin ınsallah.
sizi tanımasam da hep yakınım bildim.aynı acıyı paylastık.insallah hepımızın acısı son bulur.RABBİM hic birimizin kucagını bos bırakmasın.
optum.ALLAHA emanet olun.
canımmm hiçbirimizide unutmazmış yerim seni durummmmmmtubiş kızım nasıl içerde rahatmı bak kızıma zararlı şeyler yedirme taammmı duymayım
geliyorum sık sık ama kimsecikler olmayınca selamıımı verip durumumu yazıp çıkıyorum eskisi gibi kalabalık olmayınca tadıda çıkmıyo be çiğdemim sen naptın adet olmuşsun galiba allah büyüktür bebim inşallah bidahaki ay güzel haberler veririsin dualarımdasınız her zaman
allah hayırlı etsin canım sağlıklan kucağına almak analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah
3 pakett dondurmamı yıh iimisin kızım seeeeeenn
:[/B]
uğradım - uğradım da :92: sende daha iyisin dimi canım benimgeliyorum sık sık ama kimsecikler olmayınca selamıımı verip durumumu yazıp çıkıyorum eskisi gibi kalabalık olmayınca tadıda çıkmıyo be çiğdemim sen naptın adet olmuşsun galiba allah büyüktür bebim inşallah bidahaki ay güzel haberler veririsin dualarımdasınız her zaman
allah hayırlı etsin canım sağlıklan kucağına almak analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah
3 pakett dondurmamı yıh iimisin kızım seeeeeenn
üzülme hatta sevin bence en azından sorunu bulmuşoldunuz hayatım bundan sonra onun tedavisine bakarsınız allah çok aratmasın inşallahhh
yıldız sen iyimisin hayrola birde inceden sitem etmişsin aşkolsun sanabiz seni gece yarıları buraya yazarken görürdük bebeğin yokken hiç olmasa i,ki günde bir burda olurdun hamile kaldın gidiş o gidiş hangimise destek teselli oldunki bulut ve sen son derece vefasız çıktınız ama neyse iyi olun yavrulşarınız sağlıklı olsun gelmeyin burası bi şekilde ilerliyo hiçkimöse vazgeçilmez değil sende bilirsin yıldızım azerim allah razı olsun duaların için allaha emanet ol sende kızınla allah yavrunun acısını göstermesin
canımmm hiçbirimizide unutmazmış yerim seni durummmmmmmerakl etme sağlıklı
sevom alıntılaırmda yoksun o güzel sesi,ni duydum gerek yok dedim yazmadım gönlümdne geçenleri biliyosun zaten
bebekdls hayırlı haberinle ne zaman sevindiriceksşin bizelri
kıvancım çiğdemim münüş kan revan içinde ama olucak inşallah azıcık sabır
kameri göremiyorum facedede yok hayır olsun inşallah
papatyaaa nabersin sen ne alemdesin
şifam uğramış se4lamlar olsun hatunuma
nurcanım yaazık çapada çok yoruluyo öptüm hepinizi bebitolarımmmm
niee kimsee banaa bişeyy yazmıyoo yaa küsücem bakın sizeeeeeeeyarın aşılamamm var kıslarrr dualarınızıııı eksik etmeyin olurmuuu bennn temızlıklee cebelleşmeyee gidiyorum hadi kalın saglıcakla ALLAH a emanet olunnnnn
niee kimsee banaa bişeyy yazmıyoo yaa küsücem bakın sizeeeeeeeyarın aşılamamm var kıslarrr dualarınızıııı eksik etmeyin olurmuuu bennn temızlıklee cebelleşmeyee gidiyorum hadi kalın saglıcakla ALLAH a emanet olunnnnn
heh şöyle iştedaha iyiym datlımmm:)))
muck muckkkkkkkkkk
şükür hayatım daha iyiyim hamd olsunaynen öle topic eskisi gibi olmayınca benimd egelesim olmuyo zaten biçok dostumla teldne haberleşiyoruz öptüm çok şifaaaaammuğradım - uğradım da :92: sende daha iyisin dimi canım benimseviyorum hepinizi ama bu aralar topiğimiz bayağı durgun yaz sezonundan mıdır :44: hemşom yokmuşsun meraklandırma bizleri
Yıldız listeden çıkmış
slm anneeeeemm kisme yohkiiislmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzz nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor yaffffff
hadi gelin topik şenlensinn
oyy kıyamam çikinimeee kimse yokki yazsın bebemm dualarımdasın allahın izniyle inşallah çok güzel geçer aşılaman ve müjdeli bir final olur inşalllahhhhhhhhhhhhh masalın göbüşüne konucak inşniee kimsee banaa bişeyy yazmıyoo yaa küsücem bakın sizeeeeeeeyarın aşılamamm var kıslarrr dualarınızıııı eksik etmeyin olurmuuu bennn temızlıklee cebelleşmeyee gidiyorum hadi kalın saglıcakla ALLAH a emanet olunnnnn
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
HAMİŞLERİMİZ
1....Duru81O Artık Anne
2.....Eti_pufbebişi artık kucağında
3....Nevbahar76çok şükür bebişlerini aldı kucağına
4.....Nazraca10 yıldan sonra şimdi anne
5...bynkutluaykuzusu kucağında
6..ipek34
7..leydim
8.s.tugba
9.xelifxx
1.......KedersizSeni Bekliyoruz Bebiş
2.....İpekk34El Bebek-Gül Bebek-Gel Bebek
3....Sevdanehri54Cennet Kokulum Hadi Gel
4.....S.tugbaHadi Gel Artık
5.....Leydim84Meleğim Gel Artık
6......YelizipucuGel Artık Melek Kokulum
7....Yıldız_azeriMis Kokulum Nerdesin?
8.....ŞifaaUsanmadan Bebek Bekleyen
9.....Asi38Nerdesin Meleğim???
10......maiberfpiyuvvvvvvvv
11......Umudunukaybetmeanne olmak istiyorum
12.......FtsedpMASAL'ım Gel Bebeğim
13........damlaselenbekletme anneciğini
14........ezgim_ezseni bekliyorum bebeğim
15........bulut83
16........selsebil
hayırlı uğurlu olsun canım hamişlerden sonra ilk yazan benim sanırım inşallah
en kısa zamanda hamiş olurum
inşallah canım burası hamişlerle dolsun allah hepimize
hayırlı sağlıklı evlatlar versin
1.......KedersizSeni Bekliyoruz Bebiş
2.....İpekk34El Bebek-Gül Bebek-Gel Bebek
3....Sevdanehri54Cennet Kokulum Hadi Gel
4.....S.tugbaHadi Gel Artık
5.....Leydim84Meleğim Gel Artık
6......YelizipucuGel Artık Melek Kokulum
7....Yıldız_azeriMis Kokulum Nerdesin?
8.....ŞifaaUsanmadan Bebek Bekleyen
9.....Asi38Nerdesin Meleğim???
10......maiberfpiyuvvvvvvvv
11......Umudunukaybetmeanne olmak istiyorum
12.......FtsedpMASAL'ım Gel Bebeğim
13........damlaselenbekletme anneciğini
14........ezgim_ezseni bekliyorum bebeğim
15........bulut83
16........selsebil
heh şöyle iştesen iyi olmalısınn paşamız için kendin için iyi ol bundan sonrada o üç paket domburbayı bir düşür lütfenn
şükür hayatım daha iyiyim hamd olsunaynen öle topic eskisi gibi olmayınca benimd egelesim olmuyo zaten biçok dostumla teldne haberleşiyoruz öptüm çok şifaaaaamm
slm anneeeeemm kisme yohkiiinaber yeter iimisin canım eşin nasıl daha iyidir inşallah
oyy kıyamam çikinimeee kimse yokki yazsın bebemm dualarımdasın allahın izniyle inşallah çok güzel geçer aşılaman ve müjdeli bir final olur inşalllahhhhhhhhhhhhh masalın göbüşüne konucak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?