Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nan kızım seni ısırırım bennnnn
özledim bebetom seni yaa sesinide wallaaa
güzel kızın bapıyo tepiniyomuu
nereden nereye demi kızlarallahım çok büyük inanıyorum ve yürekten diliyorumkiii listede bebek bekleyen kimse kalmayacak inşalllahhhhh:92:
inşalahh datlımmmm dimii bende bazen bakıyorum tee geçmişlere maşalahhhhh sırayla Rabbim herkese nasib edecekk

datlımm gardaşım şeyy diodu sadece ilk mesajında mesaj değiştirme butonu varmış diğerlerinde olmuyomuş değiştiremiyoo

kıyamaaaamm ağlama seen o çok eski liste yenisini yaparız millet bi toplansın orda olmayan çok arkadaş var şekercim
sağol canım daha iyi çok şükür
allah iyilik versin canım bu arada sen fatiha okuyodun değilm,i kaçtasın yada kaç kaldı
ısırannem ısır ye beni huıııırrrrrrrrrrrrr yap
bend eözledim valla
arıcam yakın zamanda yada sen bqna avea numarası bul şu dakika olayı biraz sıkıya soktu beni avealılarla sınırsızım amaaaaa kızçem pek nazlı yaaa ilk zamanlar kuş kanat çırpıyomuş gibi hissederidm sıkça büyüdükçe hareketleri yavaş yavaş gösterşyo pek nazlı bişi olucak heralde

canım benim ben yazmıştım ama yine yazayımm herşey hayırlısıyla geçer canım stres yapmaa inşallah sonuç güzel olacak

canım yaa hadi bakalım quuzmm inşallah hayırlı haberlerini alacaz datlım benim duarım seninlee çoköppp

hadi hayırlısıyla bebeğin inş. sana sımsıkı tutunsun da bitsin bu hasretin

canım RABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN inşşşşşşşşşşşşşşşş

canlarımmmmmm benimmm ALLAH hapinizdennn razı oolsunnnnnnnn ne muradınız varsaa versin inşallah özlemmimin son günlerini uaşıyorumdur masalım banaa ceeeeee desin artık inşallahhh gelmezsedeeeecanı sagolsun inşallah bir gün gelirrrrr
kılar çok kötüyüm yaa ben tedavi sırasındaaa çokk moralsiz oluyorum tedaviii kötü yapıyoo beniii yarından korkuyorummmmm RABBİM hayırlısını nasip etsin inşallahhhhh hepimizeeeeeeeeeee

sana burdan bi uçarım görürsün heeee nedemek moralsizim tedavi olamayan milyonlarca insan var şükürki imkanımız varen azından tedaviyle ümidimiz var güzel düün olacak bu defa de hayırlı mübarekaylardayız bak dar vakit güzel konuş kabul olsun dualarımız seninleeeeee

evet canım fatiha okuyoruz ama daha çok var

tamam bende kendimi listede görmeyincee üzülmüştümmm

canım böyle kendini kötü hisetmen kulanılan ilaçlrın yan etkilerindendir
ancakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kızlara katılıyrum bizim üzüntü sıkıntı stresle vakit geçirecek tedavilerimizi riske atacak lüksümüz yok
veeee bu tedavilerde moral çok çok önemli inşşşşşşşş tedvinden sonra aramıza bebişinle dönersin

datlım gı ev nonu yazsana özelime arayım senii ben yafff
ee annnesi karın büyüdükçe bebikte büyüyo yeri daralıyoo normall bidenemm maşalahh sizeee
ayy quuzm benimm korkma bidenemm masalın gelecek hayırlısyla öle düşün bak masalımı alıp gelecem dee vee seni bırakmıcaklarr moralsiz olma nolurr çok öppppp

evet canım fatiha okuyoruz ama daha çok var
kaç var de bakem az ben alayım azda dağıtalım bitsin ramazandan önce ne dersin
datlım gı ev nonu yazsana özelime arayım senii ben yafff
ee annnesi karın büyüdükçe bebikte büyüyo yeri daralıyoo normall bidenemm maşalahh sizeee
numaram feda olsun sana ama aratmam seni kusura kalma annem ben ararım yarın inşallah hem sen evden cepleri çok arama bakem

yav bi fenayım hatunlar ya eller ayaklar şişti belağrıyo bacaklar ayaklar ağrıyo bi halsizlik bi gariplik kocacığım içinse suçluluk psikolojisi içinde kıvranmaktayım aynı zamanda herifi mantar bahanesiyle yanıma yaklaştırdığım yok yazık o da peki aşkım deyip uslu uslu banyonun yolunu tutuyo manuel takılmak için offf hiç alışveriş yapasımda yok ama vicdan yaptım şimdi kabıma sığamaz oldum kızlar yatamadım oturamadım nerde bu mekanın güzelleri alooooooooo sevomda gelmemiş

tuğba canım sıkma canını pişmanlık duyma gençliğinde nasıl idare ediyordu öyle idare etsin koçişinömür boyu sürmeyecek ya 4 ay sonra eski performansınıza dönersiniz önemli olan senin ve kızının sağlığı

cnmm evetttt bu ilaçlarr beni çok kötüü etkiliyooooooo am inşallahhh son olurrrrrrrr olmazsadaaa rapor için olan 3 aşılama şartı ortadan kalkmış olurrrrrrr hayırlısııı bakalım RABBİM görsün halimi ve göndersin inşallah meleğimiiiii
cnmm çok çok haklısınnn kendimi o kadar tutuyorumkiiiii yok mutluyum yokkk bbebeğim gelecek ama bazen tutamadıgım zamanlarda oluyoo iştee siz benım kusurumabakmayın olarmııııı

cnmmm bakkk bebeginin karnındaa olmadıgıı günler aklınaa gelsinnn ve sana deselerdikiii 2 sene kocana yaklaşmıyacaksın bebek oluncaa deselerrr kocan aklına bile gelmezsdi demee eşin içindee aynı şeyler geçerlii o bebek için çok çaba serfettin bırak kendini suçlamaaa herşeyy dünyalarr tatlısıı bir melek içinnnnnnn

inşallahhhh cnmm çok saolllll tüm temennim oooo kıslarr yarın saat 10 30 gibii o odada olacagım büyük ihtimal ayaktaa olanlarr lütfen benim için dua edersenizzzz beni çok çok çok mutlu edersiniz bilenler bilir adım fatma bilmeyenlerdeee ögrenmiş olurrrr hadi ben kaçayım yarın erkenn kalkacam hepiniz ALLAH a emanet olun kalın sağlıcaklaaaa

fatmacım dualarım yanındayım emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…