olsun bekle bakalım inşallah vardırrrr
olursa mucize olur herhaldee
anaaaaaaaaaaaaa konuşmaya daldım annemi unutum gezmeye gidecektik bekliyo beni 2.5 ta çıkacaktık hemen giyinip çıkıyım müreden gelmiş bi ablaya gidecez kızlar hurma ve zemzem yerken hepinizin adını sölücem inş. öpüyorum veeee çıkıyorumm
durucumm adını gören cennetliknapıyosun bakalımm sabah günaydın diyip işle boğuşuyon galiba,sağlığın sıhhatin nasıl kist olayın ne durumda doktora gidiyonmu,oğluş nasıl bakalımm
anaaaaaaaaaaaaa konuşmaya daldım annemi unutum gezmeye gidecektik bekliyo beni 2.5 ta çıkacaktık hemen giyinip çıkıyım müreden gelmiş bi ablaya gidecez kızlar hurma ve zemzem yerken hepinizin adını sölücem inş. öpüyorum veeee çıkıyorumm
ne olsun be sevdam buradada bir sessizlik vardı bazen okuyup çıkıyorum burda kimse olmayınca facede ocak gurubum var orayı takip ediyorum (ocakta doğum yapanlar KK'dan)
işleride yüklediler bana (giden birinin işleri)
anaamm şef geldi geliyorum bir dakka
sevdfam şef yine iş aktarcak birazdan gelcem
geldiiimmmm daha doktora gitmedim tembellikten kistten çok miyomdan süphe ediyorum
paşada iyi faceye resim yükledim işte böyle canım hayat şartları koşturmaca hep aynı şeyler
aferim sana gitmeee bakalım doktora bide kist diilde miyomdan şüpheleniyom deee
face e uzunnn zamandır girmiyodum geçenlerde girdim sadece arkadaş taleplerini kabul edip çıktım patron gelince müsait zaman da bakacam yakışıklıı oğluşunaa
sevdam altı açmaktan o kadar bıkmışımki sanırım o yüzdende erteliyorum
aahh ahh sorma o olayı ama ne var bunda ben boğazımı gösterir gibi geliyo orasıda düşünihmal etme git canım
ben biraz oyun oynayayım patron yokken
çiğdem hastane işleri ne durumda aldınızmı sonuçlarınızı yoksa pazartesiye mi kaldı
bu arada sen eskişehirdemiydin :26:
yaa canım misafirim geldi hoş beş sohbetten sonra yolladım evet canım eskişehirdeyim ben birazdan iş bankasına inecem yok canım almadık sonuçları hastane evimizie uzak olunca alamadım eşim pazartesi günü hepsini çıkartalım diyo ama ben meraktan ölecem yaaaaa ben bi bankaya inip geliyorum hemen tamam mı muck
anladım canım pazartesi günü için heyecan dorukta ozamanrahim filmi de var
çiğdem sen ne işinde çalışıyodun rahat galiba işin izin alma olayların falan dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?