Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anaaaaaaaaaaaaa konuşmaya daldım annemi unutum gezmeye gidecektik bekliyo beni 2.5 ta çıkacaktık hemen giyinip çıkıyım müreden gelmiş bi ablaya gidecez kızlar hurma ve zemzem yerken hepinizin adını sölücem inş. öpüyorum veeee çıkıyorumm

durucumm adını gören cennetlik napıyosun bakalımm sabah günaydın diyip işle boğuşuyon galiba,sağlığın sıhhatin nasıl kist olayın ne durumda doktora gidiyonmu,oğluş nasıl bakalımm

koş koş çabuk hazırlan anneni bekletme allah razı olsun canım

durucumm adını gören cennetlik napıyosun bakalımm sabah günaydın diyip işle boğuşuyon galiba,sağlığın sıhhatin nasıl kist olayın ne durumda doktora gidiyonmu,oğluş nasıl bakalımm

ne olsun be sevdam buradada bir sessizlik vardı bazen okuyup çıkıyorum burda kimse olmayınca facede ocak gurubum var orayı takip ediyorum (ocakta doğum yapanlar KK'dan)
işleride yüklediler bana (giden birinin işleri)
anaamm şef geldi geliyorum bir dakka

afiyet olsun canım allah razı olsun sağolll canımm

sevdfam şef yine iş aktarcak birazdan gelcem

ocak grubum var diyince bende oyun falan zannettim meğer başka olaymış
demek işler sana yüklendii canım benim

tamam sen işine bak canım ben de hem iş yapıyom hem buraya bakıyomm :79:

çiğdem hastane işleri ne durumda aldınızmı sonuçlarınızı yoksa pazartesiye mi kaldı
bu arada sen eskişehirdemiydin :26:

geldiiimmmm daha doktora gitmedim tembellikten kistten çok miyomdan süphe ediyorum
paşada iyi faceye resim yükledim işte böyle canım hayat şartları koşturmaca hep aynı şeyler

geldiiimmmm daha doktora gitmedim tembellikten kistten çok miyomdan süphe ediyorum
paşada iyi faceye resim yükledim işte böyle canım hayat şartları koşturmaca hep aynı şeyler

aferim sana gitmeee bakalım doktora bide kist diilde miyomdan şüpheleniyom deee

face e uzunnn zamandır girmiyodum geçenlerde girdim sadece arkadaş taleplerini kabul edip çıktım patron gelince müsait zaman da bakacam yakışıklıı oğluşunaa

sevdam altı açmaktan o kadar bıkmışımki sanırım o yüzdende erteliyorum

çiğdem hastane işleri ne durumda aldınızmı sonuçlarınızı yoksa pazartesiye mi kaldı
bu arada sen eskişehirdemiydin :26:

yaa canım misafirim geldi hoş beş sohbetten sonra yolladım evet canım eskişehirdeyim ben birazdan iş bankasına inecem yok canım almadık sonuçları hastane evimizie uzak olunca alamadım eşim pazartesi günü hepsini çıkartalım diyo ama ben meraktan ölecem yaaaaa ben bi bankaya inip geliyorum hemen tamam mı muck

anladım canım pazartesi günü için heyecan dorukta ozaman rahim filmi de var

çiğdem sen ne işinde çalışıyodun rahat galiba işin izin alma olayların falan dimi

anladım canım pazartesi günü için heyecan dorukta ozaman rahim filmi de var

çiğdem sen ne işinde çalışıyodun rahat galiba işin izin alma olayların falan dimi

valla rahatım canım alllah razı olsun amirlerim önce sağlık sonra iş derler hep onun için izin konusunda sıkıntım yok çok şükür inşalalh bundan sonra da olmaz yaa ama biliyorlar benim çok sıkıntılar yaşadığımı yakından gördükleri için birazda ondan rahat izin veriyorlar galibaa

hemde nasıl heyecanlıyım hele rahim filmini nasıl merak ediyorum var yaaa nasıl bişey heyecandan uyuyamıyorum ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…