anlıyorum canım hepimize rabbim bu tedavilere dayanma gücü versin
demek kırklarımız karışır ahhh bee tarfilimmm hayali bile güzell
maalesef tıpa tıp aynı şeyi yaşadım bende etrafımdakilerden en yakın arkadaşımla ben kalmıştım bebeği olmayan onun haberini aldıüımda çok sevindim ama içim burkuldu dediğin gibi artık çevremde birlikte ağlayıp aynı şeyleri hisseden kimse kalmadığı için ve ben hala kollarım bomboş beklediğim için kötü olmuştum inşallahh bu zamanlarımız geçecekkk
evet canım işte bende o günkeri düşünüyorum yani eninde sonunda olumsuz tedavilerden sonra tekrar isteyecekler ama vazgeçtim doktorumdanda hastanedende olamam bi daha şuanda
canım sağolasın sol tüpümde sorun var sıvı geçişi görülememiş ama nedeni tam bilinmiyo
demek ablan geliyo hadi gözün aydın kolay gele
günaydınn canımm
günaydın canım
rüyan hayrolsun valla ne güzell olurdu gerçek olsaaa
baktınmı rüya tabirine
slm kızlar herkes iyidir umarımmmm beni soracak olursanız bende iyim çok şükür ama geçmişi okurken yine moralim bozulduuuuuu
hem diyosunuz kiii buranın düzeni bozuldu herkes protesto etti düzelene kadar gelmiycem dendiiiiiii şimdi de ben gelmiyorum diyeee sitem yapıyo bazı arkadaşlar madem ben bozuyorum buranın huzurunu gelmeyim dedim kötümü ettim ...
burayı unutmuş değiliiimmm hepinizi tek tek çok seviyorum hepimizin birbirimizin üzerinde hakları varrr HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFENNN....
bazı arkadaş varki hiç bişe olmamış yine yağ yakmaya başlamışşşş allah kahretsin ki ben o arkadaş gibi 2 yüzlü olamıyorum ...
nese uzatmaya gerek yok arkamdan artık konuşulsun istemiyorummmm hepinizi çok seviyorum ve hakkınızı helal edin .....
anlıyorum canım hepimize rabbim bu tedavilere dayanma gücü versin
demek kırklarımız karışır ahhh bee tarfilimmm hayali bile güzell
maalesef tıpa tıp aynı şeyi yaşadım bende etrafımdakilerden en yakın arkadaşımla ben kalmıştım bebeği olmayan onun haberini aldıüımda çok sevindim ama içim burkuldu dediğin gibi artık çevremde birlikte ağlayıp aynı şeyleri hisseden kimse kalmadığı için ve ben hala kollarım bomboş beklediğim için kötü olmuştum inşallahh bu zamanlarımız geçecekkk
evet canım işte bende o günkeri düşünüyorum yani eninde sonunda olumsuz tedavilerden sonra tekrar isteyecekler ama vazgeçtim doktorumdanda hastanedende olamam bi daha şuanda
canım sağolasın sol tüpümde sorun var sıvı geçişi görülememiş ama nedeni tam bilinmiyo
demek ablan geliyo hadi gözün aydın kolay gele
günaydınn canımm
günaydın canım
rüyan hayrolsun valla ne güzell olurdu gerçek olsaaa
baktınmı rüya tabirine
slm kızlar herkes iyidir umarımmmm beni soracak olursanız bende iyim çok şükür ama geçmişi okurken yine moralim bozulduuuuuu
hem diyosunuz kiii buranın düzeni bozuldu herkes protesto etti düzelene kadar gelmiycem dendiiiiiii şimdi de ben gelmiyorum diyeee sitem yapıyo bazı arkadaşlar madem ben bozuyorum buranın huzurunu gelmeyim dedim kötümü ettim ...
burayı unutmuş değiliiimmm hepinizi tek tek çok seviyorum hepimizin birbirimizin üzerinde hakları varrr HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFENNN....
bazı arkadaş varki hiç bişe olmamış yine yağ yakmaya başlamışşşş allah kahretsin ki ben o arkadaş gibi 2 yüzlü olamıyorum ...
nese uzatmaya gerek yok arkamdan artık konuşulsun istemiyorummmm hepinizi çok seviyorum ve hakkınızı helal edin .....
günaydın canlarım nasılsınız bugün sabah güzel rüyadan uyanmak istemediğim için işe geç kaldııı evet çok güzel rüya gördüm ama ne gördüm biliyormusunuz inanmayacaksınız ama sizleri gördüm rüyamda hepiniz toplaşmışınız bizim eve gelmişiniz ama biz sanki yıllardır berabermişiz gibi sohbet ediyoruz eğleniyoruz sanora benim yatak odama geçiyoruz sohbettimizi orada devam ediyorum ne konuştuğumuzu o kadar iyi bi şekilde hatırlıyordum unuttum birde muhabbet kuşumuz varmış hepimizin ayyy hayır olsun canlarım ilk defa içim huzur oldu anlam veremedimmm
hoşgeldin canım çok şükürr sen nasılsınn bende çok öptümmmiyi akşamlar arkadaşlar
nurcannn üzülme tatlım inşallah en yakın zamanda bizlerde anne olucaz seni çok iyi anlıyorum daha önce etrafta bu kadar hamile bayan olduğunun hiç farkında değildim şimdi hepsi benimde gözüme batıyor sanki kıskançlık değilde çok imreniyorum offf ulennn offfff pazar da babalar günü............
seyhancım ben 2 sene önce histereskopi olduğumda bana da sadece rapor verdiler cd veya ultrason resimleri vermediler bence raporda yeterli bi daha rahmini yıpratma enfeksiyon riskide artabilir ayrıca zaten bi sürü ilaç kullanıyoz bidaha anestezi falan alma yazık bedenine zaten raporda görülen herşey yazıyo sonradan bi sürü drla görüştüm hiçbiri sormadı cd falan varmı diye rapor yeterli oldu ..........ama son karar senin tatlım
bebekdelisi arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum senin sonuca bakmak için girdim ve çok üzüldüm teselli edecek söz bulamıyorum açıkçası rabbim yardımcın olsun tez zamanda seni ve hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah
tubişim sende dayak istiyon haaaa ne zırlayıp duruyon sanki hamileliğin tadını çıkarmaya bak kızımızı kucağına alınca üzülürsün bak hamileliğimi doyasıya yaşayamadım diyeeee
durucum melikecim kamercim ipekcim sizlerde iyisinizdir inşallah hepinizi kocaman öpüyorum
amin aplam aminn o kucaklar dolacak bebeişlerle inşalahh bu hasretler bitecekkgeçmişe bir göz attım birde bu gün eski birarakadaşımın yeniden hamile olduğunu öğrendim çok sevindim onun adına (sağlıcakla kucaklar inş)ama içim burkuldubenimle bu yola çıkanlardandı çok şey paylaştık çok birlikte ağladık zor günler atlatık
kendimi bir kez daha tek yalnız kimsesiz hisetimmherkes yolunda ilerlerken beklediklerine kavuşuyor bebişlerin, kucaklıyor ama ben hala bu yolda yalnız yürüme çalışıyorum içim yanıyor ve hiç bir şey hiç bir şey bu yangını söndürmeye yetmiyor çok yoruldumm hemde çok içim kan ağlıyor ve hiç bir şey bu acıyı bu kanı dindirmiyor ben 7 senedir bekliyorum ve daha keç 7 sene bekleyeceğim bilimiyorummm allahım sen çok büyüksün sonsuz rahmetinden bizleride sevindir ne olur bizleri elleri kucakları evleri boş bırakama rabbim
ohh maşalahh aplamm çok şükürrrrrrrhhmmm ben yanlış anlamışım dmekki pardon annemm haklısında elimde değl işte gelip gidiyolar arada öyle sıkıldımı hissediyorum yaşadığım yerden çevreden hergün aynı seyreden herşeyden neyse iiyiyim ha bu ararda önerdiğin ajda hatunun şarkısını dinliyordumki senin mesajı okudum melişim faceden paylaşmış 3,5 defa dinledim hoşmuş gerçekten
söyledinmiiiiinan bana görmedim hatta mesajı yazmadan önce nurcaını aradım kamerden haberin varmı deidm facedende baktım göremeyince durumuda bilmeyen biri olarak alındım darıldım hatta kızdım tabi bizler ciddiye almasak düşünüp sormayız demi şeker ama inan bana bilmiyordum mazeretlerini bildirdiğini...tabiki okul için daha fazla başarılı olmak için en doğrusunu yapmışsın aöa dediğimgibiben bilmiyordum bunları buraya yazdığını gözden kaçırmış olmalıyım neyse ters köşeye yatırdın beni buda bir ilk olsun özürler benden olsun ennn bolundan ha al sana bir demette papatya tuğba beni seviyormu sevmiyormu falına bakarsın öpt
yaaaaaaa vermezmisin üzüldük biz kızçemle çok:59 tamam sne oğlunu verme ama bizim kızı al olmamı .bak duru 2011 de herkes kızçe doğuruyo eee bizim kıza 2011 model damat bulalım deidk ama bu halde zor ... senin paşayı bilmesekte annesini iyi biliriz biz vermeye hazırız kızçeyi babamızda gördü egeyi ehh kızıma yakışabilir dedi gel etme araya girme bak kızımda istiyo tepik atıyiiii
üzülme bebem gelipğ geçti iyiyiz biz şimdi kızçem içimdekolbastı oynuyooo
aaa snei,n tahlil günün geldimiki tam istenilen zamandamı verdin hayırlısı olsun canım yaaa üzülme demek saçmalık olucak biliyorum ama lütfen kendini ço yıpratmadan atlat bu süreci inşalah allah umulmadık en kısazamanda hayırlısıyla bi mucize yaratır
evet ballışım ya arada sebepsiz gerilimler duygusallıklar yaşıyorum ama uzun sürmüyo neyseki yani günlerce devam etse eşimin hayatı zindana dönerdi galiba
şansmıdır bu yaaabi arkadaşımda hit. oldu şimdi yaptırdığı merkezden cd almayya gitmişler güya cd bulunmuyomuş vs gibi bişeyler anlattı neden alıp ne yapcaksınız dedim tüp tedavisine başka merkzde başlanırsa cd isteyebiliyomuş diğer doktorlar allah korusun bi süre bebeğin olmazsa gittiğin dr senden o cd yi istese onlar bu ihmali nasıl karşılıcakmış yada sana tekrar hit.çekmek isteseler ilerde kaldırabilecekmisin tekrar off ama ne yapılırki bu durumda ya o sıkıntıyı tekrar yaşıcan yhada tanıdık ir doktorun varsa bu durumu onunla paylaşıp artı ve eksierini değerlendirip ona göre hareket edicen canım benim ya üzülme bakalım hayırlısı herşeyin
o kuş konar bide güzel sı+çar üstüne inşallah görürsün yavrus
nurcanım adet olmuşsun galiba hayırlısıbe bacıcım nasılsa bi gün gelecek inşallah bende onun totosunu ısırıcam hırrrrrr diye
ohh gözün aydın datlım yaa çok sevindimmmmSeyhan cığım canım histereskopi yaptırmışsın geçmiş olsunsonuç nedir peki
bebekdls canım benim yaaaa inanki çok üzüldümofff yaaaaa zor bir dönem ama Rabbim vaktini saatini bir tek o biliyor bizler her ay bir ayrı umut içinde sabır ve emeklerimizle takdiri yüce yaradana bırakıyoruz inşallah aşacaksın atlatacaksın , bünyen sarsıldı senin toparlanır toparlanmaz bebişin kendi kendine gelecek inanıyorum ben
Nurcik gelmişnassın canım çapa bitti mi :26:
diğer arkadaşlarım hepinize selam olsun :79:
kızlar cuma günü ablamlar geliyorlarpazara kadar kalacaklar :92: yoğunum ev temizliği hazırlıklar derken seyrek geliyorum ve hepiniz için ayrı dua ediyorum öpüldünüz şekerler
canım ya hayır olsun tüğleim nedense diken diken olduugünaydın canlarım nasılsınız bugün sabah güzel rüyadan uyanmak istemediğim için işe geç kaldııı evet çok güzel rüya gördüm ama ne gördüm biliyormusunuz inanmayacaksınız ama sizleri gördüm rüyamda hepiniz toplaşmışınız bizim eve gelmişiniz ama biz sanki yıllardır berabermişiz gibi sohbet ediyoruz eğleniyoruz sanora benim yatak odama geçiyoruz sohbettimizi orada devam ediyorum ne konuştuğumuzu o kadar iyi bi şekilde hatırlıyordum unuttum birde muhabbet kuşumuz varmış hepimizin ayyy hayır olsun canlarım ilk defa içim huzur oldu anlam veremedimmm
canım kimse senin arkandan konuşmuyoki bizde seni sevyoruz ama seyhan aplamın dediği gibi nedenn hepimizi cezalandırıyosunn kiminle konuşmak istemyosan gel onula konuşmaa yapma völeeslm kızlar herkes iyidir umarımmmm beni soracak olursanız bende iyim çok şükür ama geçmişi okurken yine moralim bozulduuuuuu
günaydın havva
günaydın havva
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnn
Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004 Eki Görüntüle 211004
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşhoşgeldin canım çok şükürr sen nasılsınn bende çok öptümmm
amin aplam aminn o kucaklar dolacak bebeişlerle inşalahh bu hasretler bitecekk
ohh maşalahh aplamm çok şükürrrrrrr
ohh gözün aydın datlım yaa çok sevindimmmm
canım ya hayır olsun tüğleim nedense diken diken olduu
canım kimse senin arkandan konuşmuyoki bizde seni sevyoruz ama seyhan aplamın dediği gibi nedenn hepimizi cezalandırıyosunn kiminle konuşmak istemyosan gel onula konuşmaa yapma völee
günaydınnnn şekerlerrrrrrrrr
waaaooooowwwwwwwwwwwwwwww harikasın yineeee coştukkk vallaaaa
günaydın melike
kızlar patron geldi yazamazsam yada aniden çıkarsam bilginiz olsun
tamam aplacımm
bende kaçıyorum kıslae eşim işten gelecek kahvaltı hazırlıcam öpüldünüzzzzz
günaydın melike
kızlar patron geldi yazamazsam yada aniden çıkarsam bilginiz olsun
hhmmm ben yanlış anlamışım dmekki pardon annemm haklısında elimde değl işte gelip gidiyolar arada öyle sıkıldımı hissediyorum yaşadığım yerden çevreden hergün aynı seyreden herşeyden neyse iiyiyim ha bu ararda önerdiğin ajda hatunun şarkısını dinliyordumki senin mesajı okudum melişim faceden paylaşmış 3,5 defa dinledim hoşmuş gerçekten
söyledinmiiiiinan bana görmedim hatta mesajı yazmadan önce nurcaını aradım kamerden haberin varmı deidm facedende baktım göremeyince durumuda bilmeyen biri olarak alındım darıldım hatta kızdım tabi bizler ciddiye almasak düşünüp sormayız demi şeker ama inan bana bilmiyordum mazeretlerini bildirdiğini...tabiki okul için daha fazla başarılı olmak için en doğrusunu yapmışsın aöa dediğimgibiben bilmiyordum bunları buraya yazdığını gözden kaçırmış olmalıyım neyse ters köşeye yatırdın beni buda bir ilk olsun özürler benden olsun ennn bolundan ha al sana bir demette papatya tuğba beni seviyormu sevmiyormu falına bakarsın öpt
yaaaaaaa vermezmisin üzüldük biz kızçemle çok:59 tamam sne oğlunu verme ama bizim kızı al olmamı .bak duru 2011 de herkes kızçe doğuruyo eee bizim kıza 2011 model damat bulalım deidk ama bu halde zor ... senin paşayı bilmesekte annesini iyi biliriz biz vermeye hazırız kızçeyi babamızda gördü egeyi ehh kızıma yakışabilir dedi gel etme araya girme bak kızımda istiyo tepik atıyiiii
üzülme bebem gelipğ geçti iyiyiz biz şimdi kızçem içimdekolbastı oynuyooo
aaa snei,n tahlil günün geldimiki tam istenilen zamandamı verdin hayırlısı olsun canım yaaa üzülme demek saçmalık olucak biliyorum ama lütfen kendini ço yıpratmadan atlat bu süreci inşalah allah umulmadık en kısazamanda hayırlısıyla bi mucize yaratır
evet ballışım ya arada sebepsiz gerilimler duygusallıklar yaşıyorum ama uzun sürmüyo neyseki yani günlerce devam etse eşimin hayatı zindana dönerdi galiba
şansmıdır bu yaaabi arkadaşımda hit. oldu şimdi yaptırdığı merkezden cd almayya gitmişler güya cd bulunmuyomuş vs gibi bişeyler anlattı neden alıp ne yapcaksınız dedim tüp tedavisine başka merkzde başlanırsa cd isteyebiliyomuş diğer doktorlar allah korusun bi süre bebeğin olmazsa gittiğin dr senden o cd yi istese onlar bu ihmali nasıl karşılıcakmış yada sana tekrar hit.çekmek isteseler ilerde kaldırabilecekmisin tekrar off ama ne yapılırki bu durumda ya o sıkıntıyı tekrar yaşıcan yhada tanıdık ir doktorun varsa bu durumu onunla paylaşıp artı ve eksierini değerlendirip ona göre hareket edicen canım benim ya üzülme bakalım hayırlısı herşeyin
o kuş konar bide güzel sı+çar üstüne inşallah görürsün yavrus
nurcanım adet olmuşsun galiba hayırlısıbe bacıcım nasılsa bi gün gelecek inşallah bende onun totosunu ısırıcam hırrrrrr diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?