Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kızlar herkes iyidir umarımmmm beni soracak olursanız bende iyim çok şükür ama geçmişi okurken yine moralim bozulduuuuuu
hem diyosunuz kiii buranın düzeni bozuldu herkes protesto etti düzelene kadar gelmiycem dendiiiiiii şimdi de ben gelmiyorum diyeee sitem yapıyo bazı arkadaşlar madem ben bozuyorum buranın huzurunu gelmeyim dedim kötümü ettim ...
burayı unutmuş değiliiimmm hepinizi tek tek çok seviyorum hepimizin birbirimizin üzerinde hakları varrr HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFENNN....
bazı arkadaş varki hiç bişe olmamış yine yağ yakmaya başlamışşşş allah kahretsin ki ben o arkadaş gibi 2 yüzlü olamıyorum ...
nese uzatmaya gerek yok arkamdan artık konuşulsun istemiyorummmm hepinizi çok seviyorum ve hakkınızı helal edin .....

asi gelmenle çıkman bir olmuş

burada kimse arkandan kötü bişey söylemediki neden böle yazıyosun,bir kişiyle aran bozuldu tartıştın diye hepimizi cezalandırıyosun arkadaşlar bunu söylemek istedi..senin eksikliğini hissettiğimiz için konuşuldun..ama bunu da yanlış algıladın sanırım..hakkım varsa helal olsun asicim ne diyeyim kimseyi zorla kovamayız yada zorla buraya gel diyemeyiz.hakkında hayırlısı olsun

yok canım bakmadım ama içimdeki ses mutlu uyandıysam iyi haberler olacak diyoooo nurcan gibi kaptırdım kendimi gittiiii neyseee şaka bi yana allahım güzel günleri göstersin bizeee

asicim helal olsun ama seni göremedimmm üzülme lütfen gel bak ne diyeceğimi bilemedim ama inan ki kaç gündür aklımdaydınn gelirsin diye çok baktım seni sevenler özleyenler var onuda düşünerek gelll diyorummm

canım malesef ama böyle karma karışık duygular

ne olmuş geçmişte anamadım (düzenli takip etmeyince )ama ne olur kızlar biz yol arkadaşlarıyız

hayırlarar çıksın inşşşşşşş

hoşgeldin canım çok şükürr sen nasılsınn bende çok öptümmm
amin aplam aminn o kucaklar dolacak bebeişlerle inşalahh bu hasretler bitecekk
ohh maşalahh aplamm çok şükürrrrrrr
ohh gözün aydın datlım yaa çok sevindimmmm
canım ya hayır olsun tüğleim nedense diken diken olduu
canım kimse senin arkandan konuşmuyoki bizde seni sevyoruz ama seyhan aplamın dediği gibi nedenn hepimizi cezalandırıyosunn kiminle konuşmak istemyosan gel onula konuşmaa yapma völee
günaydın havva

günaydınnnn şekerlerrrrrrrrr

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Eki Görüntüle 211007 Eki Görüntüle 211007 Eki Görüntüle 211007 Eki Görüntüle 211007 Eki Görüntüle 211007 Eki Görüntüle 211007

bu kocalara hiççç bişeycik olmaz canım sen hamileliğin tadını çıkar canım benimmmmmm

canlar bende çıkıyorum kardeşiem gideceğim ablamalar gelmiş yeğenlerim falan toplanacağızz akşama gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…