Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allah razı olsun amirlerinden anlayışlı olmaları iyi canım..benimkilerde öleler zaten patronla aynı durumda olduğumuz için oda biliyo bu durumları öle işyerleri varki ayda 2.gün izni vermiyor ben tüp tedavimde ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum mesela 15 gün boyunca rahat rahat dinlenerek stressiz sonucu almak için hayırlısı bakalım..

rahim filmi canım 10 dk süren bişey hiç korkulacak bişey yok daha öncede demiştim tabi insan ne başına geleceğini bilmediğinden stres yapıyo

evet canımmm yine herzaman işimden dolayı çok şükrediyorumm
haklısın canım insna bişey bilmeyince strest yapıyor acaip merak içndeyim keşke dr daha erken olsa deseydimmmdiyorum ama şurda ne kaldıı diyorum kendi kendime konuşuyorum işteee

bende histeroskopide heyecan yapmıştım hele operasyon olacağı sabah giyinrken tansiyonumun oynadığını hissettim beklemek bana göre değil :84:

günaydınn cicoşlarr nasılsınız bakıyımmm
çiğdemcim rahim filmi çektircen galiba hadi bakalım hayırlı olsun inşalahhh
ben rahim filmişnden sonra hamile kaldımmm

günaydın hayırlı cumlarrrrr rabbim cuma hürmetine tüm dualrımız kabul etsin en kısa zamanda hepimiz gönlünden geçeni nasip etsin
inşşşşşşş

slm hayırlı cumalar arkadaşlar burda sela okunuyo rabbim bugün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hepimize gönlümüzün muradını versin bizi bebişlerimize kavuştursun inşallah aminnn

çiğdemcim ben de çektirmiştim rahim flimi ağrı kesici bi iğne yaptılar yarım saat önce falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…