- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
valla rahatım canım alllah razı olsun amirlerim önce sağlık sonra iş derler hep onun için izin konusunda sıkıntım yok çok şükür inşalalh bundan sonra da olmaz yaa ama biliyorlar benim çok sıkıntılar yaşadığımı yakından gördükleri için birazda ondan rahat izin veriyorlar galibaa
hemde nasıl heyecanlıyım hele rahim filmini nasıl merak ediyorum var yaaa nasıl bişey heyecandan uyuyamıyorum ben
iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun
allah razı olsun amirlerinden anlayışlı olmaları iyi canım..benimkilerde öleler zaten patronla aynı durumda olduğumuz için oda biliyo bu durumları öle işyerleri varki ayda 2.gün izni vermiyorben tüp tedavimde ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum mesela 15 gün boyunca rahat rahat dinlenerek stressiz sonucu almak için hayırlısı bakalım..
rahim filmi canım 10 dk süren bişey hiç korkulacak bişey yok daha öncede demiştim tabi insan ne başına geleceğini bilmediğinden stres yapıyo
iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun
evet canımmm yine herzaman işimden dolayı çok şükrediyorumm
haklısın canım insna bişey bilmeyince strest yapıyor acaip merak içndeyim keşke dr daha erken olsa deseydimmmdiyorum ama şurda ne kaldıı diyorum kendi kendime konuşuyorum işteee
bende histeroskopide heyecan yapmıştım hele operasyon olacağı sabah giyinrken tansiyonumun oynadığını hissettimbeklemek bana göre değil :84:
aynen öyle beklemekten nefret ediyorum çok şükür 3 ameliyatlarım acilen olduğu için çok fazla sıkıntım olmamıştı
demek bize acilen işlemler yapılması gerekböylesi kasıyo adamı :18:
ben çıkıyorum canım iyi akşamlar şimdilik
canlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım
günaydınn cicoşlarr nasılsınız bakıyımmm
çiğdemcim rahim filmi çektircen galiba hadi bakalım hayırlı olsun inşalahhh
ben rahim filmişnden sonra hamile kaldımmm
günaydın hayırlı cumlarrrrr rabbim cuma hürmetine tüm dualrımız kabul etsin en kısa zamanda hepimiz gönlünden geçeni nasip etsin
inşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?